votoni!!!

joetisti_

Locus omnem
abs: e furishme me qetesi, e papermbajshme ne trajtim perfekt te secilit/seciles, me imagjinate te bukur :)
 

joetisti_

Locus omnem
pse ti mendon se te tjeter jo? Mendon se une jo? :) Por, nuk na shikojne :p
Vertet... kush e mendonte... me mundesine e internetit hyme ne bisede me kedo dhe shprehim gjithcka ndiejme!

El@: duket sikur nxjerr embelsi edhe nga kripa, ka autoritet te kendshem si moderatore, eshte e pafajshme edhe kur gabon...
 
Top