virgjeria , ndershmeri e padiskutueshme?

lu_lu

Primus registratum

Historikisht, shumica e martesave ne Shqiperi jane bere me shkese ( mblese )
Duke qene se "kandidatet per fejese" kishte raste qe nuk niheshin deri ne diten e dasmes, kriter kryesore qe dhenderri kerkone per nusen e ardheshme ishte virgjeria.
Nese kjo nuk i plotesohej te henen pas martese zgjidhte kuroren dhe ishte totalisht i justifikuar para te gjitheve sepse virgjeri = ndershmeri.

Sot kohet jane te tjera por ve re se ka akoma shume djem qe mendojne se virgjeria eshte kriter kryesore per bashkeshorten e tyre te ardhshme.

Si mendoni ju per kete dhe nese do benit nje renditje te vyrtyteve (cilesive) tek nje femer, ne ç'vend do e rendisnit virgjerine?

bora_bora

Primus registratum
Re: virgjeria , ndershmeri e padiskutueshme?

Mendoj se virgjeria nuk eshte ceshtje fizike se sa shpirterore me shume.Po te varej ndershmeria tek virgjeria atehere do ti binte te ishim te rrethuar nga njerez te keqinj.
Intimiteti eshte nje e drejte qe i takon njeriut ne menyre INDIVIDUALE.Vetem ai mund te vendose se si dhe kur ta perdore ate.Ne shqiperi kultura ka nje ndikim shume te madh si pasoje e te ciles kane rene preh jo pak vajza.Ka shume virtyte te tjera akoma dhe me te rendesishme per tu marre parasysh dhe virgjeria(ajo fizike)do te ishte diku nga fundi i listes....

Kondrapedali

Kondrapedali

Një vajzë, në ditët e sotme, mund të jetë e virgjër sepse:

1 - nuk ka sukses (nuk ja varin)

2 - sepse e kursen si një plus në rast se takon një "hajvan" që e vlerëson shumë (dhe nuk ka pak të tillë)

3 - sepse është indoktrinuar që foshnjë që duhet ta mbajë me kyç (e shkreta)

4 - sepse është e vogël

P.S. Mos u sulni si ujqër apo ulkonja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ergler

Primus registratum

Nuk jam futur tek kjo teme por do t,ju beja vetem nje pyetje ju teoricienve te shkolluar ne perendimin e degjeneruar.
Ne cilin dyqan shkoni e blini kepuce apo veshje ju zoterinj teoricien ne dyqnet qe shesin rroba e kepuce te reja apo ne second hand shops? Kush te sjell kenaqesi e komoditet nje makine qe i hipen ti se pari apo ate qe e ka shkerdhyer dikush para teje?Keni degjuar te thuhet se kush blen nje makine te vjeter i thone se qenke i pasur.Pse?sepse ajo lloj xhoreje ka nevoje gjithmone per riparime e duhen pare per ndrrimin e pjesve te saj.Edhe puna e femres pak a shume eshte e njejte.Ju teoricienet e rinj shqiptare edhe pse te rinj fringo duket se nuk e keni provuar kenaqesine e nje virgjereshe,prandaj na tregoni perralla.Une jetoj ne perendim dhe ju shikoj ju mor mjeraner qe shkoni me plakat e vendeve ku jetoni e na tregoni perralla me gjyshe 70 vjecare e larte.Keto buce kendej edhe 80 vjece mbajne makeup,veshin fustane me lule,ndonjehere vejne kurure me ju per t'ju paisur ju me dokumenta qendrimi etj.Vetem une di dhjetra raste te tilla.Po te tjere e te tjere.Kur zonja dhelper nuk e arriti rrushin e pjekur lart ne pjergull tha se nuk e donte se ishte i papjekur.Kur behet fjale per martese me mire do te ishte nje virgjereshe nga 18-23,24 vjet se sa nje gore qe ka shkuar me dyqind zagare.Ka raste kur nje vajze e ndereshme zhgenjeht nga ndonje zagare rrugesh, qe i premton dashuri te perjeteshme dhe ne fund del nje sypalare.Keto raste jane fatkeqesi dhe ajo femer duhet perkrahur e inkurajuar se e meriton e nuk duhet paragjykuar dhe une nuk do ta ndaloja djalin tim te fejohej me te.C'mund te thuhet per disa buce shqiptare qe shkojne me disa zezake te shemtuar e me vone ju teoricient i merrni per gra? Vazhdoni te na tregoni teorira te tilla,por dijeni se jua bejne me gisht si kau balash qe dallohet nga te tjeret.Teorira per tu justifikuar mendja njerezore gjen sa te duash,por ato jane vetem per te ngushelluar veten.Lerini modernizmat e pakuptimta.Nje pyetje tjeter ju teoricienteve a do t'ju vinte mire qe motra juaj te bridhte si buce me zagare rrugve te shqiperise apo ne perendim?Teorite tuaja bajate vijne ne fund tek ajo historia qe tregojne.Erdhi e keqja ne krahine dhe u tha larg nga fshatim.Erdhi ne fshat u tha larg nga fisi.erdhi ne fis u tha larg nga familja ime.Kur erdhi ne familje u tha larg nga bytha ime.
Keto lloj teorirash jane perhapur edhe ne shoqerine shqiptare,prandaj edhe atje gjendja pak a shume po behet si ne keto shoqerite e degjeneruara ku ne jetojme sot.Gjithashtu mendoj se hajvanet me brire jane te gjithe ata qe per shoqe jete gjejne gore te tilla rrugesh.

Adeli

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Elektricisti</div><div class="ubbcode-body">Nuk jam futur tek kjo teme por do t,ju beja vetem nje pyetje ju teoricienve te shkolluar ne perendimin e degjeneruar.
Ne cilin dyqan shkoni e blini kepuce apo veshje ju zoterinj teoricien ne dyqnet qe shesin rroba e kepuce te reja apo ne second hand shops? Kush te sjell kenaqesi e komoditet nje makine qe i hipen ti se pari apo ate qe e ka shkerdhyer dikush para teje?Keni degjuar te thuhet se kush blen nje makine te vjeter i thone se qenke i pasur.Pse?sepse ajo lloj xhoreje ka nevoje gjithmone per riparime e duhen pare per ndrrimin e pjesve te saj.Edhe puna e femres pak a shume eshte e njejte.Ju teoricienet e rinj shqiptare edhe pse te rinj fringo duket se nuk e keni provuar kenaqesine e nje virgjereshe,prandaj na tregoni perralla.Une jetoj ne perendim dhe ju shikoj ju mor mjeraner qe shkoni me plakat e vendeve ku jetoni e na tregoni perralla me gjyshe 70 vjecare e larte.Keto buce kendej edhe 80 vjece mbajne makeup,veshin fustane me lule,ndonjehere vejne kurure me ju per t'ju paisur ju me dokumenta qendrimi etj.Vetem une di dhjetra raste te tilla.Po te tjere e te tjere.Kur zonja dhelper nuk e arriti rrushin e pjekur lart ne pjergull tha se nuk e donte se ishte i papjekur.Kur behet fjale per martese me mire do te ishte nje virgjereshe nga 18-23,24 vjet se sa nje gore qe ka shkuar me dyqind zagare.Ka raste kur nje vajze e ndereshme zhgenjeht nga ndonje zagare rrugesh, qe i premton dashuri te perjeteshme dhe ne fund del nje sypalare.Keto raste jane fatkeqesi dhe ajo femer duhet perkrahur e inkurajuar se e meriton e nuk duhet paragjykuar dhe une nuk do ta ndaloja djalin tim te fejohej me te.C'mund te thuhet per disa buce shqiptare qe shkojne me disa zezake te shemtuar e me vone ju teoricient i merrni per gra? Vazhdoni te na tregoni teorira te tilla,por dijeni se jua bejne me gisht si kau balash qe dallohet nga te tjeret.Teorira per tu justifikuar mendja njerezore gjen sa te duash,por ato jane vetem per te ngushelluar veten.Lerini modernizmat e pakuptimta.Nje pyetje tjeter ju teoricienteve a do t'ju vinte mire qe motra juaj te bridhte si buce me zagare rrugve te shqiperise apo ne perendim?Teorite tuaja bajate vijne ne fund tek ajo historia qe tregojne.Erdhi e keqja ne krahine dhe u tha larg nga fshatim.Erdhi ne fshat u tha larg nga fisi.erdhi ne fis u tha larg nga familja ime.Kur erdhi ne familje u tha larg nga bytha ime.
Keto lloj teorirash jane perhapur edhe ne shoqerine shqiptare,prandaj edhe atje gjendja pak a shume po behet si ne keto shoqerite e degjeneruara ku ne jetojme sot.Gjithashtu mendoj se hajvanet me brire jane te gjithe ata qe per shoqe jete gjejne gore te tilla rrugesh. </div></div>

Zoti ta baft ka'bull! Je fol tamam si shahir

Kondrapedali

Kondrapedali

O Elektriçist, seksi o seks e bira bir. Ne perënia i ka bo me i përdor e jo me zon nryshk. Ne di me t'thon që n'martes nuk hy n'mes virgjëria hiç se ajo veç i not osht kurse huqet e grus i ke gjith jetën. Ne me sa kom njoft un personalisht, shumica e virgjëreshave ishin kurva nga menia. Ne s'po t'fol për shum perversitete të virgjëris.

Ne mos i natarro gjojnat se o tjetër me mor lagjen me radh ne tjetër me i bo qefin vetes.

atman

Forumium maestatis

Duartrokitje elektriçist,... dua te them nga shpellaret.
Pasi i quajte femrat buçe, puna duhet çuar deri ne fund: si duhen quajtur meshkujt? sepse ato nuk e prishin virgjerine me gisht. Me ate gisht qe ne shqiptaret e perdorim per te share ndonjerin ose per te pare nese pula ka ndonje veze, para se ta leshojme jashte kotecit.
Persa i perket dyqanit, ke te drejte, sipas kanunit femra eshte njesoj si kepucet, apo rrobat. Megjithese nuk do te dija ç'te thosha per ata qyqare qe nuk kane aq leke dhe shkojne blejne ne pazar e rremojne midis grumbullit te rrobave per te gjetur ndonje plaçke qe ia vlen ta veshe. Ose, pershembull, do ta quaja te pamoralshem karitasin qe ka kazane rrobash kudo dhe mbledh te perdorurat ose ato te te vdekurve per t'ua dhene te varferve...u duhet thene te bejne keshtu edhe me femrat...
Nganjehere kam pershtypjen se tere mllefi tend lidhet me ndonje shkarkim mbi kurrizin e ndonje te shkrete e jo me temen sepse je hallakatur kaq shume, duke permendur buçe me zezake, buçe me 200 zagare dhe...ndalem pak ketu...buçe me dyqint zagare, me sa duket kemi nje perpjestim jo te drejte: 1/200, pra ne nje femer te perdale kemi 200 meshkuj te tille!!!
Mos duhet te rishikojme veten para se te flasim per virgjerine e femrave?
(ah, mos harro qe djalit...sa eshte tani 5...7...13-14-15 vjeç? Kur te rritet edhe pak, nese nuk ka filluar akoma, thuaji qe kur t'i ngrihet t'i bjere me dore)

Princesha

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body"> Ne me sa kom njoft un personalisht, shumica e virgjëreshave ishin kurva nga menia. Ne s'po t'fol për shum perversitete të virgjëris.

</div></div>

Noshta ne tiran jan kshu te virgjerat, se un nuk i njoh per te tilla.

Elektricisti ja u ban 8 me 2 juve, se kshu e doni.

Kondrapedali

Kondrapedali

Fiorela, e din se ç'do me thon kurv nga menia? Se m'duket se o shprehje e përdorme vetëm n'Tiran ne kjo.

P.S. Në Tiranë nuk besoj se ka më virgjëresha të kategorisë së 2-të apo të 3-të /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

atman

Forumium maestatis

Fiorela, zemer, neve meshkujve nuk na ka levizur asnje qime, ndersa ju femrat jini bere buçe. Eshte nje kompliment? mire per ty.
Nuk desha te ndalesha ne shkrim, por ndoshta shpjegimin e ka elektriçisti, psh: ç'hyjne djemte qe shkojne me plaka ne teme?
Dhe, ç'i hyn ne qese elektriçistit se me ke shkon dikush? çfare manie eshte kjo te futesh hundet ne jeten e tjetrit se si e rregullon ai dhe ta gjykosh, madje edhe ta denosh, persa kjo menyre jetese, qe dikush zgjedh, nuk cenon te tjeret?

C'hyjne plakat e vendeve perendimore, menyra e tyre e jeteses dhe konceptet e tyre per jeten e ne veçanti per ate pjese te jetes qe quhet pleqeri, me temen? Aspak! Me dy fjale dua te them se nuk ka asgje te keqe ne veshjen e tyre, sepse kerkojne t'i japin ngjyre moshes e te mos ngrysen e mblidhen si lemsh sebashku me macen e shtepise ne qoshe te divanit, duke numeruar ditet mes pshertimave. Kjo eshte panorama qe deshirojme per plakat tona? Une personalisht jo dhe nuk me kercet fare se ç'thote elektriçisti. Dua qe nena ime plake te ndjeje jeten te pakten ne veshje. Para disa ditesh e mora ne telefon dhe nderkohe ra zilja ne dere. Prit me tha se erdhi babai, te flasesh pak edhe me ate, mos e mbyll telefonin. Pas disa sekondash doli ne telefon e me tha me nje ndjenje fajesie: Shiko me erdhen shoqet. Qesha: S'ka gje mama,- ia ktheva, - flasim here tjeter, merru me shoqet. Kalofshi mire!
Di se çfare bejne. Ne dite me shi, te ftohta, mblidhen ne shtepine e prinderve te mij ia shtrojne bisedes, pine ndonje kafe, ndajne ndonje embelsire, here e sjell njera here tjetra, ia marrin kenges, madje edhe valles. Jo pse s'kane halle, por pikerisht ngaqe duan te ndryshojne pak ngjyren gri te pleqerise. Ne ditet me diell, te pranveres, veres e vjeshtes, pak buke nen sqetull dhe ngjiten nga kodrat e qytetit me nate. Here here ndezin zjarr e bejne edhe kafene, andej, ne ato shetitje mengjesore ne grup, kater pese.
Para disa muajsh u nda nga te afermit e tij nje njeri shume i respektuar nga ana ime. La gruan dhe femijet. Keta te fundit te gjithe jashte shtetit. Bisedoja me te birin sepse ishte teper i shqetesuar per nene e tij vetem. I thashe ta merrte. Dokumentat i kane ne rregull si shtetas italiane qe jane. Nuk pranon tha, ka frike nga gojet e ndyra te njerzve qe do te thone: ja i vdiq burri dhe me vrap e mbylli deren. Imagjinoj ate plake, zhytur ne kolltuk, vetem nga mengjesi ne darke, ne shoqerine e dhimbjes e te mendimeve te saj, ne shoqerine e vetmise dhe te gojeve qe neser pasneser mund te shperflasin.
Panorma te ndryshme nga i njejti vend. Te dyten nuk do ta deshiroja te shnderohet ne fenomen, madje do te desha te kunderten. Ndaj me pelqejne plakat, ose te moshuarat sikunder deshirojne te quhen, ne vendet perendimore, sepse e duan jeten deri ne momentet e fundit.

Tashme i rikthehem Fioreles.
Jam kurioz, perse ti nuk ke folur per temen, nese eshte apo jo virgjeria shenje ndershmerie?
Nuk ma thote mendja se s'ke asnje mendim ne kete rast, por, per femrat eshte veshtire te pronocohen sepse ekziston rreziku i etiketimit, ndoshta t'i nuk i druhesh, sidoqofte nje shkak eshte.

Virgjeria nuk eshte ndershmeri e padiskutueshme. Virgjeria eshte nje gjendje fizike e cila pak a shume, nga shumica e femrave kalohet ende pa mbushur moshen 25 vjeç, jane te rralla ato qe e kapercejne kete moshe e aq me teper te rralla ato qe shtyhen deri ne kufij relativisht te larte, dyzet e perpjete.

Mbi te gjitha virgjeria mund te prishet edhe pa bere deflorim, ose pa kryer marrdhenie seksuale.

Rendesi ka qe ai çast kulminant i jetes, sepse shenon nje prag te jashtezakonshem, te kapercehet ne krahet e nje njeriu te dashur per te mbetur ne mendje si nje moment magjik. Asgje te keqe edhe nese nuk perfundon ne martese me ate djale.
Mjaft here, ne shumicen e hereve, djali nuk shkon e t'ia kerkoje femres duke i thene e bejme njehere e pastaj secili ne rrugen e tij. Jo, mund te jete edhe serioz ne qellime, por me pas zbulon se nuk eshte njeriu i enderuar, i njejti arsyetim vlen edhe per femren. Pse duhet patjeter te perfundoje me dike edhe kur zbulon qe ai njeri nuk e meriton, vetem e vetem sepse me te ka kryer akt seksual? Nuk eshte domosdoshmeri.
Jeta i ka te gjithe shembujt, ka treguar qe femra te cilat kane shkuar deri ne krevat naten e pare te marteses me burrin, te virgjera, jane shnderuar ne putana (term jo i deshiruar nga ana ime, por t'u japim ç'u hahet gojeve te ndryshme te forumit), pra jane bere putana shume me shpejt se akti i kapercimit te virgjerise. Dhe e kunderta.
Askush nuk duhet te paragjykoje, e veçanerisht t'i quaje buçe, askush!
Talebanizmi nuk ka nevoje te jesh islamist fondamentalist.

regele

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: lu-lu</div><div class="ubbcode-body">
Si mendoni ju per kete dhe nese do benit nje renditje te vyrtyteve (cilesive) tek nje femer, ne ç'vend do e rendisnit virgjerine? </div></div>

Te ma bejne ka'bull qe nuk po flas shahir, por per mua virgjeria eshte e rendesishme ne shpirt, pra ne psikologjine e robit. Une kam nje te dashur 21 vjecare, qe u dashurua me nje djale shume te mire ne moshen 18. Mendoi se do te martohej me te dhe ai madje i propozoi. Fatkeqsisht djali vdiq ne nje aksident dhe vajza, ne moshen 20 vjecare u gjet ne gjendje te rende psikologjike dhe kishte humbur dhe virgjerine. Cfare po vuante ajo, kur e njoha une, ishte humbja e dashurise shpirterore, jo humbja e virgjerise (te cilin e kishte dhuruar ne emer te dashurise se saj paster, njeriut te duhur, te enderrave te saj). I dhashe nje keshille atehere, te ma bejne dhe nje here ka'bull nese a kam patur gabim, pra i thashe, vazhdo te jetosh me te njejten pasterti shpirterore dhe dashuro gjithmone njeriun e duhur, mos e mbyll jeten meqe burri yt (edhe pse jo akoma te martuar) vdiq aksidentalisht. I thashe saktesisht: Mos u ngujo si grate indiane kur u vdes burri dhe kalojne gjithe jeten ne zi. Pas disa kohesh arrita ta njoh me mire kete vajze dhe u dashurova me te dhe fatmiresisht pas disa muajsh miqesie te sinqerte ajo filloi te kete te njejta ndjenja si une. Cfare me gezon eshte se ajo me do dhe nuk hedh syte tek te tjeret...vetem tek une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Tani, me thoni, me mire nje te virgjer dhe u buzeqesh komshinjve me djallezi dhe ka fantezi me te gjithe shoket e mi, apo nje vajze si e dashura ime, qe eshte vetem e imja, shpirt e trup. Besoj do ta kuptoni romantizmin tim prej 22 vjecari.. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

bora_bora

Primus registratum

[/quote/]Si mendoni ju per kete dhe nese do benit nje renditje te vyrtyteve (cilesive) tek nje femer, ne ç'vend do e rendisnit vir.gjerine? [/quote/]

Pse duhet domosdoshmerisht te cilesohet femra si "e mire "dhe si jo e tille me patjeter,ne lidhje me virgjerine.Une vazhdoj ti mbetem mendimit se nqs flasim per virtyte te nje femre qofte kjo e virgjer ose jo duhet te dime se per cilen femer po flasim,cka do te thote se kjo eshte teresisht individuale dhe kurrsesi nuk mund te pergjithesohen ato femra qe kane humbur virgjerine duke i quajtur te perdala.Deshira per mardhenie seksuale jo me kot radhitet nder nevojat biologjike paresore,te lindura.Pse nuk i gjykojme ne njerezit nga menyra se si hane apo se si pijne duke qene se dhe keto jane procese biologjike, por i gjykojme nese jane te virgjer apo jo.Pse?ai shtrati dhe momenti kur nje femer ashtu si cdo mashkull,me te drejte kryen mardhenie seksuale dhe perjeton emocione,qenka kufiri i vleresimit per nje femer???Mendoj se duhet te jesh shume " i varfer" per te menduar keshtu kaq ngushte,dhe se nje femer ka shume me shume per te treguar se sa thjesht virgjerine e saj.

Al-Punk

Still here

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: bora_bora</div><div class="ubbcode-body">

[/quote/]Si mendoni ju per kete dhe nese do benit nje renditje te vyrtyteve (cilesive) tek nje femer, ne ç'vend do e rendisnit vir.gjerine? [/quote/]

Pse duhet domosdoshmerisht te cilesohet femra si "e mire "dhe si jo e tille me patjeter,ne lidhje me virgjerine.Une vazhdoj ti mbetem mendimit se nqs flasim per virtyte te nje femre qofte kjo e virgjer ose jo duhet te dime se per cilen femer po flasim,cka do te thote se kjo eshte teresisht individuale dhe kurrsesi nuk mund te pergjithesohen ato femra qe kane humbur virgjerine duke i quajtur te perdala.Deshira per mardhenie seksuale jo me kot radhitet nder nevojat biologjike paresore,te lindura.Pse nuk i gjykojme ne njerezit nga menyra se si hane apo se si pijne duke qene se dhe keto jane procese biologjike, por i gjykojme nese jane te virgjer apo jo.Pse?ai shtrati dhe momenti kur nje femer ashtu si cdo mashkull,me te drejte kryen mardhenie seksuale dhe perjeton emocione,qenka kufiri i vleresimit per nje femer???Mendoj se duhet te jesh shume " i varfer" per te menduar keshtu kaq ngushte,dhe se nje femer ka shume me shume per te treguar se sa thjesht virgjerine e saj. </div></div>

Mos u shqeteso Bora, ky eshte problem qe lidhet me ndienjat posesive dhe nje perceptim te caktuar. Keto jane gjera qe do ndryshojne avash avash.

regele

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: alinos</div><div class="ubbcode-body">qyqa!!! </div></div>Halle, halle kjo dynja! Na mbyten femrat e degjeneruara /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fiorela</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body"> </div></div>

</div></div>

Po ne Shkoder si jane...

Une di te them qe vajzat e Tiranes, jane femra te qendrueshme. Edhe nese kane qendruar te virgjra e kane bere me vetedije. Edhe nese kane shkuar me dike, gjithashtu e kane bere me vetedije dhe e kane shprehur hapur qe ashtu e konceptojne jeten.

Ndersa ato qe mund te diskutoheshin, jane femrat qe hiqen per te virgjra dhe te ndershme dhe sa vinin neper konviktet e Tiranes sikur zgidheshin nga zinxhiret dhe "modernizoheshin" me dashnore.

Ndersa persa i perket 8 me dyshit te elektricistit...kemi te bejme me tjeter teme - martesa per dokumenta, pasuri etj.
Ka martesa interesi, si per meshkuj, ashtu edhe per femra, ku nuk pyetet as per moshe, bukuri, ndershmeri etj.

tushi

Valoris scriptorum

te keqen mcuci mos e krahinizoni tash edhe seksin, se ai i shkreti ashte si ato parrullat e PPSH "pa dallim feje krahine e ideje".

shkrimi i elektriçistit (qi i paska ba mase komplet rrjeti elektrik /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ) mu duk teper vulgar per mesazhin qi dha

dmth simbas tij nji 18 vjeçare e virgjer ta baka qejfin ma shume se nji femen qi paska pas mardhanje te shpeshta seksuale
pra ideja ashte se e para (me falni per banalizimin po jam tuj pritu me i ra rrotull) ta "shtrengon" ma shume se e dyta.
Po femna me sa di une s'ashte si kpuca qi thote ky zotnija "po i marr pak shtrengushem se hapen"
se me kete logjike del tjetri e thote jo po une e du kpucen krejt te vogel se ma man kamben ma xete e prej moshes 18 qi ka permend ai zotnija ndoshta si perputhje me ligjin ulena ne kufijte e pedofilise

Seksi me sa kam ndigju asht diçka ma shume se ferkim i kambes me kpucen
plus se po e merr numer te vogel s'don me than se po te rrin shtrengushem, ka edhe numra fallco apo jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

virgjerija (po e quaj veprim) si çdo veprim tjeter komandohet prej trunit
dhe nks ka ktu diçka per tu vlersu ashte arsyeja apo motivet qe bane qi ky veprim te ndodhe ose jo

nejse tash ashte vone e duhet me u çu heret neser

vijon kur te kem kohe.

regele

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fantazi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Fiorela</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body"> </div></div>

</div></div>

Po ne Shkoder si jane...

Une di te them qe vajzat e Tiranes, jane femra te qendrueshme. Edhe nese kane qendruar te virgjra e kane bere me vetedije. Edhe nese kane shkuar me dike, gjithashtu e kane bere me vetedije dhe e kane shprehur hapur qe ashtu e konceptojne jeten.

Ndersa ato qe mund te diskutoheshin, jane femrat qe hiqen per te virgjra dhe te ndershme dhe sa vinin neper konviktet e Tiranes sikur zgidheshin nga zinxhiret dhe "modernizoheshin" me dashnore.

Ndersa persa i perket 8 me dyshit te elektricistit...kemi te bejme me tjeter teme - martesa per dokumenta, pasuri etj.
Ka martesa interesi, si per meshkuj, ashtu edhe per femra, ku nuk pyetet as per moshe, bukuri, ndershmeri etj. </div></div>

Ti si femer, mund te kishe marre ne mbrojtje te gjitha femrat, jo duke i ndare ne tiranse dhe konviktore (sa te degjeneruara keto konviktoret /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ) se fundja per nderin e te gjitha femrave po luftojme. Persa i perket asaj qe femrat tiranse jane te qendrueshme nuk di c'te them. Por qe ta ruajne virgjerine se ashtu vendosin vete, s'para ha pyke, rrezik nuk ua var njeri fare, ndaj mbesin te virgjera. Ben vaki apo jo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif