Windows XP ne Shqip

durrsaku

Forumium maestatis
Windows XP ne Shqip

Me ne fund Windows edhe ne Shqip
Microsoft ka publikuar se fundmi paketen e instalimit te Windows XP ne Shqip. Kjo ne saje te punes se nje grupi shqiptaresh nga Kosova.
Per instalimin e kesaj pakete duhet qe 1) Windows Xp te kete te instaluar SP2 (Service Pack 2), te jene 4.63 MB nga hapësire te lirë në dispozicion për shkarkimin e file dhe rreth 15 MB hapesire te lire per instalimin.
Paketa mund te shkarkohet pa pagese nga kushdo. I vetmi problem i cili ka gjasa qe te jete nje problem me te vertete i madh per perdoruesit shqiptare te Windows eshte fakti qe per te bere download paketen duhet te kesh nje Windows te blere nga Microsoft (pra jo nje Sistem operativ te vjedhur ). Dhe duke qene qe perdoruesit shqiptare te produkteve Microsoft jane me te varferit , te pakte jane ata qe ja lejojne vetes te blejne nje Windows te licensuar. Gjithsesi Microsoft ka lancuar paketen e cila mund te behet download ne linkun e meposhtem.
http://www.microsoft.com/downloads/detai...;DisplayLang=sq

Burimi: www.informacione.com

durrsaku

Forumium maestatis
Re: Windows XP ne Shqip

Une nuk e kam provuar po sdqofte paketa eshte bere nga nje grup kosovaresh te cilet nuk shquhen per nje shqipe perfekte... Nuk e di sa ja vlen

durrsaku

Forumium maestatis

Pakoja e ndërlidhjes shqip për familjen e Windows-it XP siguron ndërlidhje shqip për përdoruesit për pjesën më të madhe të ndërlidhjes së përdoruesit të Windows-it XP. Kjo pako e ndërlidhjes shqip do të kërkojë vërtetimin e Microsoft Windows gjatë instalimit.

Kjo eshte shqipe e pakuptushme edhe pse letrare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Perkthe Marjete, perkthe... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

GuJack20

Primus registratum

Paketen e mora dhe e instalova, me duket mire, por duhet nje cd key qe ecen me genuine check te Microsoft...
Nese ndokush e kerkon dhe nuk arrin ta mare mund ti jap asistence....
Churchill rrofsh per disponibilitetin...

^Ira^

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

ps: ju pelqen avatari im i ri ?:p

[/ QUOTE ]
Nese ti ndihesh keshtu ne fund te dites, s'do me pelqente te isha afer a rrotull teje ne ate momente /pf/images/graemlins/laugh.gifD

GuJack20

Primus registratum

Churchill..nuk ishte ironike..ishte me te vertete "rrofsh per disponibilitetin"...sepse ti kishe shkruar qe do e uplodoje..
Me mesazhin desha te te thoja qe te mos e vrisje mendjen me per ate problem sepse e kisha zgjidhur tashme...

Valerios

Primus registratum

Xp kosovarce /pf/images/graemlins/frown.gif
Asnje shqiptar se ka perfunduar sa keq
Nejse une e kam nje te modifikuar vete me sp2
vec helpin kam per ta bere akoma
/pf/images/graemlins/smile.gif

GuJack20

Primus registratum

Mua nuk me duket keq...nuk eshte tamam ashtu sic je shprehur mobilnetonline....

Eshte e vertete qe kam gjetur neper internet shume gjera qe jane ne shqipe ne dialektin e shqiptareve te Kosoves dhe meqenese jane ne dialekt nuk me kane pelqyer...njesoj siç nuk do me pelqente te ishin ne dialektet toske ose gege... Rasti i paketes se Windows nuk eshte aq i spikatur persa i peket dialektit..pra i afrohet shume letrarit...

Ideja eshte qe kushdo qe mer persiper te perktheje diçka ne shqip duhet ta beje ate ne shqipe letrare...ky eshte mendimi im.

Japanese_Boy

Primus registratum

pasi kryej procedurat me del nje faqe qe thote
Validation Failure: Product Key Failed Validation
ca te bej si mund ta shkarkoj win xp ne shqip me ndihmon dot njeri ketu?????