mos harro qe ti je keshilltare dhe duhet te hesh se s'ben!! /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Behet fjale per mbledhjen e rradhes te Keshillit Bashkiak *poeti* /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuk behet llaf fare!!! jemi keshill demokratik ne, pranojme edhe te jashtem /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Triny:
[qb] po ne qe sjemi ne keshill pranohemi?[/qb]
Une do jem Vetem Klient I Rastesishem . Nuk merrem mo me Organizime se e di qe t gjithe do thone do vijme ene ASnji ska me ardh . Masnej do thone jo po isha po nuk t pashe ose nuk kisha guxim me ardh se pashe shume cuna dhe kisha frike se me Haaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn...Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] Me qe asnjoni se ka hap kete tem per kete vit po e hap una /pf/images/graemlins/smile.gif
Mund te behet i mundeshem nje takim ne Tiron (dhjetor) nese do jete pranija juaj. [/qb]
tea me nisem me date 21 nga roma...dhe do jem ne rinas ne oren 13 besoj /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb] dhe une idem, me 21 dhjetor jam n'Rinas dhe do ri deri ne 15 :kiss:
ateher per date , si thoni nga 28 / 29 dhjetori :idea: [/qb]