Problemet ne transmetimet qe jane bere ishin dy.Fillimisht postuar nga ALB,KO,USA,NJ:
[qb] Do ishte mire sikur ne bashkepunim me televizonin qe transeton LIVE ndeshjet e kombetares te mund te transetoni LIVE dhe ju ne internet te Shqiperia.com
Do isha i pari qe do paguaja per kete gje. [/qb]
ke te drejte se nuk kemi provuar per javan e re ne lidhet me MAC.Fillimisht postuar nga faithless:
[qb]
ps. ne se ka ndonje metod per te hyre me macintosh ma bejte ditur te lutem [/qb]
Justine pershendetje,Fillimisht postuar nga Justine:
[qb] Pershendetje,
Une mendoja se nje nen-seksion mund te jete nje portal per femije. Me sa kam kerkuar ne Internet nuk kam gjetur nje te tille ne shqip. Nuk e di nese ekziston ndonje. Per gjerat qe mund te vendoseshin aty beni diskutime me grupe femijesh. Une personalisht do te isha e interesuar te shikoja materiale edukuese dhe informative, pervec atyre argetuese. Gjithashtu te mund t'i jepej mundesi femijeve ne diaspore te diskutonin me femijet ne trevat shqiptare per eksperiencat e tyre, pra pak a shume nje version i kombinimit Shqiperia.com me Albforumi per femijet.
Jam e interesuar te di nese nje gje e tille do te ishte e realizueshme.
Gjithe te mirat. [/qb]
Fillimisht postuar nga ALB,KO,USA,NJ:
[qb] Do ishte mire sikur ne bashkepunim me televizonin qe transeton LIVE ndeshjet e kombetares te mund te transetoni LIVE dhe ju ne internet te Shqiperia.com
Do isha i pari qe do paguaja per kete gje. [/qb]