www.progresi.org

FALKO

Forumium maestatis
www.progresi.org

Gjithmone kemi menduar se politika eshte diçka e keqe, qe duhet perbuzur apo qe nuk ndjell interes, por, kur ne edhe gjithe te tjeret behemi pre e pasojave te saj edhe nuk shikojme asgje pozitive ne te, ne vend qe te ndiejme pasojat si gjithmone, mund edhe te organizohemi per te ndryshuar kete situate.
Nje grup prej nesh mori nismen te hapte nje forum mbi te cilin te diskutohet parimisht mbi nje organizim te ri te mundshem, baza e te cilit te jene te rinjte , gjithashtu edhe nje forum ku te diskutohet mbi ndryshimet e nevojshme qe duhen bere per te garantuar nje te ardhme te ndryshme nga realiteti qe na ofrohet sot.

olti

Neo
Re: www.progresi.org

Qe t'iu marrin paksa seriozisht, do duhet pikesepari te shkruani mire dhe si duhet titujt e nenforumeve si dhe fjalite qe jane nen to. Duket sikur i ka shkruar nje i klases se katert. Me vjen keq qe iu them, por keshtu eshte.

Sidoqofte suksese :wave:

FALKO

Forumium maestatis

Ka shume pak dite qe eshte hapur, edhe asnje per momentin nuk ka kohe qe te merret "full time" me te . Me kohen do te ndryshoje , por pa futur doren njeri asgje nuk behet apo jo..
/pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Nuk besoj se duhet shume kohe per te shkruar titujt me germa te madha ne fillim, po ashtu dhe fjalite, qe fillojne ne shumicen e rasteve me germe te vogel. Keto jane rregulla elementare. Nuk mund te filloni nga catia perpara themeleve, apo jo?! /pf/images/graemlins/smile.gif

komino

Valoris scriptorum

amon o neo
edhe ti nuk paske pa fare cfare eshte shkruar dhe cili ishte qellimi

vetem aty ishte problemi te germat?
ja 5 minuta nderrohen shpejt e shpejt

po pastaj?

njese - ketu ku eshte hapur kjo tema ato aspekte do shihen (teknike e drejtshkrimi)

ai forumi aty eshte vetem per te NDIHMUAR organizimin dhe nuk eshte dicka e tipit albforum ku krijimi i forumit eshte vete qellimi i punes

AI ESHTE VETEM NJE MJET NDIHMES per te ralizuar dicka me te madhe dhe energjite e pakta qe kemi ne dispozicin per momentin, i perdorim per te krijuar nje ide globale

aspektet teknike te forumit jane shume te rendeshishme po nuk me duket se ngeli aty serioziteti i nje nisme

mgjth kritikat jane gjithmone shume te vlefshme (personalisht do ti preferoja pak me te renda /pf/images/graemlins/smile.gif )

enton

Primus registratum

1)Atje ku thote "ora eshte dhe pastaj vazhdon me daten dhe oren" nderojeni dhe beheni Sot eshte pasi i permbledh te dyja bashke.
2) Ne fund poshte thote ne anglisht; ky informacion bazohet ne te dhenat e 5 minutave te fundit . behet fjale per perd qe ndodhen on line. ketheheni ne shqip
Te tjerat me vone kur ti shikoj... une kam nje te keqe se vej re shume imtesisht.

olti

Neo

logo_phpBB.gif

Logo me duket sikur te kishte ardhur nga Bashkimi Sovjetik; sikur ne mes te asaj kurores te jene Marksi, Engelsi dhe Lenini. Ju mund te jeni te majte, por nqs doni te beni nje forum (apo organizate) serioze ku te perfshihen te gjithe, atehere duhet t'i menjanoni keto lloj lapsusesh. Mbajeni pak veten. Nese jo, thoni qe eshte forum i majte dhe kuptohemi me pas /pf/images/graemlins/wink.gif
Kaq kisha per te thene une. Uroj dhe nje here suksese /pf/images/graemlins/smile.gif

komino

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/smile.gif

neo
kot per informacion

ajo ishte logo origjinale e atyre qe kane krijuar script te forumit dhe nuk e kemi prekur fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

te pergezoj per fantazine :thumbsup:

vertet me kenaqe

komino

Valoris scriptorum

apo e ke fjalen per ate tjetren?

hajde mo qeke bo me hije nga komunistat ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurse mua nuk me rr... fare per komunistat e as per fshistat

nuk i bashkohem asnje mendimi te 100 apo 50 viteve me pare

komunizmi apo antikomunizmi apo fashizmi apo antfashizmi jane ideologji te vjelura tej mase dhe nuk ke c'te marresh me prej tyre

nejse
na propozo njo logo neo
qe te mos jete komuniste as fashiste

olti

Neo

Per kete e kisha fjalan:

progresi.gif

DHE meso te shkruash MIRE se ma shpife. Ke ide dhe shkruan mire si permbajtje, por menyra le per te deshiruar. Kur dikush sheh qe shkruan keq, as e merr mundimin te te lexoje. Merre si keshille miqesore kete. Filloje duke nisur fjalite me germe te madhe /pf/images/graemlins/tongue.gif

komino

Valoris scriptorum

ok kerkoj falje

kerkoj falje edhe qe ta shpifa duke shkruar

une vazhdoj te mendoj se ia vlen me teper te harxoj kohen per te menduar me shume se per te patur kujdes drejtshkrimin ( :shrug: )

nesa ta shpif te lexosh shkrimet te mia ... /pf/images/graemlins/wink.gif

G_xXx

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
logo_phpBB.gif

Logo me duket sikur te kishte ardhur nga Bashkimi Sovjetik; sikur ne mes te asaj kurores te jene Marksi, Engelsi dhe Lenini. Ju mund te jeni te majte, por nqs doni te beni nje forum (apo organizate) serioze ku te perfshihen te gjithe, atehere duhet t'i menjanoni keto lloj lapsusesh. Mbajeni pak veten. Nese jo, thoni qe eshte forum i majte dhe kuptohemi me pas /pf/images/graemlins/wink.gif
Kaq kisha per te thene une. Uroj dhe nje here suksese /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Neo...mesa di une,ajo logo eshte marre nga International Youth Group me seli ne Bruksel. /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gje.por une jam deisegnuesi i asaj logo dhe qe e kam pershtatur per progresin.Nuk e dija se po te rrinin profil 3 veta bashke jane komunista:D