War-Craft HELP.... !!!

premtim

Primus registratum
War-Craft HELP.... !!!

Nese dikush nga ju e din si ta instaloje verzionin e crack-irat qe e kam ne 3 CD me tregoni e instalova por nuk munde ta startoje per nje loje ?

premtim

Primus registratum
Re: War-Craft HELP.... !!!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nese dikush nga ju e din si ta instaloje verzionin e crack-irat qe e kam ne 3 CD me tregoni e instalova por nuk munde ta startoje per nje loje ?

[/ QUOTE ]

edhe pse e kam zavendsuar .exe fajlin e crack-it me ate ne C:/ folder te lojes....nuk bene pune

geek

Primus registratum

shko blije origjinale ben vetem 9.90 euro, bestseller edition.
un nuk e kuptoj pse per kaq pak, njerezit jane te verbuar nga cracks dhe serials

ps.support who worked so hard for that soft

aka70

Primus registratum

Po pse ato 9 euro mund te me duhen per shume gjera mua, nje crack nuk me kushton gje, biles me ben me te ditur...

gurax

Pan ignoramus

Ne kete rast, ndoshta duhet te kerkosh ndihme ne tjeter vend e jo ne kete forum.

PS: Nje keshille: cdo patch version do crack prkates. Nese ti instalon lojen dhe me pas i aplikon crack, zakonisht instalimi fillestar eshte v1.0. Kontrollo qe crack qe ke gjetur te jete i njejti version, dhe jo psh per v1.04.

Qe ketu, vazhdo vete tashti!

hells_kitchen

Forumium praecox

Nje keshille po te jap!!

Zakonisht kur merr kete crack per cdo lloj programi duhet te jesh shume i kujdeshem se jane te mbushura te gjitha me viruse te shumllojshme sidomos me spyware dhe ne qofte se nuk ke antispyware ose spydoctor qe ti heqe me mire te mos i besh run crack qe merr. Nje gje e tille me ka ndodhur personalisht kur po merrja Maple 10.

Suksese!

eris_vs_eris

Primus registratum

Ka njeri qe luan warcraft online???
Po Pati njeri na thoni nick dhe mund te bejme ndonje loje online /pf/images/graemlins/smile.gif

gurax

Pan ignoramus

MalGanis.jpg

(cellphone ringing)
Yes? No! No no, I'm a DreadLord, (picture above) not a drug-lord. And no, I don't have the demon-hunter's number.

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif