WwW.DurrsI.CoM

Ali_DemsI

Primus registratum
Re: WwW.DurrsI.CoM

Pershendetje Te Gjitheve.

P.s Jam BENJI kam harruar passin e faqes e spo me kujtohet..

Ju Falenderoj Per Komentet Tuaja Dhe Cdo gje qe keni Shkruar.

Durrsi.Com Eshte nje faqe Me Shum SuKses Biles Nje Nga faqet me te Sukseshme Per Momentin..

Durrsi.com Ka ne Dit 2000 Unique Visitors Pra Jo Visita Por Unique Visitors qe Ndonje qe merr vesh nga keto duhet ta dije..

Kemi Mbi 100 Rregjistrime te Reja ne Dit pra Mbi 100 Anetare te ri ne Dite.

Tashme Kemi Mbi 10000 Usera Qe kjo Do te Thot qe Durrsi.Com Eshte Nje Faqe Me te Vertet Per Tu Admiruar. Durrsi.com Ska me shum Se 1 Vit e 3 Muaj qe eshte Hapur.. Dhe Kemi Arritur ne kete pozicion Qe jemi Sot.

www.Durrsi.Com ne fillim ishte nje faqe e thjesht mbasi une Personalisht nuk dija dhe me aq sa dija beja dicka.

Durrsi.Com Tashme Ka Ndryshuar Emrin Ne www.Landofeagles.com Kjo ishte per Arsye qe Durrsi.com Ishte Nje Emer Qyteti "Durresi" dhe tek disa persona nuk tingellonte mire sepse Ishte dicka drejtuar Durresit, Keshtu qe vendosem te ndryshojm Emrin.

Me Gjith Ate Ju pershendes te Gjitheve Per Komentet Tuaja Dhe kritikat Tuaja.

BENJI

H

harap

Guest

ky ali demsi duhet bere ban se te ka dhene pass /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Po keshtu spyware e trojans ka me faqja juaj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

BENJAMIN

Primus registratum

Pershendetje Cuna, Sot gjeta passin, dhe prandaj mora te Ali_Demsit se nuk me punonte imi nejse.

Scorpion mbase ke ngaterruar ndonje faqe tjeter Sepse ne kete Faqe Nuk Gjindet Asnje Virus dhe Asnje Trojan dhe kjo eshte Dicka nga pjelluria Jote Elbasanllie apo jo?? Besoj qe njifemi Bashk dhe ska nevoj te te them ndonje gje tjeter..

Thoni Cdoni but we'r n.1

Ali_DemsI

Primus registratum

HaRaP LooooooooooooL Ca Ke E Me Mua?? Pass Te Mija Jan Te Gjithe Personave Qe Kane Nevoje /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Scorpion Spo Kuptoj Ti Pse Ankohesh Se Me Sa Di Un Ke Qene Admin Andej Ne Ate Forum Dhe Sdi Te Kesh Pasur Na I Here Probleme Me Viruse.

Benjo Sa Here Te Duhet Pass Mund Ta Perdore /pf/images/graemlins/wink.gif

BENJAMIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Fillimisht postuar nga mySteRioUs:
[qb] DUDE,

ta siguroj une qe vetem shoqeria jote do ta vizitoje ate faqen thjesht sa per te te bere ty qefin. E sajta faqe shqiptare eshte kjo qe ka nje forum edhe ca MP3 per tu download, edhe per ato duhet te regjistrohesh???

Une per vete e mbylla menjehere ate dritaren ku hapa kete faqe sepse pash nje tjeter PHP-*..
Nuk dua ta hedh aspak poshte punen dhe mundin qe ti ke hedhur per te futur informacionin (ne qofte se ka ndonje informacion), por per mendimin tim po do te ndertosh nje faqe te suksesshme ku vizitoret te vijne gjithe qef bej dicka unike dhe jo PHP-****...

cheers,
mySteRioUs [/qb]
Mendimet e mija pikerisht. Durresi.com duhet te kete nje guide per Durresin, dhe po te duash, pasi jep guiden bej dhe mp3 e gjera si keto, por esencialja eshte qe te prezantosh Durresin sa me mire.
Mos na imerr keq, se te mirem te duam.
Suksese,

[/ QUOTE ]

Ka kohe qe skam hyre ne forum ketu me mori malli /pf/images/graemlins/smile.gif

Asnjehere mos i gjykoni gjerat para kohe. nese jeni gjalle akoma doja tju beja nje pershendetje /pf/images/graemlins/smile.gif

Anetarizimi:
Te Ri sot: 3
Te Ri Dje: 19
Anetar Ne Pritje21
Totali I Anetarve: <font color="black"> 20,157 </font>
Anetar I/e Fundit: kledio

E Shumta Ne Rrjet:
Anonim: 523
Anetar: 11
Totali: 534

Statusi Ne Rrjet:
Anonim: 130
Anetar: 33
Totali: 163

/pf/images/graemlins/smile.gif

DUDE

marina s.

Forumium maestatis

Po shoh faqen dhe me duket goxha mire. Me sa mbaj mend kane qene edhe nja dy faqe te tjera me "Durresi": Durresweb.com qe tani nuk funksionon me dhe Durres.it qe nuk ka shume vizita...edhe lajmet jane te 2003 me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif. Megjithate kjo e faqja e dyte ka nje rubrike te pasur mbi historine e qytetit te Durresit,gje qe nuk vura re tek Durrsi.com. Mendoj se nje rubrike e tille(pse jo edhe info mbi turizmin) tek nje faqe qe vizitohet majf,do te ishte interesante dhe informative mbi te gjitha. Gjithashtu edhe nje seksion i veçante vetem per lajme nga Durresi do te ishte i vlefshem per ne durrsaket qe interesohemi jo pak.

Vura re qe faqja ka tendece te jete gjitheshqiptare dhe kjo me pelqen...por fokusojeni içik me shume Durresin se s'ka faqe tjeter te hajrit.

Pergezime dhe suksese te me tejshme! /pf/images/graemlins/smile.gif

BENJAMIN

Primus registratum

Pershendetje Sceptic.

Sa i perket historise dhe guides se durresit jam ne ndertim e siper do ket nje seksion ne vete gjithcka mbi durresin,vendet ku njerezit mund te shkojn per vizita e deri tek lokalet e hotelet e ndryshme ne durres.

kohet e fundit ska pasur shume azhormime persa i perket lajmeve per arsye qe sna ka rene koha e lire per to.

Gjithsesi Ne versionin e ri te faqes do tek ndryshime dhe gjithashtu do ket dhe lajme per Durresin dhe gjithe qytetet kryesore shqiptare, momentalisht po krijojm disa lidhje me disa persona ne disa qytete te shqiperise per azhormime lajmesh te perditshme.

Gjithsesi hedhi nje sy kesaj teme ne te ardhme per info te tjera.

Dhe faleminderit per sugjerimet dhe pelqimet.

Dude

R

rajmonda

Guest

Durrsi.Com Eshte nje faqe Me Shum SuKses Biles Nje Nga faqet me te Sukseshme Per Momentin..

Durrsi.com Ka ne Dit 2000 Unique Visitors Pra Jo Visita Por Unique Visitors qe Ndonje qe merr vesh nga keto duhet ta dije..

Tashme Kemi Mbi 10000 Usera Qe kjo Do te Thot qe Durrsi.Com Eshte Nje Faqe Me te Vertet Per Tu Admiruar. Durrsi.com Ska me shum Se 1 Vit e 3 Muaj qe eshte Hapur.. Dhe Kemi Arritur ne kete pozicion Qe jemi Sot.

www.Durrsi.Com ne fillim ishte nje faqe e thjesht mbasi une Personalisht nuk dija dhe me aq sa dija beja dicka.

Durrsi.Com Tashme Ka Ndryshuar Emrin Ne www.Landofeagles.com Kjo ishte per Arsye qe Durrsi.com Ishte Nje Emer Qyteti "Durresi" dhe tek disa persona nuk tingellonte mire sepse Ishte dicka drejtuar Durresit, Keshtu qe vendosem te ndryshojm Emrin.

BENJI

R

rajmonda

Guest

BENJI