Windows XP ne Shqip

burreli2005

Primus registratum
Re: Windows XP ne Shqip

Une sapo e instalova shoke e shoqe pasi kam laptop qe e kam blere ne Angli.
Do te mundohem ti bej Crack.

kuriozi000000000000000000

Primus registratum

e morem ate qe dergove po tani ngelet problemi i crackut. po munde te nxjerresh edhe ate do ishte fantastike fare. se ne shqiperi zor se gjen windows origjinal. po nejse shiko mos dergon edhe crakun dhe pastaj folim.

S6T6N6

Forumium maestatis

me kane thene se ekziston nje crack universal qe shmang gjate regjistrimit problemet qe mund te hase programi microsoft ndaj windowsit te paregjistruar. nuk e di sa e vertete eshte kjo po nese ndokush e disponon do bote mire te na e jepte.

GONI

Primus registratum

se shpejti do hedhi nje file te regjistrit te sistemit windows xp ku mund te shijoni per pak caste se si mund te ishte winxp ne shqip.
file eshte i perkthyer nga un dhe permban vetem pak gjera ne shqip te windows -it tuaj si : dritaret e kaRTELAVE, menuja (disa gjera) etj.. sdq e keqja eshte se regjistri permban nje backup dhe ju mund ta shijoni winxp ne shqip vetem per pak dite sepse win i juaj rikthehet ne gjuhen e meparshme. eshte shume i thejshte ne instalim vetem dy OK ti japesh dhe pastaj nje rifresh ne desktop dhe kthehet ne shqip. /pf/images/graemlins/smile.gif comming soon....

pogal

Primus registratum

edhe ne te Pc Albania e kemi provuar e se shpejti do te botojme nje artikull.
NA vizitoni ne faqen tone ose sapo ta botoj po e ve edhe ne forum.
se shpejti.

MafiaNetwork

Primus registratum

GONNY mos permban ndonje trojan tek ato file tua xDDDDDDDDD
se mos ja ke fillua me bota xDDDDDDDDDDDD