Vetembrojtje!

fairy

Primus registratum
Vetembrojtje!

Kete teme nuk dija ku ta vija, por duke qene se kerkoj nje zgjidhje qe mund ta pregatis vete ne shtepi, mendova per ketu.

Si mund te pergatitet nje lloj lengu qe sprucohet te syte dhe te djeg syte per nje fare kohe. Duke qene se ne Shqiperi nuk kam pare neper dyqane te gatshem atehere do ishte mire ta beja vete se eshte bere rrezik i madh. /pf/images/graemlins/smile.gif

koppertoni

Primus registratum
Re: Vetembrojtje!

Fitova nje gje sot keshtu qe jam i gezuar. E shkrova, e fshiva po e shkruaj prape nga gezimi.

Merr nje shishe parfumi bosh. Koncetro vecante per 3 jave speca djeges te kuq/gjelbert me alkol metilik. Mbas tre javeve mbush me pak se cerekun e shishes se parfumit. Shikoje vete hidhi nje maje luge deri ne gjysem luge kafeje klor. E gjitha te mos kaloje cerekun e shishes. Trecereku tjeter duhet per ajer. Aerosol.

Shishja e parfumit te jete me ato sprucon paf-puf tek koka te behet aerosol. Provoje sa gjate/e shperndare vete beamwidth kur e shtyp koken. Parasysh te japi te njejten force shishja si jepte me parfumin.

Shpjegim: Alkoli metilik me specat japin koncetrim lengu djeges. Alkoli metilik me klorin japin effektin e gazit lotsjelles por me aftesine e perqendrimit te vemendjes se sulmuesit tek dhimbja. Eshte effekt neurofizologjik. Speci do e djege.

Ke parasysh kur ha spec djeges me keq te djeg kur pi uje. Mendoje si do jene ne syte sulmuesit duke lotuar. Shishja e parfumit ka ate koken paf-puf si aerosol.

Do jete me shume lethal se Pepper Spray qe shitet ne vendet perendimore. I ben "fshehtas" nje damke-mutacion qe diktohet me metoda moderne origjina e "damkes".

Dhimbja natyrisht do i pushoje mbas 7-8 minutave. Po deshi te laje syte. Speci do e djege me teper. Eshte bllokuar per 7-8 minuta.

Mund te arrestojne ne aeroporte per arme biologjike. Qente ne aeroporte ndiejne eren e alkolit/klorit. Mocja per plehrat e lagjes tende ne Shqiperi eshte ultra. Nuk meritojne me shume. Pershendetje,.

fairy

Primus registratum

Koperton, flm per pergjigjen, ne fakt edhe une per ne plehra e desha e jo per qente e aeroporteve, i kam xhan ata. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Keshtu te gezuar te pafshim gjithmone ne AF. /pf/images/graemlins/wink.gif

Prodigychild01

Primus registratum

Kjo receta me duket si nga nje episod i McGyverit.

Je qe je mbushe dhe pjesen tjeter te shishes me kimikate te tipit, pastrues WC-je, nitrate, benzinate, etc, etc... qe te pakten ta lesh sulmuesin sakat fare, jo te behet normal ne 7-8 minuta. Mos harro qe pas ti sperkasesh syte t'ja fusesh edhe me shqelm tek koqet. Kjo funksionon me mire kur i ke kepucet me maje...

Hajt me fat ishallah edhe mos harro te postosh kur te lesh ndojnerin pa familje

fairy

Primus registratum

Prodigy, mua sa me demmadhe te jete aq me shume me ben pune se nuk behet shaka ne keto gjera, prandaj shpresoj qe formula qe me dhe te jete e vertete dhe frytdhenese(po m'u dha rasti), kurse per te lenit pa familje kam frike se nuk jam aq e zonja te gjuaj, por keshille e mire ishte dhe ajo. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

mocja me namuz do ishte me mire te mbash rere te imet ne xhep sepse ato sprucot nga nxitimi mund ti kapesh ne anen e kundert dhe tja futesh vetes me spruco ose era ta hedh ty ne turi......kurse rera e imet apo kripa ne xhep te shpeton sepse e kap ne grusht e ja hudh direkt te syte......eshte nje metode qe me ka shpetuar dy here jeten ne diskotekat e hamburgut se kam punuar si bodyguard
te fala

Kordelja

Valoris scriptorum

Macka, s'e kisha pa une kete temen. Hmm vjet, parvjet, kur u shumuan qente e rrugve, mua me paten sjelle nje "Spray" nga ato qe jane me pieper te kuq /pf/images/graemlins/laugh.gif per qente ( i ndollem qente rrugve per ta provu dhe funksiononte per mrekulli /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe thua ti ate e perdora dhe per vetembrotje /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth, kur kthehesha vone nga puna vetem, ate gjone e masha ne dore (nga drejtimi i duhur /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe ecja me koken lart /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eshte e vogel, e sigurt, ne grushtin e dores nuk dukej hic,po s'me ra rasti ta perdor. Ndoshta njerezit jane telepatike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ta them cila eshte po deshe /pf/images/graemlins/smile.gif

Pamje:
sw8

WebSite

fairy

Primus registratum

Rofsh Kordele dhe xhaxhienveli se vallaj fillo vera, dilet ne darke me shume, edhe te zbuluara jemi me shume e na duhen keto armet per vetmbrojtje /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Kur flet dhe Moca qe perton me perdor thonjt' dhe i duhen keto lodrat.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

T'pashe qe kishe postu ktu dhe desha me pa se cfare perdorje ti per veten tate per tu vetmbrojt :lol: ...

Nuk m'eci... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

fairy

Primus registratum

Hmmm Silvestrit iu qep tek ajo seria ai qelbesi se ra ne dashuri apo e ngaterroj une? /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Gurax i wonder what u have to say to this one about 'Mbrojtje' :lol:

PS: macke u are the best :thumbsup:

gurax

Pan ignoramus

:lol:

Sic jeni rreshtu tre menjehere kush me arme e kush pa arme, vetembrojtja merr emrin "Dy duar per nje koke!" :lol:

Izy, :wave: