BeRaTsi_MiZeRje
Aktivist i AlbForumi

Ndiqni këto këshilla, dhe e dashura juaj do të ju falenderojë.
Burrat përpiqen të kuptojnë atë, por shumica nuk e kuptojnë dot. A dëshiron ajo qirinj të ndezur për ndriçim romantike, ose dylli qiriri të pikojë në thithën e saj? A dëshiron ajo të bëni dashuri me ndjenjë të butë, ose nga prapa me pasion të çmendur? Këtu do ta mësoni se cfarë ajo kërkon në të vërtetë!

Zhvisheni atë ... ngadalë.
Shumë shpesh, çiftet e merrnin te poshtëzën në biznes. Dhe ndërkohë që me të vërtetë punojnë në shumicën e rasteve, sepse kjo është pasion i papërpunuar. Ngashënjimi mund - dhe duhet - të jetë i ngadalshëm, dhe pa nxituar. Zbulojenii trupin e saj ngadalë dhe sytë dhe duart tuaj shtrijini pezull, putheni dhe kontrolloni pjesët që gjuha juaj së shpejti do të ndjekë.

Sexi në publik.
Ajo nuk mund të dëshirojë që në fakt të ketë marrëdhënie seksuale në publik (duke u arrestuar nuk është e mirë), por emocioni it ë qenit të vëzhguar është një kthesë-më e madhe për shumicën e grave. Në fund të fundit, pjesë e eksitimit kur ju jeni i ri nuk është kur ju kapeni duke bërë ... çfarëdo. Pse do të këtë ndryshime në moshën e rritur?
Për ata që mendojnë se vajzën e tij "nuk do të jetë ashtu": Po, vajza juaj është me të vërtetë shumë, shumë si kjo.

Lëreni atë ta mbajë kontrollin.
Fuqia mund të jetë një nxitës i madh për shumë njerëz, burrat dhe gratë janë të barabartë. Dhe ashtu si homologët e tyre meshkuj, shumë gra duan të mos jenë në fund të marrin në kontroll. Ndërsa shumica e të intervistuarve nuk ishin në kërkim për një mënyrë jetese BDSM, më shumë se gjysma (53%) ishin po aq të qarta se ato donin njeriun e tyre të përjetojnë një nivel të paraqitjes, të paktën një herë –ta lidhin atë, t’i japin një pëllëmbë vitheve të tij, të kenë qasje në të gjitha pjesët e tij. Dhe të tjerët (9%) janë duke kërkuar që të kenë të njëjtën fuqi si një mashkulli ku nuk ishte e mjaftueshme për të që të jetë në krye ... ajo e donte atë në pjesën e poshtme.
Thelbi: Ajo ka po aq shumë dëshirë sa ai që e bën ... dhe ajo do mundësi për të treguar atë.

Putheni atë, vërtetë putheni
Puthja është shumë intime. Është një afërsi që është personale, e pasionuar, dhe komunikon një shumëllojshmëri të gjërave nga puthja e parë e tutje.
Një puthje e thjeshtë është shpesh matës fillestar me të cilin dikush mund të gjykojë suksesin e një marrëdhënie. Sipas shkencëtarëve të cilët bëjnë karrierën e tyre duke studiuar puthjen (ata quhen osculologists), ka një sasi e madhe e neurotransmitters, biologjisë evolucionare dhe vlerësimet e çastit të mundshëm të jetës-mates.

Çfarë ajo dëshiron në një puthje: Filloni butësisht. Le gojën enden si ajo lejon, por i kushtoni vëmendje të përgjigjeve të saja. Goditje të lehta mbi faqet, qafën, dhe mbrapa merrni ekstra pikë, pasi këto zona zakonisht injorohen (të paktën fillimisht). Në fillim, një puthje drita rekomandohet patjetër, dhe duhet të japë rrugën për një kontakt më të ashpër dhe rrokje si puthja vazhdon. Koha është gjithçka. Filloni ngadalë, dhe qëndroni të ngadalshëm mjaftueshëm për të parë për shenja që nxisin lëvizje më të shpejtë dhe përparime. Putheni buzët e saj, faqet, qepallat, dhe qafën ngadalë deri sa ajo e bën të qartë që ajo nuk mund të trajtoni ndryshe herën tjetër, pa ... më shumë.