I
insane
Guest
Re: "Vini re ! Takim i albforumistave ne Tirane me Dt. 3 Janar 2004 "
PS. Ata perpara si njoh hic..keshtu qe sthash as 1 gje!!!
PS. Ata perpara si njoh hic..keshtu qe sthash as 1 gje!!!
Une sjam atyja . Ajo vasha deshte me ardh ke Takimi po u Tremb ...Fillimisht postuar nga insane:
[qb] PS. Ata perpara si njoh hic..keshtu qe sthash as 1 gje!!! [/qb]
alinoso e Para Takimi ishte Lene ne Ora 11 E Dyta ne ate ore ne ora 3 qe me moren NUk kishte me vlere me ardh se ai qe do vinte te vinte para ores 12 e jo masi u bo ene me pa a kishte ardh njeri apo jo . NUk dua te ofendoj njeri se ka mundesi te kishin PUne por Puna eshte qe une nuk desha me gjujt gjo se sma ni moja me Gjujt Knej ...Ene Putrako ai me Llapen Jasht jom Una jo LLapaqeni ...Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Po cfare keni bere more?paskeni lan llapaqenin tu prit me llape jashte ene kujtut se do e rrugullonit me nji cerrreeeee...turp e faqe te zez paçi...yazek u qofte /pf/images/graemlins/tongue.gif
ha pra nai foto tjeter [/qb]
AH shejtan a shejtan!!menjen te rrushat e ke...Fillimisht postuar nga insane:
[qb] mu do me thoni ..kush eshte kjo rrushi ketu mbrapa?
[/qb]![]()
Alinoso e Para se po e perseris ... Nuk e di nese je ti nje NGa vajzat qe do vinte apo jo ... por Ne oren qe me moren ne tel Nuk e mbaj mend mos ti ngele hatri kujt me ka marre ne tel ne Ate ore pra ne oren 3 Takimi ishte mbyllur sepse x vajza duhet te ikin pavaresisht se ndejten duke sakrifikuar kohen e tyre per respekt Tone a nuk e bene Pune Per To . Por ne Ora 11 e Para qe erdhio ishte Fujiko dhe Bravo i Qofte i Mori parasysh te gjitha dhe pastaj erdhen Trinity Paparina Tea dhe rea . Kaq ishin Gjithe e Gjithe . Ne Ate ore qe me Moren ne Tel i Binte me dit kush e kush ka ardh qe ja vle apo jo me ardh Pra = Ka NAiFyre t Mire me ardh una Prape e theksoj qe nuk dua ti bie ne qafe ndokujt Por nese donin te Vinin te vinin ne Orarin e lene me Perpara dhe sa per me Gjujt Prape po Deklaroj Qe knej ka Forumi nese do jem Cun Mami ahere do e Deklaroj te me Martoje Lagja ...Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Ndoshta e trembe ti Tedi?
Pse nuk u thua forumisteve, qe kur ju moren ne tel, i the se nuk ka asnje dhe se kishin ik te gjithe, (sidomos gocat) dhe se ishe ti me dy shoke ne oren 3 ndersa takimi vazhdoi dhe me vone?
Takimet per cfare behen per t'ju dhene juve shanse per te gjuajtur?
pffffffffffff [/qb]
Alinos ne ate ore qe ai me mori Nje nga Vajzave po i binte tel dhe do ikte dh vajzat e tjera do iknin dhe kur te vinte ai do ishim vetem une dhe 2 shoke .ose asnje Prandaj dhe thashe qe nuk ka njeri sepse nuk do kishte njeri kur te vinte ai ... Ai po te donte te vinte kur erdhen te gjithe Nuk i mora vecan gocat dhe cunat te gjithe bashke ishim bile kemi pritur dhe nje ore e ca te vinin organizatoret se nuk isha un Shefi une vetem gjeta lokalin dhe kaq ...Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Ted
une nuk do te vija. Por ata qe te moren ne tel do te vinin dhe u kishin thene vajzave qe do te vinte, edhe pse nuk te kishte thene ty.
Mua nuk me shqeteson kjo, vetem se do ishte me mire te ishit treguar te sinqerte!
Personalisht i takova te gjitha gocat me vone, pervec Papit.
Per cunat nuk do te vija, sepse nuk ju njof mjaftueshem te kerkoj takim me ju.
Besoj u kuptuam! [/qb]