h3o
Papirus rex
Permanente?
Permante ska. Per ate duhet te demtosh trurin.
Permanente?
Permante ska. Per ate duhet te demtosh trurin.
te shkaktoje, apo ta sheroje?!Te gjej nje ilaq qe te shkaktoje amnezine.
Eshte shkruar aty cf saktesisht desha te shkruaja.te shkaktoje, apo ta sheroje?!
(tema)
te vdes i lumtur.
Tingellon cuditshem "ilac" kur ne thenie fjala nuk merr rolin e saj te caktuar. Sigurisht qe eshte korrekte e thene ashtu, por mbase duhej te ishte "helm ndaj amnezise", meqe eshte per ta shkaktuar dhe jo per ta sheruar, nje semundje.Eshte shkruar aty cf saktesisht desha te shkruaja.
(tema) te njoh thellesisht se cdo te thote 'dashuri'.
e drejte verejtja. Duhej "me thellesisht"e ke njohur qe ne castin e pare qe ke lindur dhe dikush eshte kujdesur per ty mos ke dashur te thuash te perjetosh (edhe njehere) me mire?
e ke njohur qe ne castet e para qe ke lindur dhe dikush eshte kujdesur per ty mos ke dashur te thuash te perjetosh (edhe njehere) me mire?
e drejte verejtja. Duhej "me thellesisht"
mbase, por une e kuptova gjithsesi.nuk u shpreha qarte une duke e vene ate "me mire" ne fund te fjalise, sepse mori tjeter kuptim nga c'desha te thoja une ne fakt... forma me korrekte do ishte: mos ke dashur me mire te thuash ta perjetosh (edhe njehere)?
pse duhej me thellesisht?
mbase, por une e kuptova gjithsesi.
Sepse eshte pafundesisht e thelle.
(tema) te them: me shijoi jeta. Ne fund...
@broken_smile. Me pa rregullim skuptova gje.
dua te them qe cdokush e ka ndjere dashurine per here te pare qe foshnje... ceshtja eshte qe kjo ndjesi duket se zbehet duke u rritur...
pse pa e perjetuar? Une kam qen ne burg me dashurine dhe e njoh nga afer (per shaka kjo)e si mund ta ndjesh thellesine e saj te pafundme nese nuk e ke perjetuar?
Brokena thjeshte dua te gricem.
Kerkoj ndjese qe e merr seriozishte
pse pa e perjetuar? Une kam qen ne burg me dashurine dhe e njoh nga afer (per shaka kjo)
Mendoj se dashuria ka autoritet ne caktimin e rregullave. Dhe sa te me lejoje ajo, do ta perjetoj dhe do ta njoh, me thellesisht, sic thashe.