Tema Shoqërore

 1. Hapësira filozofike

  Misteret dhe pse-të. Arsyet dhe pyetjet. Ato që lanë pas filozofët, frika dhe dëshirat...! E gjitha për ju!
  Tema:
  360
  Mesazhe:
  17,881
  E fundit: Shprehjet me te bukura filozofike!! ervin96, 20 Sep 2019 at 09:15
  RSS
 2. Sociologjia

  Gjithçka dhe asgje, çdo problem e hall virtual :)!
  Tema:
  1,118
  Mesazhe:
  42,513
  E fundit: Zonjat e vërteta s'lëpijnë akullore Artin, 21 Sep 2019 at 08:29
  RSS
 3. Dashuria

  Jeto, dhe jetën time po e deshe, eja dhe merre veç jeto...!
  Tema:
  1,146
  Mesazhe:
  53,666
  E fundit: Pse vetem gabimet e mashkullit harrohen ??? Adela_sun, 17 Sep 2019 at 23:33
  RSS
 4. Psikologjia

  Thellësitë e psikologjisë njerëzore.
  Tema:
  440
  Mesazhe:
  10,515
  E fundit: ME QKA MIRREN SHQIPTART. Airbourne, 9 Aug 2019
  RSS
 5. Teologjia

  Besimi dhe njeriu! Fetë, librat e shenjtë, mënyrat e besimit.Ata që s'e gjetën dot rrugën që çon tek Zoti!
  Tema:
  276
  Mesazhe:
  8,023
  RSS