Çfarë duhet te kete me shume!

Al-Punk

Still here
Re: Çfarë duhet te kete me shume!

Ema e kam check dhe do i shtoj ato gjerat qe me ke nisur /pf/images/graemlins/smile.gif flm

Silenc dhe briiigi, po i blete brenda dt 3 ato gjerat qe kerkuat .. do keni dhe nje flamur /pf/images/graemlins/smile.gif ne te kundert humbisni flamurin /pf/images/graemlins/tongue.gif

enton

Primus registratum

FLamuri me leka apo pa leka ehste. se mos e ka TVSH ky dyqani jot te larte hahahaha.

enton

Primus registratum

Ore mandi po ci ke bere ketij dyqanit mer. Nje mal me dokumenta duhej te mbyshja shyqyr sme pyeten edhe emrin e infermieres se maternitetit kur linda. Ok aj pra paca doren e mbare edhe na e dergo ate librin, megjith flamurin megjithese kjo data e kompjuterit tim thote 4 pa fiks zere se eshte 3 e 59 lol.
.........................................
Briiigi po ti shoqja cfare bleve? Edhe shiko haroje kete dyqan se i lame lekat ketu (bej shaka)

Al-Punk

Still here

Enton megjithese data po shkon 5 ketu tek une ... po e vendos dhe nje flamur ne porosine qe do besh (me dt 5 dmth hehe).

Ato informacionet qe ploteson jane te gjitha qe shfrytezohen me pas. Psh ne castin e pageses e ke gati adresen per te zgjedhur.

P.S Po libri ia vlente ama /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

une nuk bleva gje /pf/images/graemlins/smile.gif ma solli mami CD para mandit /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol, skam Credit Card ore /pf/images/graemlins/frown.gif ca te bej une i ziu /pf/images/graemlins/frown.gif duuu flamuuuuuuuuuurrrrrrrrr

B

briiigi

Guest

o mono, po per i top volley si i behet?
e kam seriozisht /pf/images/graemlins/frown.gif mundesisht me firmat e kombtares /pf/images/graemlins/wink.gif hihihihihiih

enton

Primus registratum

Papa ky na beri dhe borxhlinj tani lol

Persa i perket librit Mandi. "Ne dime ate cka ata duan qe ne te dime" besoj me kupton. Si thua ti ka mundesi qe nga nje boing 747 mos mbetet as edhe nje vidhe e vetme ?????? lolol

Shoku tim briiigi ke vendosur me ngrit skuader voleibolly? lol

B

briiigi

Guest

hehheh Nje the ... 2 e me shume ... te gjithe hollanden te luaje volley do e bej /pf/images/graemlins/smile.gif ( a thu se nuk e kan sport kombtar kta /pf/images/graemlins/tongue.gif )

enton

Primus registratum

hahaha imagjino Briiigi trainiere
help.gif

Mandi sa vonohet dergesa?

engjelli

Forumium praecox

ore... po keto komente pse si shkruajtet tek tema Dyqani Virtual? :confused: :confused: :confused:

shkruani atje se e late ate teme boshe... :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif

mandi tek "Te tjera" ver me shume personazhe..

olti

Neo

Do ishte e mundur qe kete skecin "skandaloz" me Papen te kishim mundesine ta shihnim ketu tek shqiperia.com: Mqs u be gjithe kjo zhurme kemi pak kuriozitet ta shohim vete, pastaj dhe me thane qe ka qene shume e lezetshme si skene:

engjelli

Forumium praecox

e ke tek shqiperia.com /pf/images/graemlins/wink.gif
shkarkoje /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Me keni knoq sonte me ato fotot e Rivjeres,Pogradecit edhe te Vitit Te Ri.Hallall jua boft zoti /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps-Sikur te kishte ene noi album per Durresin si ai i Poradecit do me nxirrte mallin /pf/images/graemlins/frown.gif

Al-Punk

Still here

/pf/images/graemlins/smile.gif Do kete edhe per durresin, po dhe ju durrsaket (apo dhe te tjere), nese keni foto te qytetit tuaj mund ti nisni me email qe te vendosen ne Galerine e fotove

engjelli

Forumium praecox

o mando po programe (kompjuteri CD) do vihen aty?
me te lira kuptohet /pf/images/graemlins/wink.gif

Pershembull:
Adobe Photoshop 6.0 ne suedi bente 1000$ ti vere ne shitje me 50$ me CD, 30$ pa CD, (jam i sigurt qe ta blejne te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Pa CD i bie qe te instalohet online mbasi ve credit card. /pf/images/graemlins/wink.gif

Al-Punk

Still here

Fabi nuk do te kete produkte pirate ne shqiperia.com.

CD e programeve qe thua kane ate cmim sepse jane origjinale dhe respektojne punen e staffit qe i ka ndertuar. Nuk do te kete CD te kopjuara dhe te rishitura me cmim te lire /pf/images/graemlins/smile.gif eshte pirate dhe kundrejtcdotedrejte autori.

Te gjitha produktet ne dyqanin e shqiperia.com jane produkte te blera nga shtepi diskografike apo shtepi botuese me te drejta te plota mbi CD qe tregetohen.

engjelli

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] Fabi nuk do te kete produkte pirate ne shqiperia.com.

CD e programeve qe thua kane ate cmim sepse jane origjinale dhe respektojne punen e staffit qe i ka ndertuar. Nuk do te kete CD te kopjuara dhe te rishitura me cmim te lire /pf/images/graemlins/smile.gif eshte pirate dhe kundrejtcdotedrejte autori.

Te gjitha produktet ne dyqanin e shqiperia.com jane produkte te blera nga shtepi diskografike apo shtepi botuese me te drejta te plota mbi CD qe tregetohen. [/qb]
:smash: OK :thumbsup:

ONi

Forumium praecox

Mand gjej gjej ca foto nga Erseka, Korca /pf/images/graemlins/smile.gif he se na do na e besh zemren mal /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Po he bre lalke se u kenaqem me Poradecin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ps-Mone une s'e hap dot ate Radio Ateden(live dmth).Seç me thote RP per CPU-ne time.Do e kem vetem une valle ? :rolleyes: