Çfarë duhet te kete me shume!

ERTUSHKA

Primus registratum
Re: Çfarë duhet te kete me shume!

Do ishte mire sikur ne bashkepunim me televizonin qe transeton LIVE ndeshjet e kombetares te mund te transetoni LIVE dhe ju ne internet te Shqiperia.com
Do isha i pari qe do paguaja per kete gje.

Al-Punk

Still here

Fillimisht postuar nga ALB,KO,USA,NJ:
[qb] Do ishte mire sikur ne bashkepunim me televizonin qe transeton LIVE ndeshjet e kombetares te mund te transetoni LIVE dhe ju ne internet te Shqiperia.com
Do isha i pari qe do paguaja per kete gje. [/qb]
Problemet ne transmetimet qe jane bere ishin dy.

1. Qe shpenzimet ishin te larta
2. Cilesia nuk ishte shume e mire.

Megjithate nese e shikoni te vlefshme qe te rikete transmetime mund te behet nje variant me pagese (pagesa eshte vetem per mbulimin e shpenzimeve).
Me kete pagese mund te blini nje sasi minutash apo oresh transmetim qe do keni mundesine ta shfrytezoni sipas evenimenteve qe keni deshire.

Di qe dhe disa cuna te tjere donin te shihnin ndeshjet e Kampionatit dhe jane shprehur pozitiv per nje marreveshje te tille.

FALKO

Forumium maestatis

Mandi, nuk po gjej dot ne shqiperia.com fotot e albumit te formisteve edhe chatisteve.me orienton dot plzz /pf/images/graemlins/smile.gif
Pune te mbare edhe suksese .

Justine

Primus registratum

Pershendetje,

Une mendoja se nje nen-seksion mund te jete nje portal per femije. Me sa kam kerkuar ne Internet nuk kam gjetur nje te tille ne shqip. Nuk e di nese ekziston ndonje. Per gjerat qe mund te vendoseshin aty beni diskutime me grupe femijesh. Une personalisht do te isha e interesuar te shikoja materiale edukuese dhe informative, pervec atyre argetuese. Gjithashtu te mund t'i jepej mundesi femijeve ne diaspore te diskutonin me femijet ne trevat shqiptare per eksperiencat e tyre, pra pak a shume nje version i kombinimit Shqiperia.com me Albforumi per femijet.

Jam e interesuar te di nese nje gje e tille do te ishte e realizueshme.

Gjithe te mirat.

pippo

Primus registratum

O SHEFO nje gje te vogel kisha per sa i perket link-ut te chatit mire qe keni vene progam te ri per te hyre ok diçka e re po ne te tjeret qe nuk perdorim plataformen windows si tja bejme jo per gje po e keni vetem per windows thanks
ps. ne se ka ndonje metod per te hyre me macintosh ma bejte ditur te lutem

Al-Punk

Still here

Fillimisht postuar nga Justine:
[qb] Pershendetje,

Une mendoja se nje nen-seksion mund te jete nje portal per femije. Me sa kam kerkuar ne Internet nuk kam gjetur nje te tille ne shqip. Nuk e di nese ekziston ndonje. Per gjerat qe mund te vendoseshin aty beni diskutime me grupe femijesh. Une personalisht do te isha e interesuar te shikoja materiale edukuese dhe informative, pervec atyre argetuese. Gjithashtu te mund t'i jepej mundesi femijeve ne diaspore te diskutonin me femijet ne trevat shqiptare per eksperiencat e tyre, pra pak a shume nje version i kombinimit Shqiperia.com me Albforumi per femijet.

Jam e interesuar te di nese nje gje e tille do te ishte e realizueshme.

Gjithe te mirat. [/qb]
Justine pershendetje,
Do te kisha dhe une deshire per te krijuar nje site per moshat e reja dhe e patem nisur njehere me nje dhome chati ku deshironim te mblidheshin moshat nen 16 vjec, po qe nuk arriti te vazhdonte. Nuk e di sa e disponueshme per ndihme je, po mund te te pergjigjem teknikisht per gjithcka nese ke kohen dhe deshiren per ta vazhduar nje projekt te tille.

Justine

Primus registratum

Deshira sigurisht eshte, perderisa kjo eshte dicka qe me ka terhequr vemendjen dhe me duket mjaft e nevojshme. Vecse kohen e kam teper te kufizuar tani per tani. Me duhet te mbaroj nje pune qe kam neper duar dhe shpresoj qe nga qershori te jem disi me e lire.

Per pershtatjen per moshat sigurisht qe do te ishte pak e veshtire. Me thene te drejten kur pyeta kisha me shume ne mendje moshat rreth dhjete vjec, pra midis 8 dhe 12, ose aty afer. Megjithate keto jane gjera te hapura per diskutim edhe me vone.

Te pershendes,

neo2002

Primus registratum

Une e vizitoj shpesh Shqiperia.com por kam vene re se Navagimi i website eshte bere i veshtire .
Doja nje dite per te pare foto nga Shiperia edhe TR edhe harxhova 30 min per te gjetur Galerine edhe Photo nga TR .
Po keshtu edhe per gjetur website e artisteve shqipetare.
Mund te kesh Website me te mire ne bote por regulli #1 eshte qe per me pak se 2-3 min te shkosh ne cdo pike te tij.
Urime per punen tuaj .

blendiys

Primus registratum

Tedo!!Kjo gje varet nga serveri,nuk e di se si vepron Albforumi,por mua qe ketej me hapen faqet shume shpejt,ndoshta varet nga provider ne Shqiperi!!
Po edhe une kam nje pyetje!!
Kur dua te hyj ne chat nga Shqiperia.com,gjithmone me del tabela per te downladuar JWIRC.
normalisht une klikoj YES,por edhe me vone me kerkon te njejten gje!!
Me programet e tjera si p.sh (macromedia) nuk me ndodh............
Faleminderit!

TEDI

Valoris scriptorum

NUk jom TEDi mer ai qe ka fol me siper mos shif Avatarin po shif Nick ...

Al-Punk

Still here

Problemi qe thote Neo nuk ka te beje aq me shpejtesine mesa marr vesh une (asgje nuk ka ndryshuar dhe serveri hapet po aq shpejt sa me pare) po me veshtiresine e gjetjes se informacionit te deshiruar.

Neo esht enje link Harta qe percakton nje strukture te faqes. Kuptohet qe shume gjera nuk jane shtuar akoma, po do te plotesohen ne vazhdim!

Klinton

Primus registratum

Mandi pershendetje
Portali shqiperia.com eshte shume interesant dhe do thoja specifikon dhe lehteson ate cfare deshirojne te kerkojne shqiptaret ne te dhe ne faqet e internetit.
Ajo cfare eshte me e rendesishme per te tere shqiptaret sot gjendet aty ne portalin tend dhe besoj se eshte nje pasuri e rralle.
Mos ji i kenaqur se ka dhe me mire
Pershendetje. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

ai java chat te ndryshoje pak grafiken se eshte skandal /pf/images/graemlins/laugh.gif

engjelli

Forumium praecox

O mandi... po flamurin shqiptar nuk e ke ne sit mo???? me duheshe nje dite dhe se gjeta. Kontrollova te gjithe sitin. Vere nje cik te lutem.

pershendetje
Fabi /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga ALB,KO,USA,NJ:
[qb] Do ishte mire sikur ne bashkepunim me televizonin qe transeton LIVE ndeshjet e kombetares te mund te transetoni LIVE dhe ju ne internet te Shqiperia.com
Do isha i pari qe do paguaja per kete gje. [/qb]