Edhe une! Isha e vogel kur xhaxhai im pilot kryente nje kurs kualifikimi ne Kine. Une isha e para mbese lindur nga i parelinduri i vellezerve dhe si percuese e mbiemrit (sepse niperit dhe mbesat nga te motrat mbartnin tjeter mbiemer) isha edhe me e perkedhelura. Ai dergonte letra nga Kina dhe kerkesa e vetme qe i bente tim ati ishte vizatimi i konturit te dores time, per te pare rritjen. Ndoshta mund te kete qene dhurata aka rryshfeti (interes)

qe ai me solli dhe qe me beri yllin e lagjes, nje pule (prape tek pula une dhe jo s'e ka ndonje efekt te vecante tek une vec kenaqesise se ngrenies se qafes dhe kraheve)metalike qe leshonte veze ngjyra ngjyra si dhe nje piano me nje lepur dhe nje zog siper, ndoshta mund te kene qene historite qe ai tregonte dhe pershkrimi i manovrave me avionet luftarake qe ishin te tipit MIG, ndoshta ishte shprehja e gjyshes qe na thoshte gjithmone se na donte sa token e sa qiellin, ndoshta te treja se bashku ishin ata faktore qe zgjuan tek une deshiren e te qenit Pilote. Ngeli vetem enderr!
Po ti a e di se cilat ishin arsyet qe te shtyne te enderroje te ishe pilot ?