WWW.TIRANAHOST.COM

Antonjo

Primus registratum
WWW.TIRANAHOST.COM

Deshironi te kini faqen tuaj ne internet ??????? Tani ju mund ta kini
ate me nje kosto shume shume te vogel. TiranaHost.com ju mundeson kete
gje duke ju ofruar cmime te lira, shpejtesi, siguri dhe kenaqesi. Ju mund
te keni emrin tuaj apo te biznesit tuaj tani ne internet. Atehere mos
prisni por vizitoni TiranaHost.com - dhe shikoni Planet e Hostimit keshtu qe mund te shikoni hostin tuaj qe
ju pelqen

blackpimp

Primus registratum
Re: WWW.TIRANAHOST.COM

pershendetje..

Antonjo ke ndegjuar ti per butonin edit ?

Ne vend qe ti besh 3 poste ke mundur ti shkruar te gjitha ato vetem ne nje post komplet!

P.S. Sherbimet nuk i keni te mira, ka mjaft hoste me te mira se ky i juaja.

forumuser

Primus registratum

Ka dhe me te mira dhe per free. PHP, MySQL, CGI, FTP, no bandwidth limit. Nuk e kuptoj pse njerzit paguajne per keto sherbime

olti

Neo

Po i hidhja nje sy sherbimeve dhe sidomos tarifave te ketij hosti dhe pashe qe ishin shume te lira dhe te arsyshme. Me te lira se ky une nuk kam pare ne Net. Cfare mund te thoni ju te tjeret?!

njoniplak101_akama

Primus registratum

Fillimisht postuar nga forumuser:
[qb] Ka dhe me te mira dhe per free. PHP, MySQL, CGI, FTP, no bandwidth limit. Nuk e kuptoj pse njerzit paguajne per keto sherbime [/qb]
Ju per zoten bandwidth pakufi nuk ka!

Edhe une punoje me Hosting (pra DNS, Webservers etj.), por ende une nuk e kam takuar nje Internet Provider qe na lejoi transmatim (bandwidth) pakufi.
Hosting kompani te ndryshme nuk e kan ne duart e tyre qe te vendosin kufi ose mos te vendosin. Rolin e luan ISP.

Por edhe ISP eshte e varur nga kompania qe ofron "Back-bone."

Keshtu qe preferoj te studjoni se ku gjindet Hosting kompania dhe kush eshte ISP i tyre. Zakonisht ato ne SHBA kane cmime qe bejne gara me se shumti qe t'i ndrehin myshterit, mirpo sherbimi i tyre eshte "**crap".