VOTO : "Politikani Me i Mire i Shekullit XX"

Nobis

Primus registratum
VOTO : "Politikani Me i Mire i Shekullit XX"

votoni per politikanin tuaj te preferuar.
kerkoj falje nqs mungon ndonjeri ne liste.

Nobis

Primus registratum
Re: VOTO : "Politikani Me i Mire i Shekullit XX"

<span style="font-style: italic">WoW!</span>
Deri tani rezultati eshte:

<span style="font-weight: bold">Enver Hoxha 75%
Edi Rama 25%</span>

Vazhdoni
thumbsup.gif

ihsan

Primus registratum

Politikani im i preferuar eshte :
HAMDI BARLETA.

ledioni

Primus registratum

Ne Shqiperi eshte e veshtire te zgjedhesh politikanin me te mire te shek.XX-te sepse per 50 vjet ka pasur vetem nje emer: ENVER HOXHA. S'ka dyshime, apo jo?

jimmy84

Primus registratum

vetem njeri prej atyre ne liste ka qene politikan ... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Nobis

Primus registratum

Rezultati sipas renditjes:

<span style="font-weight: bold">Enver Hoxha 45 %
Ahmet Zogu 18%
Sali Berisha 9%
Ramiza Alija 9%
Jozefina Topalli 9%
Edi Rama 9% </span>

jimmy84

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jimmy84:
[qb] vetem njeri prej atyre ne liste ka qene politikan ... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Ketu e kam gabim. Ne liste ka vetem DY politikane. Te tjeret jane vari lesht.

jimmy84

Primus registratum

[qb] vetem njeri prej atyre ne liste ka qene politikan ... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
Ketu e kam gabim. Ne liste ka vetem DY politikane. Te tjeret jane vari lesht.

P.S El-pais. Me ty kam nje muhabet une. Vec mos te kapsha se po s`t`i bera veshet si patafango zisi.

Nobis

Primus registratum

[qb]
P.S El-pais. Me ty kam nje muhabet une. Vec mos te kapsha se po s`t`i bera veshet si patafango zisi. [/qb]
ndersa une si parafango ZIL-i ... apo ZIM-i ... si i do ti ? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

kurkushi

Primus registratum

Enver Hoxha! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cooli.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

kurkushi

Primus registratum

o kurkush nuk po flasim per pederastin me te mire
Flm per komplimentin qe i ben Enver Hoxhes.Do te doja te dij nga ju nje emer politikani me fame boterore qe nuk ka qene dhe s`eshte pederast!
Mendoj qe nje veti e tille fizike-fiziologjike nuk eshte nje parameter qe percakton vleren e kokes dhe diturise se dikujt.Homoseksualizmi eshte pranuar nga Kisha si fenomen normal dhe eshte legalizuar martesa e çifteve njeseksual(gay)Ne kete kontekst,perderisa te gjithe ne shqiptaret po iu brohorisim me fort se na duron germazi per demokracine kristiane evropiane e boterore,nuk dij pse do te quanim Shqiptarin me te madh te historise sone gabim nese ka qene &quot;pederast&quot;.Bile une do thoja qe ai paska qene largepames qe ka dijtur te behet i tille para nje shekulli kur te kihet parasysh qe sot secili politikan boteror nga shkaqe dhe nevoja &quot;te ndryshme&quot; perpiqet me çdo kusht te behet apo eshte i tille!
Dhe nje gje qe duhet ta keni &quot;ju&quot; parasysh eshte:
Ne kete bote,si politikan ke vetem dy rruge te mundshme veprimi: &quot;pederast&quot; ose diktator!Sa dij une Enveri ishte diktator e ju,i/ e nderuar thoni si te doni! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

S6T6N6

Forumium maestatis

fundja obiektivi i nje politikani eshte te drejtoje sa me gjate. enver hoxha e beri kete ne shekullin e shkuar per gati 50 vjet keshtu qe nuk ka dyshim qe ai ishte politikani me i afte i shekullit qe shkoi.

Kondrapedali

Kondrapedali

Epo shqiptarve megjithmen që duhet t'ja shkërd.heke nonën që të t'dun me shpirt, edhe mas vdekjes biles.

He e paçit nji si Enveri gjith jetën mbi kok!

S6T6N6

Forumium maestatis

&quot;Politikani e ndan njerëzimin në dy klasa: në vegla dhe në armiq!&quot;

ket thenien qe perdor zotrote Enver Hoxha diti ta zbatonte shume mire ndaj dhe pa i henger ne hak dhe duke menjanuar rezervat e mija personale ndaj politikes se tij e vleresoj si politikanin me te mire te shekullit te shkuar.

Kondrapedali

Kondrapedali

Edhe un pranej po ju them që e paçit nji Enver mbi kok gjith jetën!

Kur ta marrësh vesh se ç'është politika e ç'është udhëheqja shqiptare at'her do e marrësh vesh tamam se kush ka qen politikani më i mir i shekullit të njëzetë. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/winkwink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;