Vetëm për ditlindjen e A***os !!!

Kuqalashja

Primus registratum
Re: Vetëm për ditlindjen e A***os !!!

Ne Lushnje qenke mi qe m'shisje mend? :smash:

Edhe 100! /pf/images/graemlins/smile.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Gezuar! U befsh dhe 100 vjec te tjera e ngelsh perhere e re ne shpirt /pf/images/graemlins/smile.gif

Eni_883

Primus registratum

Gezuar Alinos, shpresoj tia kesh kaluar sa me mire. Fat, suksese, dhe lumturi :wave:

fallen angel

Primus registratum

ha e bab,une i funit e mora vesh,si puna policit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
son,edhe iqin vjec lal!qofsh mire,u takofshim ne shqipnine e lire!
per dite vere? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

o Fakir Angel gjithmone i funit nele ....

Alinoso une e di se kush asht Nefertiti i Unit :wink: :idea:

Kordelja

Valoris scriptorum

S'me falet me duket /pf/images/graemlins/frown.gif po kshu eshte kur e ke sumen te rrumbullaket /pf/images/graemlins/laugh.gif te merr kollaj tatepjeta e ashtu vetem starti dihet, finishin e di nai gjo atje nalt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alinos, te uroj gjithe te mirat e botes, dhe te betohem qe s'ka gjo te keqe te te uroje kush me vonese ( /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk sjell ters dmth). Te uroj me gjithe shpirt nje vit te ri, te mbare e plot me befasi te kendshme.

Gezuar ditelindjen! :kiss:
Je shume e vecante dhe teper e dashur per mua. :kiss:

P.s.Mos kujto se km qe na ndajne te zhveshin nga detyrimet qe te takojne per ditelindjen e kaluar eeeeeeeeeeee Lara /pf/images/graemlins/laugh.gif sa bute me vere do i pijme kesaj ke Shpia Mretit /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

u befsh 100-vjece! /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

as mu s me falet, /pf/images/graemlins/frown.gif prandaj ke ardh te shpija tuj :cry: qe mos qofsha, :mad: po shif vec cfare te kam ble per datlindje :devil:
wasserkl.gif

edhe 100 vite plot energji e lumturi, rri nishtu sic je, s kam kerkesa shume :kiss: :angel: :kiss:

Danae

Primus registratum

Jo me e fjetura qenkam une... :cry: po ty ta kane masku edhe nickun :smash:
Son 100 Vjec Zemer,Jete te gjate,te lumtur,rrezellitese fare,miq te mire e Suksese kudo.
perqafime dit :kiss:

Diddy19

Su@mi

Urimet me te mira edhe nga ana ime! Edhe 100!Kalofsh gezuar!
/pf/images/graemlins/smile.gif

comp3_small.gif

:kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga alinos:
:eek:

Gjithe weekendin?!
Me duhet te pi ca energy drinks, qe te jem ne nivelin e duhur /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
thank you dear! /pf/images/graemlins/smile.gif
po pres tel :kiss:
Patjeter Master ... Slave Lori at your orders soon! /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O Alinos mos na bo si goc e nershme tani. Mos me bej mu sikur s'te pelqejne "lushnjaret" Pastaj kush po te thote ta cosh ne shpi mi, shko ti te shpia tij!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:eek:
Ke vu nerin tim ne dyshim???
nc nc nc
Te te sjell nje lushnjar? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ta vesh ne ballkon si peme dekorative /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

jensen
Ne Lushnje qenke mi qe m'shisje mend?

Edhe 100!

AnaBlue

AntiRezistenca
Gezuar! U befsh dhe 100 vjec te tjera e ngelsh perhere e re ne shpirt

Eni_883
Gezuar Alinos, shpresoj tia kesh kaluar sa me mire. Fat, suksese, dhe lumturi

Faleminderit goca! /pf/images/graemlins/smile.gif
Jensen, Lushnja asht frytdhenese dhe per kete te jep arsye per te shit men /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Fallen...:
[qb] ha e bab,une i funit e mora vesh,si puna policit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
son,edhe iqin vjec lal!qofsh mire,u takofshim ne shqipnine e lire!
per dite vere? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hmmm me ruj nje ballakume se nuk do jem aty!
Po nejte prapa do te te qeras per datelindje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] S'me falet me duket po kshu eshte kur e ke sumen te rrumbullaket te merr kollaj tatepjeta e ashtu vetem starti dihet, finishin e di nai gjo atje nalt

Alinos, te uroj gjithe te mirat e botes, dhe te betohem qe s'ka gjo te keqe te te uroje kush me vonese ( /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk sjell ters dmth). Te uroj me gjithe shpirt nje vit te ri, te mbare e plot me befasi te kendshme.

Gezuar ditelindjen! :kiss:
Je shume e vecante dhe teper e dashur per mua. :kiss:

P.s.Mos kujto se km qe na ndajne te zhveshin nga detyrimet qe te takojne per ditelindjen e kaluar eeeeeeeeeeee Lara /pf/images/graemlins/laugh.gif sa bute me vere do i pijme kesaj ke Shpia Mretit [/qb]
A te lumte suma ty lal, se ne te tjereve po na merr per katrore dhe po na necin cepat!
Rrofsh per urimet dhe pse me vonese shtepine e mbretit dhe ate bjonden /pf/images/graemlins/wink.gif do t'i cmendim nga kenaqesia, apo jo Lareeeeeeeeeeeeeeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] as mu s me falet, prandaj ke ardh te shpija tuj qa, qe mos qofsha, :mad: po shif vec cfare te kam ble per datlindje :devil:
wasserkl.gif

edhe 100 vite plot energji e lumturi, rri nishtu sic je, s kam kerkesa shume :kiss: :angel: :kiss: [/qb]
shpresoj qe urimi i fundit nuk ka te beje me peshen :rolleyes:
Dhuraten tate e kam lane ke dhoma e gjumit ... nuk ma nxinte ne vaske :devil:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] Jo me e fjetura qenkam une... :cry: po ty ta kane masku edhe nickun :smash:
Son 100 Vjec Zemer,Jete te gjate,te lumtur,rrezellitese fare,miq te mire e Suksese kudo.
perqafime dit :kiss: [/qb]
ty te falet se je ne mbreterine e cokollatave :kiss: