Zhduket dosja windows!!!

Hotboy

Primus registratum
Zhduket dosja windows!!!

Hej, kush osht me mjeshtri ketu?
Ka nja dy dite qe kerkoj me gjet dosjen c:/windows po eshte zhdukur komplet. E megjithate kompjuteri punon. Kush di ta zgjidhe do me beje vertete shume pune.

Kush e gjen le te me kerkoje c'te doje (programe ose lojra)

regele

Forumium maestatis
Re: Zhduket dosja windows!!!

Une e di pergjigjen, por s'ta them! Me thuaj ca lojrash ke dhe hajde flasim pastaj /pf/images/graemlins/smile.gif Bej shaka!
Kerko mire se aty e ke, fundja jepi nje search apo nje find dhe me siguri do te te dale origjina e folderit: Windows!

ladio

Primus registratum

Ndoshta eshte fshehur (hidden). Shko tek C: pastaj tek menuja shko tek "Tools/ Folder Options.../View" dhe tek seksioni "Advance settings" zgjidh "Show hidden files and folders". Pastaj kliko "Apply" dhe "OK". Cdo dokument/folder qe ka qene fshehur do shfaqet. Sidoqofte pasi te shohesh nese del folderi shko perseri ne te njejtin vend edhe vendose opsionin sic e kishe.

pershendetje
mySteRioUs

Besnik Bleta

Forumium praecox

Hidh një sy edhe në EBay, se mos ta kanë nxjerrë në ankand /pf/images/graemlins/tongue.gif

(Qëkur dikush ofroi për shitje një dosje Windows të re fringo, të sapokrijuar, bosh e të papërdorur, është bërë e modës dhe fitimprurëse... :tipsy: )

Hotboy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Besnik Bleta:
[qb] Hidh një sy edhe në EBay, se mos ta kanë nxjerrë në ankand /pf/images/graemlins/tongue.gif

(Qëkur dikush ofroi për shitje një dosje Windows të re fringo, të sapokrijuar, bosh e të papërdorur, është bërë e modës dhe fitimprurëse... :tipsy: ) [/qb]
O lale, po une s'po tallem. Nejse, faleminderit dy te tjereve, po prape nuk u rregullua.

Besnik Bleta

Forumium praecox

As unë nuk u talla, thjesht një shaka qe, mos e merr për ters. /pf/images/graemlins/wink.gif

Mos u mjafto vetëm me kontrollin me sy të dosjeve që të tregon sistemi, mundet gabimisht ta kesh kaluar brenda një dosje tjetër edhe kështu nuk e sheh. Bëje një kërkim me Search si të thosh më parë edhe regele.
Ose ti kesh ndërruar gabimisht emrin, ti ose dikush tjetër apo ndonjë program, edhe pse nuk them dot nëse kjo lejohet nga Windows-i apo jo. (Kam ca kohë që nuk e përdor më.)

Hotboy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Besnik Bleta:
[qb] As unë nuk u talla, thjesht një shaka qe, mos e merr për ters. /pf/images/graemlins/wink.gif

Mos u mjafto vetëm me kontrollin me sy të dosjeve që të tregon sistemi, mundet gabimisht ta kesh kaluar brenda një dosje tjetër edhe kështu nuk e sheh. Bëje një kërkim me Search si të thosh më parë edhe regele.
Ose ti kesh ndërruar gabimisht emrin, ti ose dikush tjetër apo ndonjë program, edhe pse nuk them dot nëse kjo lejohet nga Windows-i apo jo. (Kam ca kohë që nuk e përdor më.) [/qb]
Hej, rrofsh per ndihmen. Me thene te drejten s'ka search ne bote qe ta gjeje serish. Tani vura re qe hapesira bosh ne harddisk eshte pergjysmuar, nderkohe qe gjeta nje dosje windows te rreme, ku cdo gje qe beje nuk ndikonte ne kompjuter. Eshte shume me e veshtire nga sa ju e mendoni.

xhaxhi_eli

Primus registratum

Provo nga START - RUN shkruaj c:windows
Teorikisht duhet te te hapen files /pf/images/graemlins/smile.gif

Besnik Bleta

Forumium praecox

Xhaxho, command line është në gjendje të nuhasë ndryshimet e emrave? Po sikur ajo që kërkohet të ekzistojë me një emër tjetër? Kot, se si mu shkrep të pyes...Meqë s'kam Windows, a bën ti ca prova për mundësitë e ndryshme të përmendura këtu?

Hotboy,

Kam frikë se je afër piskut! Bëj një mundim, PËR TË SHMANGUR TË KEQEN E MADHE, kopjo në CD-ra ose në një hard disk të dytë tërë të dhënat që nuk don ti humbësh, punë që ke krijuar ti etj. Kështu, çfarëdo rrjedhe që të marrë kjo histori me dosjen lugat, sigurohesh që orët e shumta që ke shpenzuar para ekranit nuk do bëhen pluhur në tre sekonda.
Anderstend?

xhaxhi_eli

Primus registratum

Po ti nderrohet emer karteles, nuk hapet windowsi (me i llaf po ju nderrua gabimisht) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne boot.ini ka nje linje, ku theksohet ku duhet te shkoje te kerkoje per te karikuar windowsin.

Dhe nqs ka fut duret ne boot.ini, atehere s'ka pse vje e pyt ktu ku eshte kartela /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une menoj se me siguri do ta ket vjedh nanjoni.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Pse s'e provon nje here ta gjesh ne menyre indirekte? Dmth kerko per ata skedare qe dihet mire se duhet te jene nen C:WINDOWS. Psh mund te besh ndonje "search" per: regedit.exe ; winhelp.exe ; explorer.exe ; profiles[folder] ; system32[folder] ; etj.

Nese te tere jane diku tjeter... atehere e gezofsh WINDOWS[folder]-in e ri. /pf/images/graemlins/laugh.gif

----------------
"I'm in awe, Lennier. The way you can take a straightforward, logical proposition and turn it inside-out so that in the end it says .. what you want it to say instead of what it actually means. Does this come naturally or did you .. attend some special martial arts class for the philosophically inclined?" -- Marcus, Babylon 5

ladio

Primus registratum

Perderisa windows punon mire atehere pse je kaq i merzitur per folder WINDOWS?? Ne fund te fundit tek ai folder ti s'ke pse i fut duart. Per tu siguruar qe nuk ke ndonje virus a trojan horse futi nje te skanuar kompjuterit edhe fli gjume rehat /pf/images/graemlins/wink.gif

cheers

Sineri

Forumium praecox

Në Windows XP nuk mundesh m'ia ndërru emrin folderit Windows së paku kur je në Windows standard., Tjetër është ajo nëse punon me Command Prompt.