Çfare beni ju femrat kur...

olti

Neo
Çfare beni ju femrat kur...

...jeni me njera tjetren, apo ne nje grup vajzash. E kam fjalen; per cfare fisni, muhabetet, thashethemet etj qe beni. Flisni vertet si ato te 4 tek "Sex and the city" dmth per meshkujt, eksperiencat, ca bete dje mbrema....pra te tilla si keto?! He se jam shume kurioz! Po nuk ma thate do te me duhet te maskohem si femer dhe te hyj mes jush e ta marr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne pritje :sleep:

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Çfare beni ju femrat kur...

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]...jeni me njera tjetren, apo ne nje grup vajzash. E kam fjalen; per cfare fisni, muhabetet, thashethemet etj qe beni. Flisni vertet si ato te 4 tek "Sex and the city" dmth per meshkujt, eksperiencat, ca bete dje mbrema....pra te tilla si keto?! He se jam shume kurioz! Po nuk ma thate do te me duhet te maskohem si femer dhe te hyj mes jush e ta marr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne pritje :sleep: [/qb]
---------------------------------
Kur do ndreqesh ti pash Zotin :smash: , sa shume filma shef mer lal......

albi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb]Tani ja ke fut kot Neo. Varet nga rasti o vlla. Psh kur ke nje problem per te diskutuar nuk te shkon mendja te meshkujt po dhe kur te shkon te jesh i sigurt qe 99% jane te shara...

Si vijim po ta spostoj kete temen te Diskutime Pa Kategori OK?? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une thashe psh o Lara, nuk i vura kapakun qe flisni per te. Prandaj hapa dhe temen per ta marre vesh, se po ta dija nuk e hapja fare. Kordhele mir se ma mbylle nga atje, tani fshije fare se e mora vesh qe e ke transefruar. Mgjth lihet nje shenim zakonisht se ku eshte. Kam ndenjur nje ore per ta gjet se ku e ke cu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'olti':
[qb]
[qb]Tani ja ke fut kot Neo. Varet nga rasti o vlla. Psh kur ke nje problem per te diskutuar nuk te shkon mendja te meshkujt po dhe kur te shkon te jesh i sigurt qe 99% jane te shara...

Si vijim po ta spostoj kete temen te Diskutime Pa Kategori OK?? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une thashe psh o Lara, nuk i vura kapakun qe flisni per te. Prandaj hapa dhe temen per ta marre vesh, se po ta dija nuk e hapja fare. Kordhele mir se ma mbylle nga atje, tani fshije fare se e mora vesh qe e ke transefruar. Mgjth lihet nje shenim zakonisht se ku eshte. Kam ndenjur nje ore per ta gjet se ku e ke cu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
-----------------------
Cuno, mos na hyp nervat tashi, po c'ne une moderatore te diskutimet shoqerore njehere.....na habite.Degjo: te gjithe temat qe une mbyll ose transferoj kane nje shenim ne fund, per kete verifiko po nuk besove.
Shnet.

Kordelja

Valoris scriptorum

Sa per ta ditur: Une mdoeroj tek : DASHURIA, Letersia, Psikologjia dhe tek Klubi i fansave.KAQ

albana

Lara Croft

Flasim shume per ato qe ke permendur me lart Neo.Sjellim evelimente nga e tashmja dhe e kaluara po shume ralle mungojne meshkujt,per kete te garantoj.Ato qe thone se ne cdo teme bisede nuk ka nje mashkull te permendet,genjejne ose e kane jeten te varfer ne kete aspekt.

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Sa per ta ditur: Une mdoeroj tek : DASHURIA, Letersia, Psikologjia dhe tek Klubi i fansave.KAQ[/qb]
ohh zemra me vjen keq se te kam ngaterruar /pf/images/graemlins/frown.gif
Ma paska bere lara :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albana po qe di te pergjigjet dhe nuk genjen /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

PO deshet ju tregoj un ca bejme ne te rraces tjeter kur jemi ne grup /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Elian

Primus registratum

Neo po tregove thyen rregulloren e forumit /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]...jeni me njera tjetren, apo ne nje grup vajzash. E kam fjalen; per cfare fisni, muhabetet, thashethemet etj qe beni. Flisni vertet si ato te 4 tek "Sex and the city" dmth per meshkujt, eksperiencat, ca bete dje mbrema....pra te tilla si keto?! He se jam shume kurioz! Po nuk ma thate do te me duhet te maskohem si femer dhe te hyj mes jush e ta marr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne pritje :sleep: [/qb]
grow up and get a g-friend!!!!!!!!!! :smash: :tipsy:

eM

Kordelja

Valoris scriptorum

PO deshet ju tregoj un ca bejme ne te rraces tjeter kur jemi ne grup ------------> He iher; gjithe veshe e sy jam.......po pres, po ngordh nga kurioziteti :eek: .

giorgio

Primus registratum

Hajt pra fol e shkruaje se edhe ti po,don ,por do te bejsh si kapricose! te them te drejten s'me intereson por per kuriozitet do t'doja me dite veq nji gja"c'a thoni kur shihni nje djale te bukur duke ju kalu perpara" the po filloi te qesh qe tani,sepse me kujtohet kur shihnim vajzat ne,dhe e keni kutuar me duket,"Ju uroi festat te gjithve dhe ne veqanti te gjith emigranteve"po te jeni Metallista s'ka fjale qe e pershkruan"ciao

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]PO deshet ju tregoj un ca bejme ne te rraces tjeter kur jemi ne grup ------------> He iher; gjithe veshe e sy jam.......po pres, po ngordh nga kurioziteti :eek: .[/qb]
Nuk e lexove ti ca tha eliani :rolleyes: ncuq nuk tregoj edhe sikur t'me vrasesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk e lexove ti ca tha eliani ncuq nuk tregoj edhe sikur t'me vrasesh :smash:

P.s.ec se ta tregoj une ty.........

olti

Neo

Fillimisht postuar nga California^Babe:
[qb]plako ja ke fut kot me kete tem.[/qb]
Rrofsh qe ma tregove plake /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

eM

Paper Moon

Sot ti 'Neo' ne gocat qe thua ti morem neper goje nje departament te tere! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani e more vesh ti se per cfare flasim neve? /pf/images/graemlins/wink.gif

eM

Kordelja

Valoris scriptorum

Tani e more vesh ti se per cfare flasim neve? ---------------> O goce e do troc ai mi, nuk ngopet me kaq, a ke pa ti kshu robi, ma kurioz se ky s'ka, vetem shif pak temat qe ka hap, mas pak do na kerkoje edhe gjona te tjera........Neo, na ke dale deri ke temthi lal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

P.s.Mos replikoje njeri se e ngordha (veten time /pf/images/graemlins/laugh.gif ) :smash:

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb]Do te donte doje te thoje.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
--------------------
Lene mo fare........... :sleep:

Presidenti

Forumium maestatis

neo kolishe ankora!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

femrat shumicen e kohes flasin per gjera pa vlere, si psh meshkujt!--thone disa!
deri diku e per disa kane dhe te drejte!po pertej atij caku jo!

mirmjes afhood