Pune XHEKO IMPERIAL (HOTEL CARLSBERG)

A

admin

Guest
XHEKO IMPERIAL (HOTEL CARLSBERG) Kerkon te punesoje: Recepsioniste Mosha deri ne 30 vjeç Paga e kenaqshme Te perdori kompjuterin Te kete njohuri te gjuhes angleze dhe italiane Adresa: Mbrapa Presidences, rr. “4 Shkurti” (Ibrahim Rugova) Kontakt:

Continue reading...
 
Top