Re: Meqe jemi ke veshja e femrave lexoni pak kete
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Lymo, nuk po shan njeri femrat shqiptare lal se shqiptare jemi vete.Por ama per te qene te sinqerte ne Shqiperi eshte nje cike e ekzagjeruar veshja e femrave.E ta siguroj qe une nuk kam as arsyen me te vogel per te qene xheloze.
Problemi eshte se ne Shqiperi i jepet shume rendesi imazhit.Femrat investojne me pak tek vetja e tyre si person sesa si imazh.
Nuk ka asgje te keqe te vishesh e te lyhesh bukur.E keqja qendron kur kete e shikon si nje nga gjerat kryesore per te arritur dicka, nje pune, nje te dashur me leke, te behesh bicim kengetare apo bicim vip.
Femra duhet te dije te pershtase paraqitjen e saje ne baze te vendeve ku shkon e njerezve qe takon.Pra ndryshe ne shkolle, ndryshe ne pune, ndryshe kur del per qejf, ndryshe kur shkon ne nje darke romantike, ndryshe ne dasem etj etj etj...e jo ashtu sic del ne darke te shkoje edhe ne leksion apo edhe thjesht per te bere pazar ne mes te dites.
Por duhet te them se kjo gje po ndryshon avash avash per mire sepse para nja 2 vjetesh ka qene akoma me e theksuar.
Keshtu pra Lymo, te bukura dhe me finese /pf/images/graemlins/smile.gif
[/ QUOTE ]
PO me fal tani.
Ke qene me nje darke ne Shqiperi dhe ke pa nje aty me Minifund ?
me Bark jashte ?
Si i bie jane te pacipa ketu,nuk i vjen zor nga ambjenti me dale ndryshe.Po jo mer zemer se me ner meje dhe me K... ka cipe dhe aty ku nuk i takon me hy nuk hy.
Ke quan Ekstravagance ti ? ma perkufizo sa me thjesht.
Qe njeriu te jete i bukur- e drejta per te qene i/e bukur i takon gjithkujt dhe ska rendesi vendi ku do shkosh ne pune,shkolle,pub .
Ti thua me rene ne SY ( po per ate pune e boni at dreq tualeti dreqi e mori me ra ne Sy ) ju me ju kap ne rruge ec pime i kafe, - Jo se jom pa ly nuk dal ,femra eshte me kerkuese me e kujdeshme ndaj vetes , cunat jane me menefrego se vrasin mendjen jane casual.
Po pse mer lal ti qe jeton ne Itali mi ke te gjithe si vetja se e di qe je goc persmari ? Po jo mer lal se ja bojne mu.
Puna eshte se kur hapet nje teme per cdo lloj arsye ajo Problematike/Shqetesim ka lidhje me Tiranen , pra ndodh ne Tirane ( nuk hap njeri teme se ne Puke Si lene grate me dal harroje) gjthcka ka lidhje me Tiranen .
Dhe Tirana eshte metropol eshte gjysma e Shqiperise e ska ngel kuc e mac pa ardhe pa ofendu njeri.
Katunaret lal do lyhen me buzkuq se nuk dine ato ca o shkelqyesi ( jo se jane dru , po nuk kane kohe me u marre me te tilla gjera , kane token,lopen ,femijet flene qe ne 8 te darkes)dhe do sdo ti e une ato do bien ne Sy nje her ne muaj qe dalin ne Xhiro se do shkojne me i ble nje pale kpuc cunit se ka ditlindjen.
Protitipa e Kontraste ka ne te gjithe boten mua me vjen inat se e kthjne ne FENOMEN.
Po me vjen keq tashi,shiko kush e ka hap temen nje femer ( femra per femren eshte shume xheloze,inatcie) ajo jeton ne North America kam degju thote ,gjithe jeten me fjalet e te tjerve do merremi ne.
Ne vend qe ta hap une a nje qe jeton ketu , qe prek perdite kete realitet , e shef per dite e hap ajo qe jeton 15,000 km dhe qe se ka idene ca behet ketu.
Jo mer zemer s'ma vret synin asnje femer ( dhe une jam tip anti tualet sa jane te reja e mbysin me freski cdo gje ska nevoje per tualet) .
Ti thua investojne shume per pamjen/imazhin -Me vjen keq po imazhi na prezanton kudo ne shoqeri ne rruge etj duhet te jete sa me i mire.
E the me tendence qe dmth se kane mendjen ke shkolla etj , kush tha Ja ke LIPS absolute eshte , vishet bukur, shkone ne Pub i bo te gjitha ( e mora sa per shembull ka sa te dush po meqe eshte pjese e jona ).
Qe ka Shkelje ka s'jan ete gjithe te nje Niveli , jane mix Kulturash e prejardhjesh ne TR.