Çfare beni ju femrat kur...

Ela_001

Primus registratum
Re: Çfare beni ju femrat kur...

Proto ama si perfundim e lame qe une e kisha me seksi gjokthin se ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sa e forte kjo, njesh je fare.

Cufo, shpreo masanaj beso lal /pf/images/graemlins/wink.gif

cokus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Proto ama si perfundim e lame qe une e kisha me seksi gjokthin se ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sa e forte kjo, njesh je fare.

Cufo, shpreo masanaj beso lal /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
AMIN!

aleksander prosti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Shiko une e kam shprehur dhe me larte Eshte e vertete qe femrat flasin shume per meshkujt dhe ne shumicen e rasteve qahet per ta. Dhe sikur te ekzistoje nje femer qe te kete per c'fare te mburret me mashkullin e vet nuk e hap gojen se padiskutim mendon me vete qe do ti turren te gjitha per ti dhene kete apo ate shmebull te keq qe do ta detyroje ose te zihet me to ose te ndryshoje mendje per djemte.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Jete mizerje s'ke ci ben. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
///////////E BUKURA PER JU GOCAT ASHT SE DHE KUR JENI VETEM MIDIS JUSH,nuk thoni asnjiher t'verteten po perpiqeni qe gjat bisedave me shoqet t'zbuloni atu ku calojn ato dhe duke fut pak fare n'pun dhe imagjinaten tuaj,vetvlersoheni me ndonje cen pa dyshim se kshu gjithcka do dukej e pabesueshme

Ela_001

Primus registratum

Kurre me shoqet e ngushta, do me neveritej si bisede po te isha pjese e nje shoqerie te tille.

Ela_001

Primus registratum

ehhhh, to be or not to be this is the question!
help.gif

Cleopatra

Forumium praecox

Neo pak a shume te njejten gje qe beni ju meshkujt.Ka disa perjashtime,psh nuk flasim per politik,por flasim per "estetik"sa dhe ne qe jemi femra na fillon koka duke i degju.Flasim per temen me te preferuar "meshkujt",dihet.
Flasim per gjithcka,gjithcka...pervec atyre qe kemi ne shpirt e zemer.(kjo te pakten per mua).

gangsterja

Primus registratum
Kur behemi nje grup gocash bejme lloj-lloj muhabetesh,ia fillojme nga moda e i mbarojme me djemte.Si e duam djalin ideal,te jesh perfekte,te besh ndonjerin per vete,sa te dashur ke,kujt ia ke dhuru puthjen e pare,ku e ke taku,sa e do,si te do.......etj..............

Amour

Valoris scriptorum

...jeni me njera tjetren, apo ne nje grup vajzash. E kam fjalen; per cfare fisni, muhabetet, thashethemet etj qe beni. Flisni vertet si ato te 4 tek "Sex and the city" dmth per meshkujt, eksperiencat, ca bete dje mbrema....pra te tilla si keto?! He se jam shume kurioz! Po nuk ma thate do te me duhet te maskohem si femer dhe te hyj mes jush e ta marr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne pritje :sleep:

Nese pyetja eshte per shoqet e ngushta, po dhe ndodh qe bisedojme per seksin, apo gjera tjera intime, apo dhe per ndonje mashkull me trup seksi qe kalon para tavolines tone :p
Ne shoqeri te ngushte, ka vend per cdo lloj teme mendoj!

rikima

Forumium maestatis
Hahahah po ato normale qe flasin vetem per seks dhe meshkuj skane asnje preukupikm tjeter,Leke plot nje pune te mire me rroge te larte po, apartamente po ,rroba firmato normale qe flasin vetem per ate pune plus dhe titullin e ka sex and the city.Neve femrat ne jeten reale me probleme dhe situata nga me te ndryshme skemi teme bisede gjithmone ne cfare pozicioni e bere dje.Mund ta diskutojme njehere dhe seshte e nevojshme te hapet gjate tere kohes.Pastaj pjesen me te madhe kur permenden meshkujt themi sa te vogel e ka "trurin"dhe arsyeton gjithmone me te duke e nxjerr jashte funksionit trurin e vertet:p:engjell:

Elia:)

Valoris scriptorum

...jeni me njera tjetren, apo ne nje grup vajzash. E kam fjalen; per cfare fisni, muhabetet, thashethemet etj qe beni. Flisni vertet si ato te 4 tek "Sex and the city" dmth per meshkujt, eksperiencat, ca bete dje mbrema....pra te tilla si keto?! He se jam shume kurioz! Po nuk ma thate do te me duhet te maskohem si femer dhe te hyj mes jush e ta marr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne pritje :sleep:
Tamom.... Flasim e sillemi ( e pse shumica e femrave do e mohoj deri ne vdekje) si ato!!!

Hektor12

Locus omnem
Hahahah po ato normale qe flasin vetem per seks dhe meshkuj skane asnje preukupikm tjeter,Leke plot nje pune te mire me rroge te larte po, apartamente po ,rroba firmato normale qe flasin vetem per ate pune plus dhe titullin e ka sex and the city.Neve femrat ne jeten reale me probleme dhe situata nga me te ndryshme skemi teme bisede gjithmone ne cfare pozicioni e bere dje.Mund ta diskutojme njehere dhe seshte e nevojshme te hapet gjate tere kohes.Pastaj pjesen me te madhe kur permenden meshkujt themi sa te vogel e ka "trurin"dhe arsyeton gjithmone me te duke e nxjerr jashte funksionit trurin e vertet:p:engjell:
Sa mire qe e ke thene me goc hahahahah