Videogame dhe demi i tyre.

I

insane

Guest
Re: Videogame dhe demi i tyre.

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Shume dakort me parafolesit. /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe une kam luajtur "Soul Reaver : Legacy of Cain" dhe mendojsha sa mire do te ishte te ecje rruges dhe t'ju ngulshe kalimtareve dhembet ne qafe. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif


-------------------
"Zot me ruaj nga miqte, se nga armiqte ruhem vete!" - (s'e mbaj mend kush e ka thene) [/qb]
une fem qe ti doje me i ngul vetem kalimtarve femra..( apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif )
 
Top