"Vini re ! Takim i albforumistave ne Tirane me Dt. 3 Janar 2004 "

olti

Neo
Re: "Vini re ! Takim i albforumistave ne Tirane me Dt. 3 Janar 2004 "

Atehere e leme daten qe tani. Une sugjeroj 29 ose 30 Dhjetor. Leme nje vend, te cilin mund ta gjejne te gjithe, se jo te tere e njohin Tiranen, takohemi atje dhe me pas vendosim ne ca lokali do shkojme e ca tjeter te na vije ne mendje. Kerkoj nga Tedi ta percaktoje piketakimin. Te vije kush te doje. Madje te mos kete vend fare per konfirmime; mua do me mjaftonte te pija dicka dhe me TEDIN vetem edhe se jam i sigurte qe mbi pese vete do jene ne kete takim /pf/images/graemlins/wink.gif Keshtu pra zgjidhni nje nga dy datat dhe vendin. Shpejt, shkurt, bukur dhe sakte :smash:

Pafshim :wave:

albana

Lara Croft

me futni dhe mua ne hesap mos me haroni meqenese jam kaq e urte sa nuk me ndihet zeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

do doja te vija dhe une, keshtu mund te njihja disa prej jush, por skam mundesi /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

OK ne date 29 do mundohem Te Jem ne Tr edhe pse me bie Pak ters por them se masditen do jem ketu ... Shifni e shkruni vete une sju them t gjej nai lokal qe t boj ne Antipasta n cmim me Costo t Lire se e Hongra iher ...

gurax

Pan ignoramus

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] me futni dhe mua ne hesap mos me haroni meqenese jam kaq e urte sa nuk me ndihet zeri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vertet? Po qe se ke ndryshuar kaq shume me tere mend, s'ia vleka me ardh' fare! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave:

-------------------
"They lay me down in a boat like a swan.
The fairies serve me tea in a buttercup--
and I'm gone.

We float in her. Her wings are clipped.
But she swims so good, our fine swan ship--
and I dip into her eyes...
--Carla Bozulich"

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[QB] Atehere e leme daten qe tani. Une sugjeroj 29 ose 30 Dhjetor. Leme nje vend, te cilin mund ta gjejne te gjithe, se jo te tere e njohin Tiranen, takohemi atje dhe me pas vendosim ne ca lokali do shkojme e ca tjeter te na vije ne mendje. Kerkoj nga Tedi ta percaktoje piketakimin. Te vije kush te doje. Madje te mos kete vend fare per konfirmime; mua do me mjaftonte te pija dicka dhe me TEDIN vetem edhe se jam i sigurte qe mbi pese vete do jene ne kete takim /pf/images/graemlins/wink.gif Keshtu pra zgjidhni nje nga dy datat dhe vendin. Shpejt, shkurt, bukur dhe sakte :smash:

ketu me pelqeve /pf/images/graemlins/wink.gif tani ngelet vetem vendi hajde mer tedo jepi rruge kesaj pune se ne af ty te kemi per keto pune /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Vec mos u deni shume se keni perpara Festen e Vitit te Ri /pf/images/graemlins/smile.gif

Befshit qef /pf/images/graemlins/smile.gif

Genta

Primus registratum

sa qejf qe do mblidheni te tere /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
sa inat qe nuk do jem dhe une /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

b.k.

Primus registratum

ne 29 tek skenderbeu /pf/images/graemlins/tongue.gif

si mendoni tek korpusi qendror, ne fund te bulevaradit?? oren zgjidheni si tju pershtatet

TEDI

Valoris scriptorum

OK Ahere e lejm kshu . Me mire te mblidheni te gjithe ne Tr ose ne vendet qe jeni dhe ditet e fundit do Caktojme vendin me te Perafert dhe me te kollajte per te gjithe ...

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] ne 29 tek skenderbeu /pf/images/graemlins/tongue.gif

si mendoni tek korpusi qendror, ne fund te bulevaradit?? oren zgjidheni si tju pershtatet [/qb]
E leme me 29 pra, se ne 30 kemi per te cuar bakllavane me e pjek /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb]
Fillimisht postuar nga Zeqoja:
we si po me vien qe te vi dhe une vetme per te takuar MISTRECIN neon dhe njeren spo ja them nickun
Edhe mu po me ban me dyshu per gustot tuja Zeqo... :eek: Po jam edhe ifije kurioze me dite kush na keka ajo "njera" kaq misterioze qe doke me taku ti. :rolleyes: Hape thesin Zeqo!Ketu ne Forum s'kena sekrete njeri me tjetrin... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ti je mi dhe ata dy i desha per deshmimtar se kshu behet martesa he tu be qefi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Zeqo ke nermen me ardh ti?!

adea

Primus registratum

He Zeqo do te martohesh dhe nuk na ke treguar gje se per ftese nuk po pretendojme

William Wallas

Forumium maestatis

Gia e imagjinoj tedin te Skenderbeu .. si partecilla di sodio ... ce nessuno????????????? /pf/images/graemlins/smile.gif
PS : po patet me u taku e leme te korpusi se Skenderbeu eshte Offlimits per ata qe skane nenshtetsine e Bathores !

Genta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
[/qb]
po ti je mi dhe ata dy i desha per deshmimtar se kshu behet martesa he tu be qefi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uaaaaaaaaaaaaa zeqo me tradhetove??????????? :smash: :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] ikni mer harromsa se mu dogj salca! [/qb]
Te zente fytin ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Ples te me thirresh ti mua :mad: :smash: :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bambolina:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb]
[/qb]
po ti je mi dhe ata dy i desha per deshmimtar se kshu behet martesa he tu be qefi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uaaaaaaaaaaaaa zeqo me tradhetove??????????? :smash: :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
we ti spo me dergon pm /pf/images/graemlins/frown.gif une thash qe me le ti :cry:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga adea:
[qb] He Zeqo do te martohesh dhe nuk na ke treguar gje se per ftese nuk po pretendojme [/qb]
ti ça ke ti e :mad: :tipsy: