WwW.AlbForumi.NeT (Forumi Rinor Shqiptar)

Elisio

Primus registratum
Re: WwW.AlbForumi.NeT (Forumi Rinor Shqiptar)

Oh se harrova per ate linkun qe kam vene per te dhuruar me ane te paypalit po e kam vene pse do thoni ju sepse do blihet dedicated hosted per ate forum dhe se shpejti do kete me shume mp3 dhe me shume filma e shume gjera per shkarkim prandaj nese ne do te harxhojme 1000 dollare kerkojme qe te pakten te nxjerrim 1/4 e asaj cfare paguajme por dhe nese nuk ndodh kjo gje une perseri hapur do ta mbaj sepse nese per 2 muaj jane 10000 vizita unike ne muaj per 1 vite do behen 100000 /pf/images/graemlins/wink.gif

Plus mos harroni qe kete muaj domaini tjeter humori.net qe ka qene mese 3 vjet i hapur eshte down per kete muaj per probleme teknike gjithsesi shikoni statistikat muajin tjeter kur ti bashkangjitet dhe ky domain dhe mos na shisni mend ketu sa lart e poshte se deri me sot cdo njeri qe ka kerkuar bashkepunim me ne sna ka interesuar se cfare faqe ka pasur e kemi shtuar por nese ata heqin bannerin tone nga siti atehere dhe ne do ta bejme nje gje te tille!

Dhe nje gje tjeter mos ta harroj nese kjo teme mbyllet per reklamim atehere dhe une do kerkoj heqje te statusit te atij mod/smod/adm per mbyllje teme pa te drejte pasi ajo qe ka bere ai eshte shkelje e rregullave te cdo forumi ndaj nje anetari plus dhe ofendim!

Arsyeja pse e ka bere???? Smira dhe Inati!

Nese keni gje kundra flisni hapur dhe jo te hidhni gurin e te fshihni duart!

Gjithe te mirat
Elisio

Al-Punk

Still here

Elisio,
Cfare shkruaj une mos e ngaterro me cfare shkruajne te tjeret!

Elisio

Primus registratum

Mandi perderisa ata jane ne stafin tend atehere duhet te mesojne se si te reagojne dhe si te flasin ndaj te tjereve dhe shqiptareve kudo qe ndodhen! (sepse nese me shani mua dhe 2 te tjere kete gje eshte sikur ta beni me te gjithe ata qe do flasin ne kete teme pro te vertetes)

Ne cdo forum cdo person ne staf ka nje rol dhe perderisa ata pergjigjen ne kete teme duke ofenduar punen e dikujt dhe duke thene budallalliqe me oke atehere mendoj se i duhet bere verejtje nga founderi i forumit! (nese e konsideron veten te tille gjithmone)

Une e pranoj e kam tepruar icik me postimin e pare por ama mos harro se eshte hera e 3 qe kerkoj te drejten time heren e pare eshte hapur nje ankese per fshirje te temes pa paralajmerim dhe pa shkruajtur asnje mp te pakten mua te zotit te temes! Heren e dyte eshte mbyllur nga nje mod/smod/adm sme intereson se kush eshte apo se cfare roli ka ketu! Nese stafi yt e shkel rregulloren qe ti ke krijuar disa here atehere pse une nuk duhet ta shkel ate nje here?

Besoj se ti mandi ke degjuar per world dhe irc-killer nese do te ishte per reklamim te webit mundem shume mire te ta bej ate ne mes te albnetworkut 24/7 dhe jam mese i sigurte qe do fitoj me shume vizitore aty se sa ketu!

Erdha ketu sepse desha nje mendim tuajin pasi e kam rrespektuar gjithmone albnetworkun por mesa shikoj une ju nuk dini ta beni te njejten gje me te tjeret!

lediod

Primus registratum

Pershendetje te gjtheve iher !!!

Mesa lexova dhe me lart shikoj qe ju te stafit te AF-s nuk ju lene p... e medha qe keni te beni perpjete!!! Pashe qe mburreni kot me kot dhe ulni punen e nje tjetri!
Pashe disa batuta ku thuhesh : AF eshte forumi me i madh dhe me i mire ne rrjet !!! Desha te thoja 2 fjale per kete !!!
Sa per dijeni forumi me i mire, me i kompletuar dhe me i madh shqiptar tani per tani eshte FORUMI SHQIPTAR, dhe duhet ta pranoni kete gje!!! Ju tju rroje ajo shqiperi.com qe beni reklame per kete forum se per ndryshe as 2000 anetare sdo i kishit arritur me kete forum qe keni, sepse eshte nje nga nen-forumet me cop - cop qe kam pare ndonje here !!! Besoj se vetem ju ADMI, SMOD dhe MOD e merrni vesh se cfare behet, kurse userat e rinj nuk besoj se ja kane haberin por postojne ne ... te eres !!!

Nejse ...sa per ALBFORUMI.NET dhe shkrimet qe ka bere elisio !!!

ALbforumi.NeT eshte nje forum i ri dhe ka ecur me hapa shume te medha. Thjeshte komunikimi MOD-ADM, SMD - ADM dhe USER - STAFF eshte per tu admiruar !!! Dhe jo si ketu qe nje MODERATORI nuk i pelqen, dhe fshin temen !!! Ju nuk duhet te keni aspak cmire se ka emrin e forumit tuaj, sepse kot nuk jane bere hostet dhe domainet .net, org apo com. S`besoj se ju pengon kjo gje por thjesht cmira dhe urrejta qe shqiptaret kan per punnen e njeri tjetrit, thjesht se sju pelqen qe ALBFORUMI.NET ka ecur, ecen dhe do ece se shpejti me hapa te medha dhe mos ju duket cudi qe nje dite ta shikoni veten mbrapa!?

Postimi i elisio eshte mese me vend, pasi ky nen-forum eshte per reklamime faqesh. Ju MODERATOREVE nqf se nuk ju pelqejne reklamimet mbylleni fare si nen-forum dhe jo te mbyllni vetem temat qe sjuu pelqejne!!!

H

harap

Guest

Pffff vete fakti qe vini e shkruani ketu tregon qe jeni nevojtare te nje reklame.sa doni??Gjynah me vjen per ju se jeni per sevap.Nqs sju intereson ketu mos shkruani fare.Sa keq me vjen me vertet.Te fala albos edhe ty forumit .net
Hajt ishalla keni sa me shume usera.

S6T6N6

Forumium maestatis

Un jam i idese qe administrata duhet ti mbylle temat te cilat ne nje fare menyre demtojne albforumin. Vete fakti se zoterinjte shesin nje objekt te te njejtit lloj ne "dyqanin" tone, krijon nje konflikt interesash si dhe nje precedent negativ.
Demet qe na shkaktohen mund te jene nga me te ndryshmet, duke filluar qe nga interpretimi nga anetaret i "www.Albforumi.net" si pjese e Albforumit te vertete e deri tek ikja e anetareve tane drejt ketij forumi. Pra duke ju permbajtur ligjeve te tregut, zoterinjte mund ta reklamojne produktin e tyre ne cdo motorr kerkimi, por ketu jo.

412834553-afnet.gif

Me sa duket ligjet e tregut zoterinjte i njohin mire

Elisio

Primus registratum

Harap me ngaterron me veten lal me duket! Mos harro kush ke qene 2 vjet me pare /pf/images/graemlins/wink.gif

Nevojtare te nje reklame???? Pfffffffffffff lexo me lart se skam ndermend te te pergjigjem 2 apo 3 here per te njejtat shprehje qe perserit...

Ate gjynahun me vjen keq por duhet tja meshirosh vet-vetes tate sepse une te njof se kush je ti harap por ti se ke idene se kush jam une....(jo per gje po zari kur luhet ne tavell luhet per shesh besh)

Albo???? Kush eshte ky???? Po flet me mua ti zoteri apo me nje tjeter? Ju kaq egoista jeni sa cdo anetar i juaji qe ka per te shkruajtur ne kete teme keni per ti thene ske te drejte!

Usera ne???? pfffff se kemi per te pasur usera jo o harap po ndoshta jemi ne ata qe po mundohemi te ofrojme dicka ne virtualitetin shqiptar mbase perkushtimin ne dicka shume me te madhe se sa interesimin e bisedimeve te kota dhe jo e lagu e se lagu!

Ti akoma je dhe rron nen epitetin e avatarit tend cfare mund te presesh me nga ti?

alinos

Forumium maestatis

Elisio
menyra se si pergjigjesh tregon se nuk je fare i sigurte tek vetja per arritjen qe pretendon se ke arritur. Forca e Af nuk eshte struktura, por njerezit, kete mos e harro.

Temen ta mbash me shendet!

Elisio

Primus registratum

S6T6N6

Pse duhet te mbyllet kjo teme? Pse u fshi heren e pare njehere? pse u mbyll herene dyte dhe pse po me kundervihen mua stafi juaj??? SMIRA QE JU KENI NDAJ NJE KOMUNITETI TJETER SHQIPTAR???

A KENI NDOPAK TURP ME KETO QE KENI THENE DERI ME LARTE JU SIKUR KENI VENDOSUR DHE NJE SEARCH ENGINE NE FAQEN TUAJ PER TE REKLAMUAR FAQET E TJERA DHE GJASME PER TE BASHKUAR KOMUNITETIN SHQIPTAR!!!

Me vjen keq por rregullorja dhe forumi juaj qenka rrumpall lal dhe nese ju e mbyllni kete domain une prape do vij te reklamoj nje domain tjeter!

p.s. harapi jeni ju ata qe na e kane friken ne dhe jo ne juve....biles nese mund te me lejohet a mund tju ofroj nje cmim per kete albforumi.com prej 1000 Euro!

Jeni te interesuar??? Nese po atehere ndermarrim hapat e tjera!

Gjithe te mirat
Elisi

H

harap

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Harap me ngaterron me veten lal me duket! Mos harro kush ke qene 2 vjet me pare /pf/images/graemlins/wink.gif

Nevojtare te nje reklame???? Pfffffffffffff lexo me lart se skam ndermend te te pergjigjem 2 apo 3 here per te njejtat shprehje qe perserit...

Ate gjynahun me vjen keq por duhet tja meshirosh vet-vetes tate sepse une te njof se kush je ti harap por ti se ke idene se kush jam une....(jo per gje po zari kur luhet ne tavell luhet per shesh besh)

Albo???? Kush eshte ky???? Po flet me mua ti zoteri apo me nje tjeter? Ju kaq egoista jeni sa cdo anetar i juaji qe ka per te shkruajtur ne kete teme keni per ti thene ske te drejte!

Usera ne???? pfffff se kemi per te pasur usera jo o harap po ndoshta jemi ne ata qe po mundohemi te ofrojme dicka ne virtualitetin shqiptar mbase perkushtimin ne dicka shume me te madhe se sa interesimin e bisedimeve te kota dhe jo e lagu e se lagu!

Ti akoma je dhe rron nen epitetin e avatarit tend cfare mund te presesh me nga ti?

[/ QUOTE ]
Ore shoku fshatar me duket se sme njef mua.Une kam qene ne internet kur ti ske ditur se ça eshte kompjuteri.
Ja sa logjike ke.Do vej avatarin me surratin tend atehere do besh koment tjeter??apo ate qe ke vene ti??
Nejse injoranca problemi me i veshtire per tu riparuar.

H

harap

Guest

Sa pleshta si puna jote kam njohur une Elis sa se ke idene.Prandaj frike nga ty as qe e coj nepermend te kem ne cdo fushe qe deshiron.
rritu rritu edhe pak.Vazhdo kapu me te gjithe se mos rritesh interesin per webin tend te falimentuar.
Ik kopjo tema e lajme tani se ste ka ngel gje tjeter te besh.E para se permendesh AF.com merr abdest.

Elisio

Primus registratum

Dhe konsideron veten ne staf ti??? Me vjen keq por qenke tamam njeri i lashte dhe i leshte dhe nje gje ti harap elisi deri me sot o icik i mbajtur nga gjendja ekonomike saqe po financoj per dicka po ti valle a ke ushkur per te lidh ato breket e tua????

Pastaj ti shiko mos krahaso nivelin e turqise me te anglise se jam aq i zoti sa ta thyj koken me 10000 leksha une ty harap po ti cfare je i zoti te besh pervecse te vish e te besh gam gam me postime ketu???

S6T6N6

Forumium maestatis

S6T6N6

Pse duhet te mbyllet kjo teme? Pse u fshi heren e pare njehere? pse u mbyll herene dyte dhe pse po me kundervihen mua stafi juaj??? SMIRA QE JU KENI NDAJ NJE KOMUNITETI TJETER SHQIPTAR???

A KENI NDOPAK TURP ME KETO QE KENI THENE DERI ME LARTE JU SIKUR KENI VENDOSUR DHE NJE SEARCH ENGINE NE FAQEN TUAJ PER TE REKLAMUAR FAQET E TJERA DHE GJASME PER TE BASHKUAR KOMUNITETIN SHQIPTAR!!!

Me vjen keq por rregullorja dhe forumi juaj qenka rrumpall lal dhe nese ju e mbyllni kete domain une prape do vij te reklamoj nje domain tjeter!

p.s. harapi jeni ju ata qe na e kane friken ne dhe jo ne juve....biles nese mund te me lejohet a mund tju ofroj nje cmim per kete albforumi.com prej 1000 Euro!

Jeni te interesuar??? Nese po atehere ndermarrim hapat e tjera!

Gjithe te mirat
Elisi

[/ QUOTE ]

plako!

nuk eshte absolutisht ceshtje smire ketu. Perkundrazi! Ti e gezofsh forumin tend e befsh sa me shume anetare dhe tema te bukra, por ti nuk ke te drejte te ngresh nje forum ne dem te nje tjetri dhe ta reklamosh produktin tend brenda produktit tim kur keta dy produkte jane te te njejtit lloj. Do ishte njelloj sikur gazeta korrieri te reklamohej ne faqet e gazetes shqiptare, pra nuk ka sens. /pf/images/graemlins/shrug.gif

Persa i perket reklamave qe ti mund ti besh domeinve te tu te tjere ketu, eshte krejtesisht normale nese ato faqe nuk i krijojne Af-se konflikt ne interesat e veta te tregut.

Elisio

Primus registratum

Ne interesat e veta te tregut dmth per paypalin e keni gjithcka ju??? ok po e heq paypalin une dhe jam brenda rregullave!

Po keto te tjeret qe kane bere gam gam ketu dhe kane ofenduar me fjalor fshatar dhe plesht??? A nuk eshte kjo nje nga rregullat qe eshte shkelur ne kete forum kur une skam share njeri deri me tani??? Po te filloj une te shaj me te njejtin fjalor qe me shane dhe ofenduan mua???

Elisio

Primus registratum

Cfare produkti ke llafin qe jane te te njejtit lloj pervecse emrit skane asnje gje te perbashket biles biles dhe forumet jane te ndryshme plus dhe nen-forumet qe jane hapur cfare paskan te njejtat keto 2 forume pervecse emrit???

VALIANT

Primus registratum

hahaha se kuptoj pse ju djeg kaq shume juve ketu? Nqs jeni nje network aq i fuqishem sa doni te tregoni veten pse nuk i keni blere te gjitha dominet .net .org ect ect?????????

Nqs shifni ke albforumi.net nuk ka asgje te vjedhur e te Kopiuar nga albforumi.com keshtuqe skeni pse ankoheni.

Nqs do ishit nje komunitet kaq i madh sdo ja kishit friken nje forumi te ri e te vogel.......prandaj oll bete gam gam kot me kot e shifni punen tuja se ky nenforum eshte per te reklamuar faqet shqipetare dhe kjo teme sbie fare ne kundershtim me rregulloren.

Shnet te gjitheve.

H

harap

Guest

Dhe konsideron veten ne staf ti??? Me vjen keq por qenke tamam njeri i lashte dhe i leshte dhe nje gje ti harap elisi deri me sot o icik i mbajtur nga gjendja ekonomike saqe po financoj per dicka po ti valle a ke ushkur per te lidh ato breket e tua????

Pastaj ti shiko mos krahaso nivelin e turqise me te anglise se jam aq i zoti sa ta thyj koken me 10000 leksha une ty harap po ti cfare je i zoti te besh pervecse te vish e te besh gam gam me postime ketu???

[/ QUOTE ]
Wc e cilit vend te anglise pastron aman.U bere ti te me shesesh mend me lek.I laj bythet e ndonje plake se thojne qe ka lek ajo pune.

capuni

Primus registratum

Une s'e mor vesh pse ja keni zgjat kaq shume ktij robit?!? ...t'kisha qene une moderatori ktu do e kisha fshi ket mesazh qy minutin e pare qe do kishte dal. Mjaft e lat t'boj gam-gam.