Mistrec
Forumium maestatis
Iahte nje shqiptar qe kthehesh nga puna gjithmon ne oren 03:00 te nates banonte ne kat te dyt dhe ne katin e par 1 violinist,,, vjen shqiptari nga puna fillon violinisti i bie violines se donte ta merziste shquptarin zbret shqiptari dhe i thot zoteri te lutem pusho se do fle gjum jam ne pun neser,,,me fal ja kthen violinisti Sot kam prova neser jap koncert iken shqiptari...diten e dyt e njejta gje zbret peap shqiptari te lutem zoteri se neser punoj dua te fle gjum me fal ja kthen serisht violinisti Sot kam prova neser jap koncert edhe per dit me radh violinisti tw njejten pergjigje i jepte (sot kam prova neser jap koncert...po shqiptari spo vinte me ..violinisti u be kurioz ku vajti shqiptari pse spo vinte me te trokiste te dera ktij... dhe del violinisti ahkon te shpia shqiptarit te shifte ca bente... shkon te dera dhe i hap deren direkt ..kur shef shqiptarin ne divan duke i ren me dor... dhe i thot ca ben kshu i thot...kurse shqiptari ja kthen (sot kam prova neser do te q ropt hahahahhahahhahaahahhahhahhaha