Çfare beni ju femrat kur...

olti

Neo
Re: Çfare beni ju femrat kur...

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Detaje per cilen pike?
Per rastet kur i kemi luajtur cunat ne tavell me zare?Per rastet kur i jemi vardisur te njejtit tre shoqe njekohesisht me dijenine e njera tjetres dhe me plane te thurura mire e bukur gjate oreve te mengjesit para filxhaneve me kafe?Per genjeshtrat qe thurnim naten e ua thoshim diten te dashurve te njera tjetres per te mbuluar prapesite qe benim?Per cfare do detaje? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja mire e ke nisur ti, te tilla si keto me i fjale. :rolleyes: Po me tej shkoni; tregoni dhe eksperiencat me intime? Beheni banale kur flisni me njera tjetren, dmth perdoni tere fjalorin. Njoh njeren ketu une. Isha duke ec ne koridoret e nje konvikti, kur me zuri veshi fjale shqip. NJe dialelkt shkodrano-kosovar. Po ajo qe me beri te ndaloj ishte se njera nga keto te dyja po i thoshte shoqes: "Ne shqiperi kane hedhur fjale per mua, qe gjasme nuk jam fejuar pasi e kam p**** me probleme" I njihja, iu afrova dhe i thashe "PO ti zemra e ke me te vertete me probleme 'ate'? (nuk flas te tilla fjale una /pf/images/graemlins/blush.gif )
E muhabeti vazhdoi......Pra nje rast ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Fjalorin nuk e prishim vecse ne raste shume shume te ralla dhe per punet e krevatit komentet i kemi shume te shkurtra si psh i mire ose kot fare.

jula

Primus registratum

Dhe mbi te gjitha, asnje koment entuziast per performance te te dashurit, ne rastet 10 pikeshe.
Hienat jane me veshet ngrehur dhe ne behemi dhelpra. /pf/images/graemlins/wink.gif

Sara

Primus registratum

Me vajzat shqiptare,bisede per gjithcka,familje,shkolle,kujtime nga Shqiperia.Djeme shqiptare,(jo gjithmone fjale te mira).Me keta anglezet per fat te keq biseda eshte 98%djem,djem dhe djem.Hajde se flasin per djemte andleze,po nene nene ca thone per shqiptaret.Duhet ti dal ne mbrojtje se here hapet muhabeti.

albana

Lara Croft

Une dhe Lara psh ne Korrik 2003 do takohemi e do bejme biseda teper interesante /pf/images/graemlins/wink.gif Neo do vish?Do te te trajtojme si shoqken tone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon mi kur po takoheni ju me kete ...... :smash: se du me ardh edhe une e ta bojm iher taze ka trute se na lujti menc. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'olti':
[qb]ca dite e lem? :rolleyes: [/qb]
Kur ta ma "ajo" ty pershemull /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Kordelja

Valoris scriptorum

T'ka hik avatari per lesh......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjej identitetin ti iher se je hala n'krize pastaj shofim e bojme neve....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Katja

Primus registratum

O Neo Kuriozi degjo se ta them une ca muhabeti bojme neve . Kur je 4-5 shoqe nuk flitet asnjehere per experienca sexuale se ta vejne damken "Kurve" (me k te madhe e?) nga mbrapa. Kur je 2 (vetem me shoqen e ngushte) , bohen muhabetet mare e mrapsht, nga a te z ne details /pf/images/graemlins/laugh.gif . Kur je me shume pastaj flitet per veshje, per leke, ku kalohen pushimet, ankesa per vjerrat (if je married), lavderime per bf (secila per vete), dmth shkurt shkurt , kush shet me shume pordhe dhe kush del me e zgjuar.
Ky modeli osht shqiptar e, se une se di se ca muhabetesh bohen andej .

Ndersa per nje pyetje tjeter qe kishin bo "cfare thoni kur shikoni nje djale simpatik ne rruge?" , une per vete them "ky cuni qeka si rrush" /pf/images/graemlins/smile.gif

doni me per belulin????

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] Ndersa per nje pyetje tjeter qe kishin bo "cfare thoni kur shikoni nje djale simpatik ne rruge?" , une per vete them "ky cuni qeka si rrush" /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kur kam qene ihere me ty rruges ke pa njonin dhe ke thene: "ky cuni qeka si veze e qerume".
Apo e kam thone une kete per nonjonen? Ka mundsi /pf/images/graemlins/tongue.gif

cokus

Primus registratum

mu me ka ngel fiksim pse femrat shkojn gjithmon dyshe ne toilet.a ka munci me me dhon pergjigje ndonjera ju lutem? :confused:

Ela_001

Primus registratum

Flasim ashtu sic flisni dhe ju djemte, psh ju diskutoni ca brekesh kishte veshur goca (ajo derr seksi) me te cilen fjetet mbreme, ne diskutojme si behet keku ne menyre qe mos te shfryhet menjehere sapo te dale nga furra /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ju diskutoni ca pozicioni te ri mesuat kete jave, ne diskutojme per nje liber te ri qe kishte dale: Men are from Mars, Women are from Venus :sleep:

Kalo nonjona rruges ju thoni: T'honksha gjokthin, t'honksha sumen /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne themi sa i lezecem ky cuni, nuk e di a ka te dashur. :rolleyes:

Eh me lal, ne jemi inoçente fare, vetem per gjera te pafajshme flasim gjithmone. Ama juve ju perflasim nga fillimi ne fund: Ca hipokritesh qe jane meshkujt, all men are evil, all men are cheaters, lol,oh yes that is true but my partner is not like that, he is different, lol, etj etj.

Cufo, persa i perket pyetjes tende: ikshim bashke ne WC kur ishim te vockla, tani aha, po ikem e su kthyem per nja gjys ore, honey get the message they are practising lesbianism /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bej shaka e goca, se mos filloni me te shara pastaj :smash:

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] ....Kalo nonjona rruges ju thoni: T'honksha gjokthin, t'honksha sumen /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne themi sa i lezecem ky cuni, nuk e di a ka te dashur. :rolleyes:

[/qb]
Un per vete s'jom as thuthuq e as kureshtar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

E po ti je griccs ama, nuk te ri bishti rehat /pf/images/graemlins/tongue.gif

cokus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Flasim ashtu sic flisni dhe ju djemte, psh ju diskutoni ca brekesh kishte veshur goca (ajo derr seksi) me te cilen fjetet mbreme, ne diskutojme si behet keku ne menyre qe mos te shfryhet menjehere sapo te dale nga furra /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ju diskutoni ca pozicioni te ri mesuat kete jave, ne diskutojme per nje liber te ri qe kishte dale: Men are from Mars, Women are from Venus :sleep:

Kalo nonjona rruges ju thoni: T'honksha gjokthin, t'honksha sumen /pf/images/graemlins/laugh.gif Ne themi sa i lezecem ky cuni, nuk e di a ka te dashur. :rolleyes:

Eh me lal, ne jemi inoçente fare, vetem per gjera te pafajshme flasim gjithmone. Ama juve ju perflasim nga fillimi ne fund: Ca hipokritesh qe jane meshkujt, all men are evil, all men are cheaters, lol,oh yes that is true but my partner is not like that, he is different, lol, etj etj.

Cufo, persa i perket pyetjes tende: ikshim bashke ne WC kur ishim te vockla, tani aha, po ikem e su kthyem per nja gjys ore, honey get the message they are practising lesbianism /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bej shaka e goca, se mos filloni me te shara pastaj :smash: [/qb]
ela i hope ur right...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

te verteten fare nese doni ta dini eshte qe ne femrat ne hale /pf/images/graemlins/laugh.gif i touch njere tjetres the breast per te pare se kush e ka me sexy :tipsy: