zullumet e qeverise te paafte te Berishes!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Sali Berisha, the lord of the darkness! *DELETED*

Kujdes mos thysh gjo plako /pf/images/graemlins/tonguee.gif

AnilaM

Primus registratum

deshira e tij e mire per te bere dicka per shqiprin ,popullin, ,nuk do te thote qe ai eshte nje politikan ,diplomat i zoti,
mund te jete me i ndershmi por nuk eshte me i zoti per te qene ne kry te nje shteti,ku dhe barra me e madhe i takon atij(Berishes),plus qe dhe ato qe e rrethojne nuk mund te them se jane ne nivelin e duhur per postet te cilat drejtojne dhe e gjith kjo qeverisje me ne kry Berishen merr ngjyra te tjera.
Nje minister i shendetsis do te ishte posti me i pershtatur per te (ky eshte menimi im personal)

Hey Joe

Primus registratum

Une sugjeroj ta veme Lokun ne Krye te UN , ngaqe o personalitet i papam , ndersa ata lacat qe ka perreth se pakti me noi organizate te tipit Amnesty International ,

persa i perket replikave me loket e forumbthit : veglat nji , bjeshket dy, veshjet tre edhe ka i veze ka prapa qe te ushtroni zonin para se me lon nom para idhullit tuj !
ndersa atij paradyfolesit : gjer ne rreze plako gjer ne rreze , qe te ecesh lehte masnej .

Kondrapedali

Kondrapedali

Harrove qepët ër ti shoku parallaposës /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

Ta thash edhe mo nolt, ki menien se thy gjo e njelesh batall e nrro ne partin masanej /pf/images/graemlins/winkwink.gif.

Eh sa keq ta paskon mështjell malokët ty mër plak /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Hey Joe

Primus registratum

nejse me ty qeka si me fol me arushen , s paske pike shenje sarkazme ose ironie . s jom tu lon lesht ene me ty .

nqs shef paragrafin tim para dy te shkrujtmesh dhe tatin do shofesh qe ti i ke fut i copy and paste po ke bo sikur e ke ndryshu . sikur te kishe noi neuron me shume do pergjigjeshe me noi gjo qe mund te jete vari trapin por te pakten o e jotja , kshu o njisoj sikur shof i kopje teper te keqe timen .

Kondrapedali

Kondrapedali

Kujdes ëre se mo na shkul nai qime /pf/images/graemlins/laugh.gif. Pasa msu Joe se ça o kopja. Ene mo keq hala qeke bo ne moralist mër kodosh. M'duket se ke fillu me e mledh veten ne prit kur t'bosh nai t'pabome ne t'na lesh t'gjithve pa men /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.

Hey Joe

Primus registratum

zoti qofte me ty lale !

O mer u bote gati ju per koncertin ?

te iki te merrem me punet e mia tani se u karep.sa me ca provinciale qe edhe qurrja me duket e hudhme kot tek ta .

bob

Primus registratum

prap llap ti

ato qe ti kam shkrujt nuk ishin me ironi,o ti seksi

ishin tull,si ty!
persa i perket temes vetem nje mendim,pozitiv per qeverine
negativ per diapozitivet qe trashflasin si ky /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

hajt, fleje mendjen e pirdh fuqishem /pf/images/graemlins/idea.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

e 't na RROFT PRA SA MALET E MALOKVE PER HATER T' GJONIT prej tiranet ,dembabadem /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif Saluku JON /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kqyrni bre kur po don me bo edhe Joe si injorant, m'falni si injorus.

Sala ka me ja "ashtu" robt atyne sociove por ishalla s'po ja ashtu robt edhe kusurit.

Joe, hik e futi i got uj se ke me u myt /pf/images/graemlins/tipsy.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

haaaaa /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

tushi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e 't na RROFT PRA SA MALET E MALOKVE PER HATER T' GJONIT prej tiranet ,dembabadem /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif Saluku JON /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

te kam than ka her po a kishte zot ma ta mush menen /pf/images/graemlins/lol.gif

Hey Joe

Primus registratum

Ketu qekan mledh ca francez qe delirojne !!!!!! Sa e rende !

SQARIM : kshu quhen loket nga robte qe drejtojne ate ven .

Se m 4 Korrik !!!! MMMUUUUUAAAAAAAA !!!!

dimir

Forumium praecox

Une personalisht jam me ide te djathta, por kjo nuk do te thote qe qeverise te mos i behet presion per cdo problem, qe nga dritat, rruget, papunesia etj....
Para zgjedhjeve i gjeten te gjithe problemet dhe ca qe i kishte zene pluhuri i shkunden dhe na pluherosen.
Protesta, greva, dhe serish protesta te pakten nga nje cdo jave, per cdo qeveri si per te Lales dhe per te Sales. Nuk duhet te mbetet luks te jesh drejtor, minister, apo dhe nje punonjes i thjeshte administrate. Ne kemi nevoje te filtrohemi (ketu e kam fjalen per te gjithe ato qe kerkojne te punojne dhe te permiresojne jetet tona).
Kudo duhet te kete presion.....

Perfeksioni nuk vjen nga nje site e imet, por nga qindra sita te ndryshme.
Une jam per protesta........populli ti kerkoj llogari ...punonjesve te cilet i paguan.... qe nga mesuesi deri te kryeministri dhe presidenti.

SkenderbegaS

Primus registratum

[/ QUOTE ]

te kam than ka her po a kishte zot ma ta mush menen /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]
po mor TUSH , m^ke pas than pasha allahin /pf/images/graemlins/tonguee.gif
--ps ;
Jam dakort me mbifolsin , ne disa her kalojm ne nji "humor"jo me vend e pa dashje dukna si me ken te gjith kunder te gjithve, por ka sot edhe te majte ne te djathtet siç ka te djathte ne te majtet , e KUJT I PLASI !?
Populli ka nevoj me hec perpara , me pase kushtet minimale per jetes , spo kerkon njeri LUKS.
Ne si popull kemi aftsi te jashtzakonshme , ne vitet 95-96 na kishin zili te gjith vendet ish-komuniste ,per shpejtsin e zhvillimit...na u desht 97-ta per me e RRegullu biografin /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
ciao pershndetje , zoti e baft mir.

ujku81

Primus registratum

Pu sa kom qesh...jeni te papare
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

aka70

Primus registratum

Sa lezet, sa lezet, Shqiptari kurre ska per te ndryshuar, e ka gjenetike faktin qe te kundershtoje edhe ath kur s'duhet vetem per te mbrojtur me "stoicizem" ca ideale qesharake politike. Sali Protopapa eshte nje i paafte tipik nga ata qe duan te behen sa me interesante tek te tjeret gjasme me oret e vona qe rri ne zyre, me ndershmerine e tij vrasese dhe mbase me faktin se priti plot 8 vjet si qen per te hipur ne nje karrige dhe per kete njeri mua ndershmerisht me vjen keq, por jo me paaftesine e tij te pamate qe po na con ne mesjete. Nuk arrijme te kuptojme se kjo qe po ndodh eshte fryt i injorances te te gjithe atyre qe jane sot ne pushtet. Nuk mund te pohoj se te paret ishin me te afte por keta te tanishmit jane porsi fyejt e vegjel qe drejtohen nga nje person totalisht idiot. Dhe me e bukura qendron se ky i sapopermenduri nuk di ti bjeri as ne nje vrime e jo te kendoje bukur. Me falni per kete shperthim qe per disa mund te jete qesharak por vertetqe s'mund ta pranoj faktin te jetoj ne erresire te plote. Kur them erresire nuk flas vetem per ate fiziken por per gjithcka qe fshihet mbas erresires dhe injorances.
Shume te bukura 100 "netet" e para, po admiroj i indinjuar dhe me qetesi te madhe frytet e kesaj qeverisjeje foshnjerake, gati gati po shoh dhembet e pare qe po lindin.
PS: Urime moderatorit S6T6N6 qe ka hapur kete teme qe per mendimin tim duhet te ishte bere teme e muajit. Prsh te gjithe atyre qe duan te jetojne si njerez ne keto vite te prapta..............

tushi

Valoris scriptorum

Edhe Berisha kur lexon firmen tande kam pershtypjen se thote :-sono una persona in gamba.