Zhgenjimi Me I Madh I Jetes Tuaj

Hyseni

Primus registratum
Re: Zhgenjimi Me I Madh I Jetes Tuaj

si paskeni shku tan per lesh si Filja
uuuuu se harrova me ju than zhgenjimin tem.... mram kam psu nje humje ne Bilardo dhe jam zhgenjye e nuk luaj ma Bilardo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse tuj u kthy me ardh ne shpi nje shok qe kishim me makin e la benzina dhe ja filloj tuj qajt /pf/images/graemlins/smile.gif

shkodranja si shpirt

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MyNameIsDonXhuan:
[qb] si paskeni shku tan per lesh si Filja
uuuuu se harrova me ju than zhgenjimin tem.... mram kam psu nje humje ne Bilardo dhe jam zhgenjye e nuk luaj ma Bilardo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse tuj u kthy me ardh ne shpi nje shok qe kishim me makin e la benzina dhe ja filloj tuj qajt /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
take it easy man dont worry be happy byeeeeeeeeeeeee

djal

Primus registratum

o shkodranja away mos na rri shum away zemer se njashtu po na rrin dhe beqare ..... afroju pak te shofim sa amel je moj moll /pf/images/graemlins/tongue.gif

dorado brushtulli

Primus registratum

mos e ki problem tur,se s'ma merr mendja me se e len vedin keq away po hajt,si do qi t'jete,e marton kshilli i lagjes ne met'te pa gja :thumbsup:

eduart

Primus registratum

hahahah : away sa me te martu keshilli i lagjes ma mire hajde tek une se te martoj une leni ata cfare thone:) /pf/images/graemlins/smile.gif

shkodranja si shpirt

Primus registratum

o turi un mund te jem larg maj naqe po me ty jam afer ke mundesi me u pa jetojm ne te njeten mbreteri ciaooooooooooooo turiiiiiiiiiii
tung nga shkodranja away :wave:

eduart

Primus registratum

shkodrnja away po mire naqe me trego kush eshte turi ihere?

Anglophile

Primus registratum

Lene shkodranen se do ta ket xan hashashi e ska dite gja se qa asht ti shkru.

eduart

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif ))))))))))))))))))))

eduart

Primus registratum

hi shkodranja away une jetoj ne oxford ,po ku je ne angli /pf/images/graemlins/smile.gif

shkodranja si shpirt

Primus registratum

qysh mar oxford tkan qu ty a po ty tkan qu me maru studimet ne uni me na dal i squt tash e?
mas na zhgenje un london naqe

eduart

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gifnaqe une sdu me dal i zgjuar por ca me ba keshtu e ka kjo pune dikush duhet me shku dhe ne universitet:)
po a mund ta di si te quajne me nis mesazh prit po deshte mem tregu:)