Teologjia

Besimi dhe njeriu! Fetë, librat e shenjtë, mënyrat e besimit.Ata që s'e gjetën dot rrugën që çon tek Zoti!

Rendi:
Titulli
Përgjigje Shikime
Mesazhi i fundit ↓
 1. S6T6N6
  Përgjigje:
  234
  Shikime:
  177,911
 2. S6T6N6
  Përgjigje:
  384
  Shikime:
  204,164
 3. Al-Punk
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  11,976
 4. gurax
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  7,572
 5. Universal
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  8,109
 6. Teolog
  Përgjigje:
  1
  Shikime:
  1,607
 7. Hektor12
  Përgjigje:
  18
  Shikime:
  9,467
 8. scadarsko
  Përgjigje:
  9
  Shikime:
  2,516
 9. Enea Xhani
  Përgjigje:
  41
  Shikime:
  8,032
 10. scadarsko
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,526
 11. Universal
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,800
 12. Al-Punk
  Përgjigje:
  26
  Shikime:
  10,549
 13. Thamina
  Përgjigje:
  4
  Shikime:
  2,238
 14. Thamina
  Përgjigje:
  7
  Shikime:
  1,586
 15. Thamina
  Përgjigje:
  2
  Shikime:
  3,598
 16. regele
  Përgjigje:
  165
  Shikime:
  37,170
 17. ilia spiro
  Përgjigje:
  0
  Shikime:
  1,089
 18. Teolog
  Përgjigje:
  127
  Shikime:
  11,030
 19. Thamina
  Përgjigje:
  8
  Shikime:
  2,565
 20. scadarsko
  Përgjigje:
  3
  Shikime:
  2,839

Vecoritë e shikimit të një teme

Loading...