Pune ZHVILLUES APP PER SMARTPHONE DHE TABLET, MARKETING MANAGER.

  • Thread starter adrian-borris
  • Data e fillimit
A

adrian-borris

Guest
PER ZHVILLIMIN E DISA APLIKACIONEVE EDHE TE NJE WEBSITE SI PLATFORM PER NDERMARRJE TE HUAJA PO KERKOJME KETO KATEGORI PERSONASH: ZHVILLUES INFOMATIK, QE DO MERRET FILLIMISHT ME ZHVILLIMIN E NJE APPLIKACIONI. GRAPHIC DESIGNER. TE PAKTEN 4 PERSONA PER MARKETING NEPERMJET … Me shume

Continue reading...
 
Top