Xox /Kici-t i urojme.............

alinos

Forumium maestatis
Re: Xox /Kici-t i urojme.............

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po s'ta tregoi ta them un ke veshi :wink:

Eni_883

Primus registratum

Edhe 100 XOX ia kalofsh sa me mire. Po ia mbushe mendjen Kordeles me marre Krraben me transport publik do vi dhe une per birra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Sfida e rradhes:

T'i mushim menien Kordes me ardh me transport publik n'Elbasan!!!

Per kete propozoj:
-te gjejm i shofer te mire furgoni! E marr vet persiper se i njof te gjithe ata qe bajne rrugen e Tiranes, dhe gjysmat i kam ke lagjja /pf/images/graemlins/laugh.gif
-te gjejm i restaurant te mire per te hang gjelle elbasançe, dhe te pime birra te ftofta! (Kto edhe po i prute nga Tirana [Tirane] nuk na ngel hatri) /pf/images/graemlins/laugh.gif
-t'marrim dhe Laren kur t'vim /pf/images/graemlins/smile.gif
:cool:

Eni_883

Primus registratum

Birrat Tirana prej tirane i marr une persiper /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Now we are talking business /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni e mban fjalen sidomos kur behet fjale epr birrat /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe cdo gje alkolike madje edhe per faqen time te djegme me cinare /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos, po erdhi edhe "banda" una s'kam nga ia mbaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ...si thoni per ndonje fundjave se marrim dhe xhipin neve vec shoferi per Roverin na duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif ndonje qe ta haje Qaf' Krraben natyrisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Now we are talking business

Eni e mban fjalen sidomos kur behet fjale epr birrat /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe cdo gje alkolike madje edhe per faqen time te djegme me cinare

[/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/blush.gif E kam bere dhe kete se mohoj. Kerkoj falje publikisht :cry: Kordele :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

He mi mos qaj se nishan i rrumbullaket me eshte bere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do na blesh birrat ti se do vemi te hame tave Rlbasani, une kete jave jam ujshem e keshtu per fundjave do jem e urotur prape :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do na shajne per abuzim me statusin mbi temen :angel: :rolleyes:

Alinos /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

He se me Gjergjin e rregullojme! :kiss:

Po qe s'e ju mbushet mendja me thoni, edhe pse nuk di ne do jem verdall per fundjaven tjeter. Po me mire kete qe vjen, se shtatorin e kam plot: do lej takim dhe per t'u taku me veten time /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Korde mjaft theve zemra :rolleyes: :goofy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Alinos thuj xox-it qe do ia zejme deren ne mos kete jave ahere kur ti te jesh cmall me veten /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

P.s.Mos, po me duket vetja si Befana me mshese ne dore :rolleyes: :cool: ka maru dhe sezoni korrjeve, ...eh po po mbaj shprese ke vjeljet e dyta una /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Kordi hajde knejna me cin tju doje e bardha zemer se u lodha tu i njoft njerezit virtualisht ...
Sfida e rradhes per kordelen ...
Hajde qe te shohesh dhuratat dhe ate qe i ka marre... (kjo e fundit nuk eshte nonji spektakel kushedi se cfare)
Une jam shume dakort per weekend-in tjeter ketu ne elbasan vetem per inat te Elit ne Gesit qe jane itali ne nuk na begenisin as ne MSN... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mire dakort jam une :shrug: nuk i them dot JO kesaj bardhesie /pf/images/graemlins/smile.gif

Do flasim :wave:

Ema

Goddes

Qorri pa breke !
SA dhurata kam per t'dhan une ty?Se kam tre vjet qe e shtj dhonien e dhurates?Po Minardin e ke taku se do niset per ketu ket jave!Po qe ma nis icik at'dhuraten per ditlindjen time se e kam ne shtator,sic e man edhe vet men.
Persa i perket festave qe do boke t'lutem shum te me prisni ene mu masnej mlidhemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te uron motra te bohesh cun i madh,i gjate /pf/images/graemlins/tongue.gif ene me i nuse t'mire me lule n'dore ishallah! /pf/images/graemlins/tongue.gif

ameba

Forumium maestatis

Po moj lal pa merak se kam me ti cu me trenin e tallashit ... po u likujdove ti me mu per dy vitet qe me ke borxh atehere bisedojme per dhuraten e re tenden se nje here e ke mare nje shishe parfumi nga PuPa apo e ke maru ne e ke harru ... /pf/images/graemlins/tongue.gif
P.S: Tapes i haheshin gishtat me shkrujt dy rreshta... :confused: vec mos me ardhte kenej se ja kam nja dy llafe ...
:smash: :smash: :smash: :smash:

fallen angel

Primus registratum

ca po thoje?
te pershendes me firmen time /pf/images/graemlins/laugh.gif

ene iqin gjeke! /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

surprize.gif

Erdhi dhe fundi i gushtit. Sot hyni virgjeresha dhe sapo hyn nje shenje e tille mendja me vete gjithnje tek Kiçi une i dashur qe **** me raste, e raste s'ka pas hic!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ok, sweetie
ti e di qe te du fort dhe qe du te shof te qeshur e karagjoz cdo dite. Mos i len gjanat e veshtira te te vene poshte, se nuk je vetem dhe ashtu sic je do te dish te besh perpara e te jesh i lumtur.

Te uroj te behesh 100 vjec me shoqni e dashuri te mire! :kiss:
happy_birthday.gif

disku

UNI

Edhe 100 vjec.
per dhurate te pruna nje pale te reja..Qe mos mi kerkosh me mua. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Womens_Underwear.jpg

Kordelja

Valoris scriptorum

S3-10%20Happy%20Birthday.jpg

Shume urime per ditelindje!

P.s.Edhe pse ti s'me ke uru mu :smash:

ameba

Forumium maestatis

ke te drejte kordi ta kam borxh nje teme per ditelindje po nejse.... :wub:
Uni rrofsh per perfocuesin.... me duheshe.... /pf/images/graemlins/wink.gif
Linosoooooo :smash: temen e vjeter rinovove pertoje me hap te re mizerje femiu...... :wub:

xhaxhi_eli

Primus registratum

oooooooooo kush paska pase ditelindjen ... ik ik se te marr ne tel pastaj

GJENERALI

Primus registratum

Kiçooooooooo happy birthday /pf/images/graemlins/wink.gif ...edhe 100 /pf/images/graemlins/smile.gif

edhe mos harro breket.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif