ZEVZEKE URIME

T[]

Forumium praecox
ZEVZEKE URIME

QINDRA VJET U BEFSH ME SA ME SHUME FAT LUMTURI E DASHURI

compleanno_230305_01a.gif

Daniel H

Primus registratum
Re: ZEVZEKE URIME

Prano dhe urimet e mia:

Qofsh mire kurdohere dhe rrojtsh sa te ta doje zemra!

bebi

Primus registratum

kush paska ditlindjeeeeeen /pf/images/graemlins/kiss.gif
shum' lumtuni e dashtun S.

bh_greetingcard_birthday_present_sm.jpg

pinkparadise

Forumium maestatis

happpy birthday zonjushe /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe 100 vjeç urime /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/wub.gif

edhe ujorse qenke ti mi dreqe? E sigurte qe nuk jemi ne i fis /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

U befsh 100 vjec dhe te ndigjofshim vec zene e mire /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Sa zevzeke paske qen mi. Po me 25 janar lindet e?

Hajt ene 100 vite të tjera e rrethuar nga njerëz të dashur që të kan shuuuuum xhan.

jona20

big bum bam...

Faleminderit shume shume te gjithve.
jam ujorse e ca ujorse se...nga ato qe ngrijne akull pastaj edhe shkrihen gjithe lezet /pf/images/graemlins/smile.gif

Kam nji vrejtje per hapsin e temes...T/pf/images/graemlins/angel.gif (t'puc prape si prape)ditlindja ime eshte sot, dmth me 26...mgjtht me mire nji dit para sesa pa urime hic.

Blue...flm per dhuraten e hapa...kishe harxhu edhe gjith kto lek mi, ke gjet na i pune t'mire e:)

kam nji vrejtje edhe per veten time, kohet fundit ju kam lon pas dore, po nuk ju kom harru...jam e mytme deri n'fyt me pune...pastaj kur t'lirohem do vi prape edhe me nji lajm t'mire.
Ju perqafoj dhe ju falenderoj shume te gjithve.

personazh

Valoris scriptorum

hahaha toosssssoooo, ti je zar. zevo e shef kush te do me tamom? une! qe e dija qe e kishe sot pranej nuk bzava hiç. 100 vjeç e mos i beso dashnive te rreme si puna atij qe t'ka hap temen /pf/images/graemlins/laugh.gif

u çmytsh sa me shpejt n'pune e t'mytshin me dashni pra. e shame po punove sot mas ores 6 mazdite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Urime jevges per ditlindjen dhe urime T per ringjalljen.
Benvenuto Lazzaro!
/pf/images/graemlins/wink.gif

moonlight

Primus registratum

Ua Zevzekja! Mu desh nje min. per te te kujtuar po me erdhe ne mend madje dhe fotoja qe bete njehere e dikur.
Te uroj nje ditelindje te bukur! /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Zevi /pf/images/graemlins/angel.gif gezofsh sa te doje zemra jote, te rrethofte dashuria e lumtura. /pf/images/graemlins/wub.gif