Veri-Perëndim, emri i vajzës së Kim

Aquarius

Valoris scriptorum
Kim Kardashian dhe Kanye West kanë zgjedhur një emër shumë të çuditshëm për vajzën e tyre: North (Veri) që duke u bashkuar me mbiemrin West (Perëndim) përkthehet Veri-Perëndim.

Lajmi është bërë i ditur nga ‘UsWeekly’ dhe një burim është shprehur se shkurt do të thërritet Nori.

Ndërsa burime për ‘TMZ’ konfirmuan se është firmosur certifikata e lindjes në spital me këtë emër të çuditshëm edhe pse shumë fansa të Kim Kardashian nuk duan ta pranojnë këtë lajm.

Mendohet se zgjedhja ka qenë e reperit Kanye West.
 
Top