Hope
dans ton coeur
Ti I ke fajetKyt Hope , ma len me fjet perjashta
Ti I ke fajetKyt Hope , ma len me fjet perjashta
Mir po I mush xhepat me £££Hope, te pakten vedin sille te zbukuruar me nje shami ne xhep, sic thoshte vjersha
Balahk, me duket se po kerkon shume nga Hope
kam edhe nje ballkon, por ballkoni eshte territor privat i maces
Ti I ke fajet
Sonte buke me djathcinese take away sonte pertoj te gatuaj...
I paske boshatis vet tipo si jo, ne po ju prisnim me duket se keni humbur rrugen
Erdhaaapo si jo, ne po ju prisnim me duket se keni humbur rrugen
Qa dreke gatuva as ti as kjo nuk erdhtPse me ngacmon.Prandaj jashte rri , mundesisht larg...
Hajde beje dreken se ne po rregullohemi. Hahaha!
Lool..Sdo vija gjithsesi..Dua trileche une qe te vi@Lisa ma mir t'kisha ftu ty lol
Na mso ta bajme dhe at dreqeLool..Sdo vija gjithsesi..Dua trileche une qe te vi
Ku di une me..Max te mesoj si ta hash si ta shijosh KAQ!Na mso ta bajme dhe at dreqe
Sa delikate jeKu di une me..Max te mesoj si ta hash si ta shijosh KAQ!
AmanSa delikate je
I paske boshatis vet ti
Tiiii marrsh I burr t'mir si un amenSi te gatuajme TRILECE
Përbërësit:
* 6 vezë
* 400 gr sheqer
* 400 gr miell
* 1 pluhur paste
* 1vanil sheqer
* 1/2 lit. ajkë “Hoplla”
* ½ lit qumësht
* 300 gr qumësht pluhur “Nestlle”
* 1/2 kg karamel.
Përgatitja:
Perzihen të bardhat e vezëve gjersa të shkumojnë mirë. Shtohet sheqeri për të vazhduar tundja, gjersa masa të formohet shkumë e qëndrueshme. Shtohen të verdhat dhe vazhdon perzierja. Kësaj mase i shtohet mielli i përzier me pluhur paste dhe sheqer vanilje, duke e përzier me lugë, gjersa masa të kompaktësohet. Brumi derdhet në tepsi shporeti të shtruar me letër të yndyrshme,ose të lyer me yndyrë dhe të përmillur. Futet në furrë të nxehtë me temp.180 gardë Celsius që të piqet për afro 30 min. Pasi të ftohet pak përmbyset, largohet letra. Në tepsi ku është pjekur, derdhet ajka dhe mbi të vendoset pandispanja e pjekur. Me ½ lit. qumësht të ftohtë, trazohet qumështi pluhur dhe pasi të përzihet mirë, në mënyrë që mos të mbesin kokrriza qumështi, përzihet me 1 lit. qumësht të vakët. Kjo masë qumështi (1,1/2 l.) hidhet mbi pandispanjë duke e shpuar me piru në rast nevoje,që ta pijë mirë qumështin.
Nëse karameli është mjaftueshëm i trashë, hidhet mbi, e nëse është i hollë, mirë është ai të qitet mbi trileqe atëherë, kur edhe shërbehet,kuptohet pasi të pritet në katrorë.
View attachment 2919
Tiiii marrsh I burr t'mir si un amen
ngaqe di te beje copy-paste prandaj? amen
Boll bane munimin copy paste nuk ka ransingaqe di te beje copy-paste prandaj? amen