Ja se çfar ndodh në një minutë në internet.

Diskutime tek 'Programet dhe Programuesit' filluar nga Sahit Rexhepi Keca, 11 Nov 2013.

 1. Sahit Rexhepi Keca

  Sahit Rexhepi Keca Valoris scriptorum

  Ja se çfar ndodh në një minut në internet.
   
 2. Sahit Rexhepi Keca

  Sahit Rexhepi Keca Valoris scriptorum

  Sipas një studimi në Intel ka rezultuar se në internet në një minute mund të ndodhin shumë gjëra.Sipas studimit,në Google për një minute ka mbi 2. million klikime,Ndërsa përsa I përket e-mailit,në një minute dërgohen 204.milion e-maile,dhe shkarkohen 47.mijë aplikacione.
  Amazon është një tjetër aplikacion që për një minute grumbullohen 83.mijë dollar.Sipas studimit në Intel.20.milion foto dhe 6.milion faqe në facebook.shihen për një minute.ndërsa në You Tube shihen 1.3-milionë video,
  Ajo çfar shumë njerëz nuk shohin është rritja e tmerrshme e internetit në celularë,i cili ndikon në sasinë e të trafikut në rrjet.
  Në celularë ka 1300.përdorues të rinjë të internetit në gjdo minute dhe gjizhashtu dëgjohen në total 61.141 orë muzik.
  Përveq këtyre,në gjdo minute shënohen 20.viktima të vjedhjes së identitetit.
   
  joetisti_ likes this.
 3. Sahit Rexhepi Keca

  Sahit Rexhepi Keca Valoris scriptorum

  -Ju ka humbur telefoni,Google ofron opsionin e gjetjes së tj.

  Google do të ofrojë për përdoruesit një opsion që do të ndihmojë në rast se telefoni I tyre humbet.Ky opsion do të jetë I dispunueshëm pas lansimit të menys së re.-Android Device Manager-
  Përdoruesit nëpërmjet këtij opsioni do të mund të vendosin zilen e smartfonit në maksimum në mënyrë që ta gjejnë lehtësisht në rastet kur ka humbur aty afër.Ndërsa në rastet kur telefoni ka humbur por është I lidhur në rrjet do të shfaqet një hartë e vendodhjes së tijë në kohe reale.në ato raste kur paisja ka humbur përfundimisht ose është vjedhur atëherë shërbimi do të mindësojë fshirjen e të dhënave.
  Ky aplikacion I ofruar nga Google do të jetë I disponueshëm për paisjet Android 2.2 dhe për të gjitha versionet e reja pas tij që do të thotë se pothuajse të gjitha pajisjet do të mund ta përdorin.
  Aplikacioni kryen të njejtat veprime si shërbimi-Find My Phone-në sistemin iOS.
   
 4. Aimilius

  Aimilius Forumium maestatis

  Po tani ne 2016 cfare ndodh...
   

Shpërndajeni këtë faqe