www.henrikavaja.com

Eri

Primus registratum
Re: www.henrikavaja.com

O Viso cke me mu mer vlla. ku di gjo un kush esht ky/jo static-k me boni me ndryshu edhe nicknamen dhe spo di si me e von tani. hej bela bela. edhe iher qe me pelqete nicku ma morin te tjeret.

per punen e listes se telefonit do mundohem te ta dergoj te henen se tani nuk kom kohe, se kshu eshte kur i hum blloqet dhe i le sa anej knej. duhet em te tdhon edhe numrat tani.
ika pra dhe bofsh qef... ti dhe tgjith te tjeret.

Static-k. thuji henrit qe ka me tvra Ermali.

Static-x

Primus registratum

Hej ,
he mer ju ca boni, pse ziheni. Viso pse mer ti ske qen bjond ti e he thuj icik jo po deshe /pf/images/graemlins/smile.gif
Kormak ku me ike mer , te kisha te MSN mssgs edhe mu zhduke , mos me bej si cun interesant /pf/images/graemlins/smile.gif
Ti tjetra /pf/images/graemlins/smile.gif ke bere ndonje vrasje apo si perhere /pf/images/graemlins/smile.gif
Ca boni njeher cuna, viso lale mos u merzit ti mer se ne vere 3 muj rresht aty do me kesh
Nejse se jam edhe ne mes te klases ,edhe duhet me ik .. /pf/images/graemlins/smile.gif shifena pra mo

jorgji

Primus registratum

it is outta control cornuto /pf/images/graemlins/laugh.gif
anyway that page isnt working yet

disku

UNI

Fillimisht postuar nga No One:
[qb] it is outta control cornuto /pf/images/graemlins/laugh.gif
anyway that page isnt working yet [/qb]
ore ....te pakten un jam someone..not no one /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe faqja ska se si te punoj...se e ka pronarin budall...henro..no hard feeling...tani ,,2 kerkesa..kush o no one edhe k....
henro as ne tel ske morr mo ti...lol harrova ta kan myll /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe me co me mp..adresen e msn se sta kam ty una..

Admirali

Primus registratum

Ore si web-sit me FLASH nuk ishte gje e keqe, mire te ka vajt mendja mer pis milet, por ce do, nuk ishte funksionale, sa here qe klikoja tek ndonje link per te pare ndonje info me shume, me dilte nje error. url not found. Apo akoma eshte ne ndertim mer edepsez milet.

jorgji

Primus registratum

po henri kush asht tani nket mes ta marr vesh un, tpakten tia them atj direkt qe si punon faqja (iu ba boz tshkretit tuj ja permen tgjith)

cornuto hallall plako po un nuk e mbaj ate turp mbi shpatulla /pf/images/graemlins/laugh.gif ma mir no one

disku

UNI

ore u pa puna do e ha turpin me buk... /pf/images/graemlins/laugh.gif

henri eshte statik-k

eM

Paper Moon

Nje gje skam mar vesh une pse

Psyche dhe Static kane te njejten IP?!?!

:confused: :rolleyes:

Qe te ngelemi ne teme: Cute paintings! /pf/images/graemlins/smile.gif

Eri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Paper M00N:
[qb] Nje gje skam mar vesh une pse

Psyche dhe Static kane te njejten IP?!?!

:confused: :rolleyes:

Qe te ngelemi ne teme: Cute paintings! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Me cin static e ke njeher se ketu jane 3. Megjithate ma do mendja e ke me mua se une me Psyche jemi ne te njejtin qytet dhe ndoshta kemi perdor te njejtin kompj. ne shkolle. Nuk e di...
Bote e cuditshme...

Eri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb] shkollohu mire e ben... /pf/images/graemlins/laugh.gif
statik-x
statik-y
statik-k

bahhhhhhhhh sa jan shtu statiket......
and u no wots the scariest thing..i no all of them.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Jena bo si bosht koordinativ /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Static-x

Primus registratum

Hej ..he mo milet..
faqja ska punuar se nuk kam pasur web hosting, tani qe e kam do e rregulloj se e di qe butanat te lidhin me ato te vjetrat..kismet sot ne darke mos e rregulloj icik se skam pas as kohe /pf/images/graemlins/smile.gif kapishni ju. /pf/images/graemlins/smile.gif
nejse ..
flasim me vone
bye

eM

Paper Moon

Bote e cuditshme...

shume e cuditeshme vertet!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

jorgji

Primus registratum

vallaj si zihet bes njeriu sot, njani thot static-c ky del me (k)

henro prenditi tutto il tuo tempo plak. karvani le te shkoje perpara pa te tjeret rregullohen :thumbsup:

Static-x

Primus registratum

Hej..

Se i kam shtuar ca gjera Webit..
Ma shihni pak edhe me thoni..
Sygjerime dmth

Rrofshi, Bye

Admirali

Primus registratum

Qafir lanet, pse e ke bo sitin tend qe kur klikon te hapet nje faqe tjeter jashte asaj qendrores. Ajo qe dua te te them, eshte qe kur te klikoj tek ndonje link qe ke ti aty, te mos me hapet ndonje dritare tjeter e IE, por te rrije po aty. Rregulloje, se nuk sugjerohet zakonisht ai opcion qe ke bere.