Votim per Loverboy & Lovergirl te chatit #shkodra

Oliver/Andi

Forumium praecox
Re: Votim per Loverboy & Lovergirl te chatit #shkodra

Rudo per ty votoj une ca ke ti, dmth. te le vendin tim ku me kane vendosur disa ketu, sepse une per vete jam serioz dhe s merrem me dashuricka.

stellina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] PO mua sme voton kush /pf/images/graemlins/frown.gif :confused: :cry: :angel: [/qb]
hajt se po te votoj edhe un /pf/images/graemlins/wink.gif
mirboll vota more tash..mos u anko ma :devil:

TEDI

Valoris scriptorum

Une spo kerkoj vote se une kai her futem ke Nahija Juj . Ene sa here qe Them Spille Nje Fshat ne Kavaje . Nocka m qit direkt Perjashta ...

stellina_sister

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina:
[qb]
[qb] PO mua sme voton kush /pf/images/graemlins/frown.gif :confused: :cry: :angel: [/qb]

hajt se po te votoj edhe un /pf/images/graemlins/wink.gif
mirboll vota more tash..mos u anko ma :devil:
by stellina_sister (e jo stellina)!

Oliver/Andi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Une spo kerkoj vote se une kai her futem ke Nahija Juj . Ene sa here qe Them Spille Nje Fshat ne Kavaje . Nocka m qit direkt Perjashta ... [/qb]
Rudo shqip ishte kjo mo?

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

STELLINA kshu eshte
kur thojne te jep gishtin dhe te marrin krahun e din mire se per ca flas po nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif
te eshte hap goja goxha keto kohet e fundit kushedi se pse /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

stellina_sister

Primus registratum

[qb] STELLINA kshu eshte
kur thojne te jep gishtin dhe te marrin krahun e din mire se per ca flas po nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif
te eshte hap goja goxha keto kohet e fundit kushedi se pse /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
o high mos u kap kot me stellinen...se faji ishte i imi sepse ngatrrova diçka /pf/images/graemlins/frown.gif dmth qe kam hy me nick te motres pa e ve re! ok?
po hajt se po te votoj prep po mos u nevrikos. ok :thumbsup:

Oliver/Andi

Forumium praecox

[qb] OLIVER
qorr je ti shif mire nick name more se sjam une teshte TEDI /pf/images/graemlins/laugh.gifDDDD [/qb]
UPS :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif sorry

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

stellina-sisster degjo lal e para e punes nuk eshte se ma ndje shume mu votuar se po besha shaka e dyta u gabova sishte dashte me fole ashtu sidomos me nje person si stellina nejse sorry ty dhe asaj /pf/images/graemlins/smile.gif kupton ma merr mendja se te votohem ne forum eshte si mu votuar per miss shemtira /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Ifije ma fleksibel mor kastravec serash.Ti po na shtin friken e s'po na len me hi n'forum!!! :lol: :lol: :lol:

Princesha

Primus registratum

Ti tush me duket paske punu ne sera, qe i njifke /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

[qb] TUSHI vetem me tjeret me duket se din mu marr /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Nigjo mor Highlander forumi asht si nji ndertese ku gjithkush ven nga nje tull(simas mnyres se vet). editim per fjalor vulgar .Masanej mos t'mesin hatri ashtu edhe ty mor bure se s'ka lezet...Une thjesht thash mos u ban kaq agresiv.

stellina

Primus registratum

tush mar,mos fol fjale te pista se ti paskan shi barabar e un skam kuptu se ca i ke than /pf/images/graemlins/tongue.gif

djal

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Oliver:
[qb] Lexova kete teme tek albforumi dhe mendova se do te ishte nje teme e pershtatshme edhe per kete forum, por une kerkoj Loverboy ose Lovergirl te chatit #shkodra.
Athere votat e mia ja jap:
per Djeme:
1. Turi
2. Harap
3. Network (per ata qe se njohin me ket nick eshte Adami bab 3 fmish /pf/images/graemlins/smile.gif )

Hmmm per vajzat spo shkruj gja se du me hy prap ne chat /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hey mleni rehat pashnerin se skam kohe te mirrem me ju /pf/images/graemlins/smile.gif kurse nese bahet fjal per ndonje lovelygirl....kur te dalin ndonjera me coni fjal mu /pf/images/graemlins/smile.gif Rebecca une ste jap Vote ty se sje gja hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

the_white_panther

Forumium praecox

Per minimin tem, se mas te thoni ju se jam tu ja fut kot, te pakten nqs e thoni mas e thoni drejtperdrejt, pasojeni te pakten.

edhe si isha tu thane une, ma e mira te shkodra jam, asht, isha po ishte mbyllun, aja.

E keni mbrapasysh ti se per ke e kam fjalen, apa ja.

SIndyyyyyyyyyyyyyy, kur pa ma dergon foton maj fmi ferrash.

H

harap

Guest

ja sdini me vleresu hiç.
une jam ma i urti ketu.

stellina

Primus registratum

ec Harap maj menjen tane /pf/images/graemlins/smile.gif