... Votoni mua, me duhet nje bluze :P

Al-Punk

Still here
... Votoni mua, me duhet nje bluze :p

Një maroken në Itali..., pa asnjë dokument...

një ditë duke ecur rruges gjen nje portofol. E hap, pervec disa parave, gjen dhe nje Soggiorno (mire e kam shkruar?).
Sheh emrin mbi te .. dhe shkruante Leonardo Di Caprio... megjithese i habitur e fut soggiornon ne xhep, merr leket ne xhepin tjeter dhe hedh portofolin.
Jo shume metra me tej, e ndalojne dy karabiniere.
-Dokumentat!- i thone
Marokeni duke u menduar dy tre here.. nxjerr me zor soggiornon e Di Caprios nga xhepi dhe ia drejton karabinereve.
Njeri prej tyre hap soggiornon, lexon emrin dhe i habitur, mendohet nje cast dhe pyet shokun e tij...
Titaniku .. u mbyt apo u dogj?

Al-Punk

Still here
Re: ... Votoni mua, me duhet nje bluze :p

Ti va una pizza e un po' di sesso? No? Non ti piace la pizza?

H

harap

Guest

sa bluza dhurohen se jam keq per veren tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

tirana

Primus registratum

BURRI - Doktor, kam nje siklet te madh, nuk me punon!!
DOKTORI - Je ne vete!! Mos u merzit se do ta rregullojm. Hajde neser me nusen.
BURRI - Po nuk ka faj nusja, jam un qe nuk eksitohem.
DOKTORI - E di e di, po kjo semundje sherohet duke kontribuar te gjith.

Te nesermen shkon fukaraja me gjith druan tek doktori.

DOKTORI- Ju lutem zonje, shtrihuni tek krevati
ZONJA - Po.... doktor, nukeshte faji im, eshte i burrit qe nuk i leviz vegla.
DOKTORI - E di moj zonje e di, por duhet te bashkpunoni dhe ju se kshu e kan keto semundje.

Zonja shvishet dhe shtrihet ne krevat.

DOKTORI duke e vezhguar me vemendje - Zonje, ka mundesi te shtrihesh barkas??
Hemm.. a ka mundesi te shtrihesh ne shpine?? Hemmmm, kthehu pak brinjasi ne te majte! Hemm... kthehu pak brinjasi ne te djathte... Ok ok, mund te vishesh Zonje - dhe shkon tek burri ne dhomen tjeter: Zotri mos u shqetesoni, nuk keni asgje, as mua nuk mu ngref!!!

Guest

lum ata qe jane doktorra se bejne nje rruge e dy pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

/pf/images/graemlins/wink.gif majmuni hirkosem

tirana

Primus registratum

Nigjoni ket tjetren.

Shko nji burr ne nje banjo publike. Hap deren e paradhomes dhe perball gjen ne mur nje tabele te shkruar "Lexo majtas"- Hedh syt majtas lala dhe shikon nji tabele tjeter "Lexo djathtas- Shef djathtas njq tabele tjeter ku ishte shkruar "Lexo siper"- Hedh syt ne tavan dhe shikon nji tabele tjeter me shkrimin "Lexo mbrapa"- Mbrapa ishte nji tabele tjeter "Lexo ne dhomen e WC"- Hyn ku atje dhe perballe gjen nji tabele ku eshte shkruar "Lexo majtas"- Hedh syt i utuar majtas dhe e pret tabela tjeter "Lexo djathtas"- Shikon djathtas tashme i lodhur dhe gjen nje tabele tjeter "Lexo mbrapa WC"- Afrohet mbrapa WC-se gjithe kureshtje dhe aty dhen nji cope leter te ngjitur me ngjitse ku shkruhej "PO TI MER TRAP, KE ARDH ME DHIT APO ME LEXU KETU!!"

TEDI

Valoris scriptorum

Ej Po e e keni lexu me siper vetem personi qe e ka hapur kete teme duhet te vendose barsaleta ketu . Te tjeret vetem te votojne .. Une dhe Mandi e kemi bere zemren gur dhe kemi filluar te postojme barsaletat tona . Une po rremoj ne arkivat e mi dhe po i shtoj ke grimca humoristike po Vota nuk po marr gje . Te gjithe qe kane barsaleta te hapin secili temen e tij per te marre votimet...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Nigjoni ket tjetren.

Shko nji burr ne nje banjo publike. Hap deren e paradhomes dhe perball gjen ne mur nje tabele te shkruar "Lexo majtas"- Hedh syt majtas lala dhe shikon nji tabele tjeter "Lexo djathtas- Shef djathtas njq tabele tjeter ku ishte shkruar "Lexo siper"- Hedh syt ne tavan dhe shikon nji tabele tjeter me shkrimin "Lexo mbrapa"- Mbrapa ishte nji tabele tjeter "Lexo ne dhomen e WC"- Hyn ku atje dhe perballe gjen nji tabele ku eshte shkruar "Lexo majtas"- Hedh syt i utuar majtas dhe e pret tabela tjeter "Lexo djathtas"- Shikon djathtas tashme i lodhur dhe gjen nje tabele tjeter "Lexo mbrapa WC"- Afrohet mbrapa WC-se gjithe kureshtje dhe aty dhen nji cope leter te ngjitur me ngjitse ku shkruhej "PO TI MER TRAP, KE ARDH ME DHIT APO ME LEXU KETU!!"[/qb]
Majmuno Shprehja eshte Ke ardh me dhit apo me bo nai gjo tjeter ... Kjo ka qene moto ne banjot e KOmbinatit te Drurit MIsto Mame... :smash:

durrsaku

Forumium maestatis

Ishte i xhaje ene po rrite me i stol me i lulishte.Aty perpara kalo njona me gjox te modh qe kishte vesh i bluze me nji figure te stampume te perpara tip ndertese.I thote xhaja : Sa te bukur e paske ate shkollen aty perpara e tu boft xhaja.Kjo femna : Nuk osht shkolle mre xhaje po osht lokal i famshem ne Amerike Xhaja : She she.Po gjithe ky lokal i bukur pse s'i nxjerr karriket jashte ti mi te morsha te ligat ishalla.

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ToRoLL@Ku:<br />[qb]Ishte i xhaje ene po rrite me i stol me i lulishte.Aty perpara kalo njona me gjox te modh qe kishte vesh i bluze me nji figure te stampume te perpara tip ndertese.I thote xhaja : Sa te bukur e paske ate shkollen aty perpara e tu boft xhaja.Kjo femna : Nuk osht shkolle mre xhaje po osht lokal i famshem ne Amerike Xhaja : She she.Po gjithe ky lokal i bukur pse s'i nxjerr karriket jashte ti mi te morsha te ligat ishalla.[/qb]
Sycka une votoj per ty edhe pse se meriton /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bella

Primus registratum

Une voten time e jap vetem per Harapin /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Voten time e jap per TEDIN ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

gesti

Primus registratum

ishte nje xhaje ne ali dem dhe rinte perhere ul me nje stol te cepi i pallatit te tij.
nje dite kalon nje cift i ri te fejuarish afer xhajes, dhe perpara ciftit kalon nje djal simpatik.
Cfare Maco- thote vajza dhe e mban koken nga djali.
si ka mundesi dhe kur je me mua te tilla gjera te shkon ne mendje te thuash-nervozohet i fejuari dhe i thot qe po sbere ca te them une ne skena me u martu.
i fejuari i thote te fejuares te shkoj te xhaja dhe ti mare nje qime nga lesht e k...
po jo une smundem jam goce - i thote e fejuara
beri cberi kjo vajti te xhaja dhe ia mere xhajes nje qime k...
pak me tutje kalon nje alamet seksi dhe cuni i per ta bere xheloze thote yyyyy cfare p....
e fejuara e nervikosur i thote te njejten gje dhe po te njejten arsye nese se ben ne sdo te martohemi.
beri cberi djali shkoi.... dhe i thote o xhaje keshtu eshte puna nese sma jep nje qime nuk do martohem me vajzen e zemres time
Mire mor t'keqen xhaja ta jap une
POR ca u be K... i xhajes LULE ME DO SME DO ?

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]Sycka une votoj per ty edhe pse se meriton /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ho i here na thuj ti noi t'forte sycke ta shofim a merito gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Zebra kishte dale me bo i xhiro neper katun kur shef gamorin.Hej une jom zebra i thote kush je tina ? Une jom gamori i thote ky.E cer bo tina ? Une terheq karrocen.Ok gamoro puna mare.Ec ene icik kur shef pulen.Hey kush je ti i thote zebra ? Une jom pula.E cer bo tina ? Une boj veze.Mire fort vazhdo punen.Aty icik mo poshte shef demin.Hej kush je ti mre ? Une jom demi.E cer bo tina mre ? Hiqi icik pizhamet se ta tregoj une cer boj...

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ToRoLL@Ku:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]Sycka une votoj per ty edhe pse se meriton /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ho i here na thuj ti noi t'forte sycke ta shofim a merito gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ok sycka do me bo gara me mu e??? OK mahu fort /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nje grua kishte tre goca qe do ti martonte. Para dasmes i thote seciles prej gocave qe kur te ikin ne shpine e burrit ti shkruanin nje leter per ti treguar mamase se si ju shkonte jeta sexuale. Rane dakort qe te perdornin reklama te ndryshme per kte qe te mos i kuptonin te tjeret.
Martohet e para dhe pas pak muajsh i vjen letra mamase ku shkruhej qe cdo gje ishte mire dhe
mami shiko ate reklamen e dyshekeve "full size, king size "
Martohet e dyta (same story) dhe reklama "Brithish airways, three times a day, seven days a week, both ways"
Martohet e treta . Reklama e nje birre "good to the last drop" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sycka po nuk i kuptove te tera don't hesitate qe te me contaktosh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga ToRoLL@Ku:<br />[qb]
Ho i here na thuj ti noi t'forte sycke ta shofim a merito gjo /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ok sycka do me bo gara me mu e??? OK mahu fort /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nje grua kishte tre goca qe do ti martonte. Para dasmes i thote seciles prej gocave qe kur te ikin ne shpine e burrit ti shkruanin nje leter per ti treguar mamase se si ju shkonte jeta sexuale. Rane dakort qe te perdornin reklama te ndryshme per kte qe te mos i kuptonin te tjeret.
Martohet e para dhe pas pak muajsh i vjen letra mamase ku shkruhej qe cdo gje ishte mire dhe
mami shiko ate reklamen e dyshekeve "full size, king size "
Martohet e dyta (same story) dhe reklama "Brithish airways, three times a day, seven days a week, both ways"
Martohet e treta . Reklama e nje birre "good to the last drop" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sycka po nuk i kuptove te tera don't hesitate qe te me contaktosh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Torollaku ky version qe ke vene ti eshte i njashem me 3 grate qe martohen me burra te ndryshem dhe Italianja ishte martuar me shqiptar... ME e hollesishme eshte ke grimca HUmoristike ... Po ketu duhet pak PUne ta kuptosh tamam...Megjithate eshte e bukur...

arber qemali

Primus registratum

gruas po i dhimbte shume barku.
gruaja:burro jam tu vdek prej barkut.
burri:pse re ca ka.
gruaja:nuk e di po me esht fry.aman me co te naj doktor.
burri:posire,te co lala ty te doktor ceni.
gruaja:pse re merr vesh ceni ?
burri:ceni??ai eshte me i miri.kam shku ja tre kater here te ai un.kur shko atje ,ai nxjerr nga frigoriferi nje kastravec te gjate,e lan mire e mire me uje te ngrohte,te ve dy duart ne shpine...aiiii,po kastravecin me ca ma paska fut .