Zevzeke urime

samanta

Primus registratum
Re: Zevzeke urime

U befsh 100 vjece dhe me nje burre te mire si veten /pf/images/graemlins/smile.gif

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] mrapa m'ke gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe 100 rrusho, e ta dish, mas meje do postoje jevgu tu te ça drrasat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca i thu rrush mer amon se kjo ti thush patate dhe e ka shume.
O Zev,po mire e burre i dheut,po noj birre mos ta pime ne e?!Na i ço leket me poste ta ngrejme nje dolli per ditelindjen tate.Hajt dhe 100!

T[]

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] U befsh 100 vjece dhe me nje burre te mire si veten /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
nuk gjen me te mire se une ajo mi mos i fut kot ide te tjera ne koke /pf/images/graemlins/smile.gif

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga T[]:
[qb]
Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] U befsh 100 vjece dhe me nje burre te mire si veten /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
nuk gjen me te mire se une ajo mi mos i fut kot ide te tjera ne koke /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
tu t'ka hum nomi e nishoni or cun...idete kane mbire me kohe ne koke :kiss:

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]
[qb] mrapa m'ke gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe 100 rrusho, e ta dish, mas meje do postoje jevgu tu te ça drrasat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca i thu rrush mer amon se kjo ti thush patate dhe e ka shume.
O Zev,po mire e burre i dheut,po noj birre mos ta pime ne e?!Na i ço leket me poste ta ngrejme nje dolli per ditelindjen tate.Hajt dhe 100! [/qb]
ohu paske ra fare ti jevgo...nuk me dukesh me jevgu i nje here e nje kohe...ca t'ka nodh ke rene ne dashni? op me duket se e gjeta :goofy:
po amon lekist i modh ngele...t'jap une ty lek...ma mire ja jap Bush-it se sa ty :shrug:

ej nazho, sa per takimin, une s'jam hic organizatore e mire...un hudh vetem grepin...po e shqyrtut me grupin, ndoshta bojme na i gjo /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

a shkojm i bojm i vizit jevgut e zev? se m'kan thon qe pret mire kshu, t'liro krevatin.

jona20

big bum bam...

[qb] a shkojm i bojm i vizit jevgut e zev? se m'kan thon qe pret mire kshu, t'liro krevatin. [/qb]
-----
nazho maksimumi e ndan me ne krevatin...po per ta liru jo i here, eshte shume sarraf jevgu /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]nazho maksimumi e ndan me ne krevatin...po per ta liru jo i here, eshte shume sarraf jevgu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ç'ka fillu me t'pelqy ronçem dhe ty kjo e ndamja krevatit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: hajt urime dhe i her, dhe piqena m'26 tjeter tashi. /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

rrini dhe pak ju, se keni per te festu datelindjen tjeter te cupes /pf/images/graemlins/tongue.gif