Re: Sali Berisha, the lord of the DRYness!
Anëtar/e
Reged: 01/31/03
Shkrime: 3100
strategjia "e re" per sektorin energjitik
#412789255 - 02/01/06 03:06 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
lexova me habi kete shkrim tek
www.zeripopullit.com ndersa kerkoja informacione lidhur me dhunen policore te ushtruar ndaj manifestuesve ne nepravishte.
-----------------------
Skandal/Berisha lexon fjalimin e Nanos për strategjinë e energjisë
TIRANE- Ka qënë një skandal I përmasave të mëdha ai I ndodhur dje në takimin për Strategjinë Kombëtare të Energjisë. Kryeministri Berisha, ka lexuar pa asnjë korrekturë fjalimin e ish-kryeministrit Nano tre vjet më parë, në momentin e miratimit të Strategjisë Kombëtare të Energjisë. Dhe e ka lexuar shumë serioz një fjalim të tillë të ish-kryeministrit Nano, ku do të kishte kaluar si të gjithë të tjerët, në rast se nuk do të ishte bërë një krahasim nga ana e Top Channel, ku vërehej përputhshmëria e këtyre fjalimeve, gjë që ka bërë tërë shqiptarët që e kanë ndjekur të qeshin me lot. Jo vetëm për plagjiaturën e Berishës, pasi Nano I kishte vërteë fjalimet të bukura, por për vetë faktin se pasi ka lexuar fjalimin e Nanos për strategjinë e atëhershme të energjisë, kryeministri actual Berisha ka deklaruar se do të ndryshojmë deri në fund të vitit strategjinë kombëtare të energjisë. Pra një fjalim, shërben për dy strategji kombëtare të energjisë. Duke treguar qartë se sa të thelluara janë jo vetëm fjalimet e Berishës, por edhe vetë lëvizjet dhe reforma e tij edhe në sektorin energjitik. Për këtë skandal të kryeministri Berisha, rrezikon që të fluturojë drejtori I kabinetit Arben Imami, I cili kopsit dosjen e Berishës, si dhe ata që e kanë nxjerë nga arkivi një fjalim të tillë.
--------------------------------------------
ku e lame ku na mbeti
--------------------
Shpesh ndodh qe ne ke te forum te me hiqet perkohesisht e drejta e fjales. Pse?!
Shkrimi
-
Anëtar/e
Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: -]
#412789258 - 02/01/06 03:14 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
ketu keni nje link me fiks fare
video e me e re ne dispozicion sot eshte ajo e dates 24 janar
pas disa ditesh shpresoj so do te gjejme edhe ate qe na intereson ne lidhje me kete teme
http://www.top-channel.tv/13/fiksfare.html
--------------------
Shpesh ndodh qe ne ke te forum te me hiqet perkohesisht e drejta e fjales. Pse?!
Shkrimi
Ujku81
egersire
Reged: 11/04/02
Shkrime: 336
Bllok: Tirane Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: -]
#412789266 - 02/01/06 03:22 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Ishte shume e madhe, kjo. Kam frike se mos i kane bere ndonje puc Doktorit!!
--------------------
Pa brire ti je mbret
pa brire je pasha
pa brire eshte dhe moda
... me i indoktrinuar eshte ai qe indoktrinon te tjeret
Shkrimi
shqiptari87
Reged: 05/31/05
Shkrime: 124
Bllok: USA Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: Ujku81]
#412789306 - 02/01/06 04:09 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
O SA KOM QESH PLAKO KUR E KAM NIGJO KETE STRATEGJINE E re TE SHOKUT dOkToRr
--------------------
...KUR TE ME SHIKONI SE JAM TRETUR MOS KUJTONI SE KAM VDEKUR,JAM I GJALLE E JAM NE JETE,JAM NE DRITE TE VERTETE...
Shkrimi
shqiptari87
Bllok: USA Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: shqiptari87]
#412789307 - 02/01/06 04:09 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Ishte shume e madhe, kjo. Kam frike se mos i kane bere ndonje puc Doktorit!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
--------------------
...KUR TE ME SHIKONI SE JAM TRETUR MOS KUJTONI SE KAM VDEKUR,JAM I GJALLE E JAM NE JETE,JAM NE DRITE TE VERTETE...
Shkrimi
Poster
entuziast
Reged: 11/22/05
Shkrime: 259
Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: shqiptari87]
#412789311 - 02/01/06 04:14 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Po Sali hesapi.... Po me e bukura (per ata qe se kane ndjekur dot ne TV) ka qene qe dje po e lexonte fjalimin me te njejtin diksion dhe karakter figurativ sikur te ishte Nano. Ishte kryeveper fare..... O sa kom qesh sa kom qesh
Shkrimi
alidems
i huaj
Reged: 01/08/06
Shkrime: 22
Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: Poster]
#412789548 - 02/01/06 08:07 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Ketu mund te shihni lajmet e djeshme ne TOP Channel ku transmetohet edhe skandali i Berishes
http://shqiphost.top-channel.tv/18754795/lajme/lajme2.wmv
po shiheni shpejt se skeni shume kohe.
Shkrimi
shqiptari87
Bllok: USA Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: alidems]
#412790626 - 02/03/06 02:48 AM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
--------------------
Shkrimi
Legjioni
dorë e vjetër
Reged: 11/19/05
Shkrime: 912
#412790627 - 02/03/06 02:54 AM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
shqipetari87.
ja dokumentin de fakto nga chatisti i njohur te
Top - Chanel
Komunisti i perbetuar, qe jeton ne kanada
hyn ne chatin e Top Chanel
ka te njejtin emer
alidems
Ndryshuar nga Legjioni (02/03/06 02:56 AM)
Shkrimi
-
Anëtar/e
Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: Legjioni]
#412790737 - 02/03/06 11:51 AM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
mos e ben ky "fakt" strategjine e berishes me origjinale?!
--------------------
Shkrimi
alidems
i huaj
Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: Legjioni]
#412791687 - 02/04/06 04:52 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Citim:
--------------------------------------------------------------------------------
shqipetari87.
ja dokumentin de fakto nga chatisti i njohur te
Top - Chanel
Komunisti i perbetuar, qe jeton ne kanada
hyn ne chatin e Top Chanel
ka te njejtin emer
alidems
--------------------------------------------------------------------------------
Nuk ma merr mendja te jem chatist kaq i njohur perderisa nuk para futem ne chat .Ndoshta ti kishe ndermend forumin e TOP Channel.Nejse sqendron ketu problemi por tek shpifja qe me ke bere per sa i perket qenies time komunist .Kjo vjen me sa shoh per shkakun se une kritikoj shpesh idhullin tuaj SB qe per ironi te fatit eshte ish sekretar partie i partise komuniste te Shqiperise.
Ish sigurimsat dhe SHIKsat nuk kuptojne rendesine e budallalleqeve te SB por merren me alidemsin, ku banon ai e ne cfaqe interneti ai shkon. Mire ka thene nje ne forum "ndonje dite shiksat do na dalin nga ekrani i kompiuterit si ajo vajza tek filmi "The Ring""
Shkrimi
shqiptari87
Bllok: USA Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: alidems]
#412791913 - 02/05/06 05:40 AM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
ORE S'ESHTE CUDI QE SHQIPERIA ME NJEREZ TE TILLE ESHTE MBUSHUR...PSH UNE SHKRUAJTA NJE MATERIAL TEK TEMA TJETER PERSA I PEREKT ABSURDITETIT TE "SHOKUT SALI BERISHA" EDHE U HODH SI GJEL...E ME NGATERROI ME TY...FILLOI O KOMUNIST DO ME NA MBYLL FAQEN SIC NA E BONI KY "ALIDEMSI" ...PASTAJ PASI I THASHE LEXOJE DHE KUPTOJE I HERE PASTAJ FOL...SHKRUJIT MBRAPSH U ME FAL SE KUPTOVA ANDEJ KENDEJ...
PO JA ME NJEREZ TE KETILLE ESHTE PLOT SHQIPERIA QE HIDHEN KOT SA ME THONE HEJ SE JOM DHE UNE KETU KUR NE FAKT NUK SHEF ASGJE PERVEC SE NJE COPE PLESHTI QE I ESHTE NGJITUR NDONJE "POLITIKANI NGA ZULULANDI"...PO S'KEMI CFARE TE BEJME.
--------------------
Shkrimi
alidems
i huaj
#412791991 - 02/05/06 05:40 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Shqiptari 87
Keta tipa nuk kuptojne talljen qe ka bere Berisha ne rradhe te pare me elektoratin e vet se me mua nuk tallet dot ai njeri,perderisa nuk e kam votuar dhe nuk kam per ta votuar kurre edhe sikur te beje transplatim truri.Ai eshte njeri pa karakter e kokeforte.Nje njeri qe ne moshen 50 vjecare kalon nga ekstremi i majte ne ate te djathte nuk mund te kete besueshmeri dhe tregon mungese te theksuar karakteri.
Shkrimi
Elektricisti
entuziast
Reged: 01/02/06
Shkrime: 292
Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: alidems]
#412792843 - 02/06/06 05:48 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Ore shoku alidems a mund te me tregosh ndonje burre me karakter andej nga te cojne kembet ty?Mos ke gje prasysh karakterin e Nanos ketu?Ti e ke inat Berishen sepse te ka hequr nga zyrat e komunizmit babane dhe ti vte e humbe vendin e punes dhe privilegjet qe kishe gezuar.Jane gjera qe ndodhin.Berisha dhe PD nuk kane pritur ndonjehere per votat e fanatikeve komunist.Jepjani ayo Muho Asllanit dhe PKSH te re.Besoj se atje e gjen veten.
--------------------
Të penës e të dyfekut ata trima kapedanë
Shkrimi
tntn
anëtar
Reged: 01/04/06
Shkrime: 155
Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: Elektricisti]
#412792846 - 02/06/06 05:50 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
jojo shoku elektricist e ke shume gabim.
duhet te besh autokritike dhe te ulesh ne kategorine e gjashte. nese vazhdon ne kete menyre shoket do te te nxjerrin nga partia.
Shkrimi
alidems
i huaj
#412792857 - 02/06/06 06:01 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Citim:
Ore shoku alidems a mund te me tregosh ndonje burre me karakter andej nga te cojne kembet ty?Mos ke gje prasysh karakterin e Nanos ketu?Ti e ke inat Berishen sepse te ka hequr nga zyrat e komunizmit babane dhe ti vte e humbe vendin e punes dhe privilegjet qe kishe gezuar.Jane gjera qe ndodhin.Berisha dhe PD nuk kane pritur ndonjehere per votat e fanatikeve komunist.Jepjani ayo Muho Asllanit dhe PKSH te re.Besoj se atje e gjen veten.
O palle pse ofendon kur nuk te ofendoi njeri .babai im ka qene pilot dhe pilot ngeli deri sa doli ne pension.E sheh qe je krejt injorant kundrejt personit tim.Ai ska qene ndonjehere anetar partie.Sa per votat qe merr Berisha e di qe spret per voten time se ma vjedh me shiksa e cuba malesh.Nuk e di nga je ti por une ne Tirane kam marre pjese ne protestat e dhjetorit 90 ne qytetin Studenti.
Ashtu sic ka marre pjese Edi Rama ,Ilir Meta, Pandeli Majko,Po ju ku i keni studentat e dhjetorit .
Ju ka ngelur nje njeri qe me intriga e dredhi doli ne krye dhe eleminoi gjithe te tjeret.mmm cilin me kujton ky njeri?
Gjeje vete me cilin ngjason.Por une e di nje ish komunist ,aq me shume nje sekretar partie,i mesuar me intrigat e organizatave te partise nuk mund te presesh shume
Shkrimi
Elektricisti
entuziast
Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: alidems]
#412792869 - 02/06/06 06:17 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Te dogji o kryepalle e?Une nuk te kam ofenduar fare,por tu dhembi atje ku te ngacmova une.Ti dhe soji jot e gjithe PS_at e tjere na i vrate studentet e dhjetorit,qe nga Arben Broci e deri tek A Hajdari.Mos harro kater plumbat ne trupine tij brenda ne parlament e deri sa i moret jeten Ju jeni niper e bije te atyre qe e mbushen shqiperine me gjak shqiptaresh te pafajshem.Lexojeni cfare thote nje terrorist i sojit tend me larte.Ju nuk keni per te ndryshuar kurre,njesoj si Haxhi leshi i cili tha se edhe kete nje sy qe kam do ta le vetem duke vrare demokratet.Njerzit ndryshojne,por ju keni ngelur bastarde komuniste dhe keshtu do te vdisni.
--------------------
Shkrimi
alidems
i huaj
#412792883 - 02/06/06 06:42 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Citim:
Te dogji o kryepalle e?Une nuk te kam ofenduar fare,por tu dhembi atje ku te ngacmova une.Ti dhe soji jot e gjithe PS_at e tjere na i vrate studentet e dhjetorit,qe nga Arben Broci e deri tek A Hajdari.Mos harro kater plumbat ne trupine tij brenda ne parlament e deri sa i moret jeten Ju jeni niper e bije te atyre qe e mbushen shqiperine me gjak shqiptaresh te pafajshem.Lexojeni cfare thote nje terrorist i sojit tend me larte.Ju nuk keni per te ndryshuar kurre,njesoj si Haxhi leshi i cili tha se edhe kete nje sy qe kam do ta le vetem duke vrare demokratet.Njerzit ndryshojne,por ju keni ngelur bastarde komuniste dhe keshtu do te vdisni.
Ore qeke tyt fare ti..Meqe ra llafi ku vajti premtimi per rihapjen e procesit Hajdari e se do gjente vrasesit e vertete?Pse nuk ben rihetim ai.Keshtu me Hartime shabllon bukur e keni shume.I fusni nga 10 fjale "komunist" e nja 20 te tjera "terrorist" e kujtoni se po na bindni ju .Pa fakte e duke ofenduar njerezit nuk mund te behte debat.
P.S.Ate "shoku" une e kam per ofendim qe ta dish mire.Se nuk jam e skam per te qene kurre komunist e jam me demokrat se ty eshoket e tu.
Shkrimi
Kondrapedali
Vendosmëri
Reged: 05/14/04
Shkrime: 7934
Bllok: Vërdall Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: alidems]
#412792903 - 02/06/06 07:31 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Një demokrat duhet të ketë si parim "dashurinë" për ligjin ndër të tjerat. Nuk e di se si njË demokrat mund të mbështesi Edvin Ramën (kjo s'do të thotë që të mbështesë Berishën).
Në gjendjen aktuale të Shqipërisë, demokratët janë gjithnjë në opozitë .
--------------------
Të mallkoj, të them të vdesësh
Edhe pse të dua fort
Të më thonë që ti ke vdekur
Dhe s'të ka askush në botë!
Shkrimi
shqiptari87
Bllok: USA Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: Kondrapedali]
#412792907 - 02/06/06 07:39 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
O ALIDEMS LENI MER LAL C'MERRESH ME KETA SE KETYNE IA U KA PRE SALA KERTHIZEN. JANE TE MENCURIT E ZOTIT KETA.
--------------------
Shkrimi
alidems
i huaj
Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: Kondrapedali]
#412792909 - 02/06/06 07:44 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Edhe une prandaj jam demokrat se e dua ligjin .
Edi Rama nese eshte i korruptuar dhe ka fakte ti cohet dosja ne prokurori dhe vendose gjykata per te .Nuk ka pse jepni ju verdikte si per ate edhe per mua qe dikush me lart me quajti vrases .Me fjalime e me aksione te tipit
"aksion per zhdukjen e karkalecit" nuk vendost ligji por dhuna .
Shkrimi
shqiptari87
#412792910 - 02/06/06 07:45 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
TE VJEN KEQ QE NUK KA NJE PARTI TE SAKTE SHQIPTARE
JA SHIFE SA I SAKTE ESHTE DHE SHOKU KRYEKOMANDANT SA EDHE FJALIMIN E LEXON GABIM ATE FJALIM QE S'I KA LONE FJALE PA THONE? CA ME I THONE SHOKUT SALI TASHI???? UNE NUK E KUPTOJ PER VETEN TIME? FATMIRESISHT NE PARTINE DEMOKRATIKE KA CA PERSONA QE IA VLEN ME I VONE NE PUSHTET POR SHOKU KRYEMINISTER IA KA HEQ VIZEN OSE I KA VONE DHE AS DO ME DIT QE JANE ATY. PO NEJSE KESHTU DO SHKOJE KJO PUNE EDHE PER NJA 10 VJET.
--------------------
Shkrimi
shqiptari87
#412792912 - 02/06/06 07:46 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
PER 4 VJET E KISHA LLAFIN
--------------------
Shkrimi
shqiptari87
#412792913 - 02/06/06 07:49 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
SA PER EDI RAMEN KA BERE CFARE KA BERE TE PAKTEN E BONI TIRANEN NGA HALE NE BANJO. NDRYSHIM GOXHA I MADH APO JO.PO LERE TE RRINE KETA.SHOFIM PUNEN NE.
--------------------
Shkrimi
Elektricisti
entuziast
#412794684 - 02/09/06 12:09 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Eshte e vertete qe Berisha ka lexuar pjese nga fjala e ananos per kete strategji,por ky eshte nje dicka e kurdisur nga ata qe i pergatisin atij diskutime te tilla.Po t.i krahasosh te dy strategjite te plota ato kane ndryshime rrenjesore.Ata qe bene kete mbajten edhe pergjegjesine e tyre.Nje gje duhet te keni te qarte ju qe prisni si macja qe pret miun per te sulmuar,se dr Berisha nuk do ta pranonte kurre te lexonte ate fjale qe ka lexuar i ndjeri Nano.Ai nuk pranoi te ulet atje ku ulej Nano dikur e jo me te lexonte fjalimet e tij.Ndofta mbeturinat e Nanos ne Kryeministri,pregatiten nje provokim te till,prandaj kane shume te drejte ata qe kerkojne pastrimin e institucioneve qeveritare nga pisanjozer te till.
--------------------
Shkrimi
-
Anëtar/e
#412794716 - 02/09/06 12:32 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
edhe elektricisti me duket se tallet me berishen se perndryshe nuk ka mundesi qe te shkuaje si me lart!
pak seriozitet ju lutem se nuk po marrim vesh c'ndodh
--------------------
Shkrimi
Elektricisti
entuziast
#412794753 - 02/09/06 12:56 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Kete e dij nga burime te sigurta jo nga ato 2'' qe transmetoi TopChanel,te clilet po sillen si cifutet ne shkretetire dhe nuk po gjejne dot ndonje te korruptuar apo ndonje sekserAnetar/e me fraction.
--------------------
Shkrimi
-
Anëtar/e
#412795459 - 02/10/06 12:21 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
sikur te ishe vetem ti elektricisti nuk do te kish asnje problem se edhe budallai i fshatit ka rolin e tij ne shoqeri.
fatkeqesisht je si trimi i mire me shoke shume!
Qeveri me njerez aq te paafte sa nuk arrijne as te shkruajne nje fjalim origjinal (edhe bebet e kopshit dine ti bejne kur ua vene detyre).
Cfare mund te presim nga strategjia kur kopjojne edhe fjalimin e prezantimit?!
--------------------
Shkrimi
Elektricisti
entuziast
#412795477 - 02/10/06 12:52 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Ti i di shume mire keto gjera patjeter.Emri jot te jep pershtypjen e dele-dashit prandaj edhe gjykimin e ke te till.Mesoje kete se presidenter apo kryeministra materialet per te mbajtur nje fjale,per nje ceshtje te caktuar ju pregatiten nga punonjes te dikasterit,sigurisht duke u studjuar edhe nga vete ata.Mbeturinat nanoiste kurdisen nje pisllek te till dhe per ta bere te plot qenllekun e tyre ja serviren edhe TV.Me shume i bene dem vetes se tyre.Ajo ishte nje hyrje pa pike rendesie,qe ju ju paska kenaqur shume.Qente le te lehin thote p[opulli,karvani te eci para.
--------------------
Shkrimi
tntn
anëtar
#412795484 - 02/10/06 01:11 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Populli thote: "Qente le te lehin, karvani me militante do ndjeke gomarin qe ka perpara"
Populli gjithashtu thote: "Trapi qe duket, s'do kallauz".
Vazhdon populli: "Trimi i mire, me keshilltare shume"
Dhe Shton: "Beje fjalimin, dhe hidhe ne lume"
per ta mbyllur: "Salen qe kemi sot, mos ta leme per neser"
Shkrimi
-
Anëtar/e
Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: tntn]
#412795490 - 02/10/06 01:18 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
vertet mund te themi se nje kryeminister si salini i duhet cdo shteti
mendo sa para kursehen nga programet humoristike qe ai zevendeson!
do te ishte mire sikur te merrej vetem me lexime fjalimesh te nanos. Fatkeqesisht ky debil po na qeveris!
--------------------
Shkrimi
Elektricisti
entuziast
Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: tntn]
#412795511 - 02/10/06 01:51 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Populli thote:''Priju duart te korruptuareve,se na moren frymen per 8 vjet zoti kryeminister''
populli thote:''Vazhdoje rrugen e nisur te reformave z.kryeminister''
Populli thote:''Qeroni nga institucionet vemjet e korrupsionit''
populli thote:Ne voten tone i hodhem ne koshin e plahrave te korruptuarit,tani eshte radha juaj qe t'i coni para bankes se te akuzuareve keta te percudnuar.
Dhe per ta mbyllur populli thote:Mbani premtimet e dhena dhe na afroni sa me shpejt me EU.
--------------------
Shkrimi
-
Anëtar/e
#412795556 - 02/10/06 02:30 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
populli thote
duam uje
duam drita
duam nje starategji per energjine dhe jo njerez qe nuk jane te afte as te prezantojne nje te tille
duam stabilitet ekonomik dhe jo kercenime per biznesin
duam shtet te se drejtes dhe jo bajraktarizma shpellaresh
duam rregulla te qarta te nepunesit civil
duam qe qeveria te jete e para ne ruajtjen e ligjit
duam qe qeveria te mos i thyeje brijnet deputeteve te opozites
duam qe qeveria te respektoje autonomine e pushtetit lokal
duam qe qeveria te mos shkaterroje ate cka u ndertua me mundin e shqipetareve
duam dhe shume gjera te tjera por duket se eshte e kote ti presim nga kush na qeveris (sidomos kur shohim kush e mbeshtet)
--------------------
Shkrimi
tntn
anëtar
#412795591 - 02/10/06 02:52 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
O POPULL, SA GJERA THUHEN NE EMRIN TEND!!!!
Shkrimi
tntn
anëtar
#412795594 - 02/10/06 02:56 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
Citim:
Populli thote:''Priju duart te korruptuareve,se na moren frymen per 8 vjet zoti kryeminister''
populli thote:''Vazhdoje rrugen e nisur te reformave z.kryeminister''
Populli thote:''Qeroni nga institucionet vemjet e korrupsionit''
populli thote:Ne voten tone i hodhem ne koshin e plahrave te korruptuarit,tani eshte radha juaj qe t'i coni para bankes se te akuzuareve keta te percudnuar.
Dhe per ta mbyllur populli thote:Mbani premtimet e dhena dhe na afroni sa me shpejt me EU.
OOOOOO CFARE POPULLI I ILUMINUAR QENKA KY!!!!
Pse nuk shton edhe: BERISH O BERISH, NA RROFSH EDHE 1000 VJET O GERDALLA PLAK!!!
Shkrimi
HaRaP
Harun al-Rashid, Qejfliu
Reged: 11/02/02
Shkrime: 4211
Bllok: Harem Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: tntn]
#412795700 - 02/10/06 04:38 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
te kane heq nga puna ty tntn ?? SA keq me vjen .Apo je ushtar besnik i Edvinit?
Ore dritat e ujin kishte qeveria e meparshme 8 vjet edhe skishte ku vinte me keq.Logjikoni pak para se te flisni jo me kaq injorance.
Nqs hyni ketu per te fol kot e per tifozllik ikni ke zona e tifozeve se ketu spo lini as te tjeret te flasin lirshem e te diskutojne drejte.
--------------------
Ec HaRaP maj menjen tande......
www.shqiperia.com
Shkrimi
hajduti hurmave
Evergreen
Reged: 11/03/02
Shkrime: 5075
Bllok: 3 penxheret e kuqe Re: strategjia "e re" per sektorin energjitik [Re: HaRaP]
#412795718 - 02/10/06 04:59 PM Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë
kjo teme eshte hapur per nje "beme" te Sali Berishes me shoke dhe eshte identike si ne thelb edhe ne diskutim me temen "zullumet e qeverise........". teme do e mbyll por nuk do ta hedh tek koshi ne menyre qe postimet ti kopjoni tek tema mbi zullumet.
Shkrimi
simply me
irrational?