olti
Neo
Re: Çfare beni ju femrat kur...
Po me tej shkoni; tregoni dhe eksperiencat me intime? Beheni banale kur flisni me njera tjetren, dmth perdoni tere fjalorin. Njoh njeren ketu une. Isha duke ec ne koridoret e nje konvikti, kur me zuri veshi fjale shqip. NJe dialelkt shkodrano-kosovar. Po ajo qe me beri te ndaloj ishte se njera nga keto te dyja po i thoshte shoqes: "Ne shqiperi kane hedhur fjale per mua, qe gjasme nuk jam fejuar pasi e kam p**** me probleme" I njihja, iu afrova dhe i thashe "PO ti zemra e ke me te vertete me probleme 'ate'? (nuk flas te tilla fjale una /pf/images/graemlins/blush.gif )
E muhabeti vazhdoi......Pra nje rast ky /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja mire e ke nisur ti, te tilla si keto me i fjale.Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Detaje per cilen pike?
Per rastet kur i kemi luajtur cunat ne tavell me zare?Per rastet kur i jemi vardisur te njejtit tre shoqe njekohesisht me dijenine e njera tjetres dhe me plane te thurura mire e bukur gjate oreve te mengjesit para filxhaneve me kafe?Per genjeshtrat qe thurnim naten e ua thoshim diten te dashurve te njera tjetres per te mbuluar prapesite qe benim?Per cfare do detaje? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

E muhabeti vazhdoi......Pra nje rast ky /pf/images/graemlins/laugh.gif