Vetem nje sqarim

A

alboholic

Guest
Vetem nje sqarim

Pershendetje
Do te doja vetem nje sqarim si njeri per kete qe vijon me poshte:

* Now talking in #ndihme
....
* @ExTaSy_OnLiNe (xXx@YouR.FanTaSy.Albnetwork.NeT) Quit (User has been banned from Albnetwork.net (hajde pas 6 oresh))
<+KELTI> i
<@i> po
<+KELTI> [00:10] ::: Mode (@i:#Shqiperia +v Ezmerke)
<+KELTI> po ti je me i bukur?
<@i> un tani erdha lal
<+KELTI> ska gje
<@i> nuk e kam iden cfare ka ndodhur
<+KELTI> hajde pas 3 ditesh prap
<@i> po me mend ta merrja une qe zduhet te jepeshe voice ?
<@i> kur zdija gje
<@i> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif
* Disconnected
-irc.Albnetwork.net- *** You are banned from Albnetwork.net (hajde pas 3 ditesh)
ERROR: ERROR Closing Link: i[85.14.157.74] (User has been banned from Albnetwork.net (hajde pas 3 ditesh))

Tani un sapo hyra ne chat dhashe nje voice nje useri, ...pas 2 minutash...nga nje bisede ne #Ndihme midis KELTI dhe ExTaSy_OnLinE kuptova qe nuk duhet te jepeshe voice... Nuk e di pse, por pse-ja ska rendesi. Rendesi ka qe nuk E dija

Sic e shifni dhe nga biseda me lart, hengra nje gline per 3 dite sepse i dhashe nje useri voice. Shume mire qe shefat e kishin ndaluar te jepeshe voice, por çfaj kam un i ziu qe zdija gje se sapo hyra ne chat ne ate moment !
Pres 3 dite pa chat, se nuk eshte problemi, por me vin inat te marr nje gline per hiç mos gje !

Flm per mirekuptimin

SoLdIeR_^oF^_fOrTuNe

Forumium praecox
Re: edituar

Ca thu re hahahhaa
Cudi KELTI se ka per zakon te veje GLINE kaq afatshkurtra :p, duhet ta kishte vene nja 6 MUAJ :DD

Warning: Insomniac=Flooder :p

A

arabesque

Guest

kjo ka qysh ne kohen e fatosit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Guest

ore i sqarim KELTI besoj se eshte ai Rasti Vockel
ai qe bllokonte edhe nick tim nickname error : rrushi

K

KORCARI_1

Guest

KELTI ka qene dikur ne staff, tani nuk eshte me. Dhe nuk fruenkton me ne server mesa di une...

Shkodrani

Forumium praecox

Inso e ka ngaterru me filmin gol mer naqe, ik futja naj frape ma mir se kelti ka koh qe ka dal ne pension lol

t0fx

ஜ۩۞۩ஜ

<span style="color: #000000"><span style="font-weight: bold">Kjo teme ka vite qe eshte hapur,nuk e di pse moderatoret e kan len ende hapur. </span></span>