Re: vrojtime
Fillimisht postuar nga Melhiades:
[qb]
Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] sa i ndryshon koha njerezit dhe gjerat... [/qb]
Kjo eshte e vertete. E vertete tjeter eshte edhe qe ti je bere shume e paarritshme. Nejse, une do nisem per itali me 19 prill. Bledi me tha qe edhe ti do jesh ne ate gjeresi gjeografike. [/qb]
danaen e kam varur ne dhomen time siper kokes se krevatit,qe atehere sikur hija ime ka ngelur pas saj.
ai kish te drejte,do jem ne kete gjersi gjeografike,kete muaj dhe fundja shpresoj edhe gjithe te ardhshmit te jem po kaq e zene mgjs akoma nuk kam arritur te gjej zyren ku do bej ato kerkimet per te cilat te kam folur. me thane dicka per nje laborator biologjik,por akoma nuk arrita ta lokalizoj.
kish nje jave qe as nuk hyja per 3 sek ne rrjet,nderkohe qe kam nje pakete cartier nga shqiperia,per te kujtuar kohet e vjetra.
mendoj se do jem me ju ato dite,nese do me japin pushim nga puna,apo nese do kem fonde te mjaftueshme t'ia mbath me kuptimin e plote te fjales,nuk kam kuptuar akoma nese do vish vetem apo jo.
koha dhe njerezit nuk kane te bejne fare me ty,ti je pike referimi stabel,nje nga tre pikat e referimit.
ajo qe fatkeqesisht edhe ndryshon jam une.
shpresoj per rezultate qetesuese pavaresisht se nuk di se kur do gjej qendren.
te puth fort,fort.