Si doli, Artin?Sot gatova vetë.... një peshk të madh salmon... 1.3 kg.
E poqa në furrë, në temperaturë 220 gradë, për 40 minuta.
Mund të lija edhe 30 minuta, por e doja të pjekur fort.
Ndërkohë që piqej peshku, në një tenxhere vura patate për të zierë, me gjithë lëkurë, se ashtu bëhen më të mira. Pasi ziejnë, u qëron lëkurën.
Këtë e kam mësuar këtu, se kështu i bëjnë.
Pastaj bëra edhe një salcë për peshkun dhe patatet. Është pluhur i gatshëm... i hedh ujë e gjalpë dhe e zien për 1 minutë.
Doli shumë i mirë. Peshku salmon është i shijshëm....Si doli, Artin?
na fto kur te kesh ndonje gje te mire, se me sa shoh gatuan mire Edhe ndonje vajze te af-se, se ngordhin per peshk ketoDoli shumë i mirë. Peshkun salmon është i shijshëm....
Shkon me patate të ziera dhe pak salcë.
Piva edhe një birrë në shishe qelqi.
Peshku dhe patatet e ziera, me sa di, kane qene prej shekujsh ushqimi tradicional i anglezeve dhe vikingeve.
Flm!na fto kur te kesh ndonje gje te mire, se me sa shoh gatuan mire Edhe ndonje vajze te af-se, se ngordhin per peshk keto
Te te kete bere mire!
te egra, jane. Por... yje. Yje te egra !Flm!
Nuk gatuaj shumë, por ato pak gjëra që di , mendoj se dalin mirë.
Këto vajzat e AF gatuajnë mirë, por nuk të ftojnë. Janë si dhi të egra...
vetem ata qe quhen 'fiq te lashte'. Te zinj te medhenj. Shume te mire! Te tjeret mendoj se duan edhe pak kohe.Per sot bamje ,por vet kam vendosur te ha shalqi me djath
Edhe kush te doj mos te vij ,kush sdo mos te vij . Une jam shume e bute,ftoj
@joetisti_ te kam lexuar dy here qe ha fiq,jane bere fiqte?