"Vini re ! Takim i albforumistave ne Tirane me Dt. 3 Janar 2004 "

lissus

Primus registratum
Re: "Vini re ! Takim i albforumistave ne Tirane me Dt. 3 Janar 2004 "

mir u takofshim ath edhe une ndodhem knej dhe shume mire mund te vij bye bye

olti

Neo

Ketu organizues nuk ka. E vetmja gje qe do leme qe ketu, do jete data dhe vendi i takimit, sigurisht dhe ora. Te vije kush te vije. Mua nuk me intereson nese thone do vijne e nuk vijne. Une vete e kam organizuar takim me rreth shume te ngushte e mqs do jem, atehere do marr pjese dhe ne nje takim te zgjeruar. Kemi kohe ta leme daten. Mgjth nje kufi mund ta veme; po themi mes dates 29 Dhjetor dhe 3-4 Janar.

beshbossi

Primus registratum

kurdo qe te vini :kiss: :kiss: mua me keni ketu!!!!!!!!!!!

lissus

Primus registratum

o angel a mund ta di kush je ... se meqe flasim nga i njejti vend po behimi bashke me ik ne takim .

Diddy19

Su@mi

lissus,nuk eshte kusht i domosdoshem te jesh cift per te shku ne takim.Nuk behet fjale per takim koke me koke /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

akoma su caktu veni mer???po me jepni ndonje informate mer ku te vime apo do vini me me marr per dore se jam i vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

we si po me vien qe te vi dhe une vetme per te takuar MISTRECIN neon dhe njeren spo ja them nickun /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ahere ka po shifena n Tironen e Lire ...

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] we si po me vien qe te vi dhe une vetme per te takuar MISTRECIN neon dhe njeren spo ja them nickun /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Zeqo se mos je nga ata te fushes ti ore. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Zeqoja:
we si po me vien qe te vi dhe une vetme per te takuar MISTRECIN neon dhe njeren spo ja them nickun
Edhe mu po me ban me dyshu per gustot tuja Zeqo... :eek: Po jam edhe ifije kurioze me dite kush na keka ajo "njera" kaq misterioze qe doke me taku ti. :rolleyes: Hape thesin Zeqo!Ketu ne Forum s'kena sekrete njeri me tjetrin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga "MISRECI":
Zeqo se mos je nga ata te fushes ti ore.

Me sa di une ,Zeqoja asht prej Beratit.Po me gjithe kete migrim te popullsise, ka shume mundesi qe prej deshires se mire per me iu afru qendres ,te jete shperngule ne Kavaje /pf/images/graemlins/laugh.gif

William Wallas

Forumium maestatis

Cuna e goca une javes tjeter sot nje jave jam ne tirane , deri nga fundi janarit se kom fillu me bo tezen kshu qe po patet nei menie son dei vostri. Ciao mostri!

personazh

Valoris scriptorum

o wallo m'hudh cerren ne pm pale pim nai bire ne tirone. hajt rruga mare lum çuni, e kujdes hec anash ere!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] Cuna e goca une javes tjeter sot nje jave jam ne tirane , deri nga fundi janarit se kom fillu me bo tezen kshu qe po patet nei menie son dei vostri. Ciao mostri! [/qb]
O Pallangeeeeeeeeeeeee Do na vish me ...

olti

Neo

Atehere o bisha dhe bukuroshe, ca dite do e leme?! Jo per gje, por po afrohet fundi i muajit, edhe se eshte data 2 sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Atehere o bisha dhe bukuroshe, ca dite do e leme?! Jo per gje, por po afrohet fundi i muajit, edhe se eshte data 2 sot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une do jem Vetem mos e LIni Fundjave se nuk bohem dot per Fundjave se jam Gjithmone i Zene ...

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] o wallo m'hudh cerren ne pm pale pim nai bire ne tirone. hajt rruga mare lum çuni, e kujdes hec anash ere! [/qb]
ty te hongsha syzet ... se ti pashe me nje fletrrufe ... :wave:

William Wallas

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] Cuna e goca une javes tjeter sot nje jave jam ne tirane , deri nga fundi janarit se kom fillu me bo tezen kshu qe po patet nei menie son dei vostri. Ciao mostri! [/qb]
O Pallangeeeeeeeeeeeee Do na vish me ... [/qb]
Pallange do vij re , nga java tjeter jam aty ... me thone te drejten kom qef me ardh ksaj te shtune sdq tu pa e tu bo ! Nejse do flasim prap!

lissus

Primus registratum

... ju lutem lini fjalet dhe vendosni .. per takimin
data , ora .., vendi ku do takohemi , cfare do organizojme .. dhe emrat e pjesmarrsve
.. gjithe te mirat bye bye .