K
Kleidi512
Guest
Michail Jackson vdic nga tuberkulozi
nga doli kjo???????Michail Jackson vdic nga tuberkulozi
Ishte amareti![]()
do te shikoni vdekjen e michail jackson,shihni kete video:nga doli kjo???????
pidiii,,,,kushedi se qa ke bere ti kur e ke pare kete videondo te shikoni vdekjen e michail jackson,shihni kete video:
pidiii,,,,kushedi se qa ke bere ti kur e ke pare kete videon![]()
Hhahahah e kam pare kete video me kohe edhe s'eshte veq nje marrezi nga te shumtat qe ka Youtube,po meqe ti e ke nxjerre ktu do te te kete bere te ndihesh ....special........pastaj un se kisha me te keqpse e thua kete ,mos me thuaj qe u trembe,kur e kam pare per here te pare thjesht me erdhi
te qeshja kur pashe ate fytyre si majmun,e bukur si video apo jo te beri te dridheshe,te ndjeje kenaqesi.......................hahahahahahah
te qeshur thua me te madhe.Hhahahah e kam pare kete video me kohe edhe s'eshte veq nje marrezi nga te shumtat qe ka Youtube,po meqe ti e ke nxjerre ktu do te te kete bere te ndihesh ....special........pastaj un se kisha me te keqThjesht po te perfytyroja ne ato momentet qe ti ke qesh
![]()
Hhahahah e kam pare kete video me kohe edhe s'eshte veq nje marrezi nga te shumtat qe ka Youtube,po meqe ti e ke nxjerre ktu do te te kete bere te ndihesh ....special........pastaj un se kisha me te keqThjesht po te perfytyroja ne ato momentet qe ti ke qesh
![]()
Mmm su mendova dy here dhe nisa ta kerkoja po ....nuk ke idene cfare te qeshur kam bere ...........................te kishe pare fytyren e motres time te vogel,jo trembje gje ,filloi duke bertit,......................prit te shohesh nje video tjeter,shih per Mary's blood,flasim pastaj(mos e provo)hahahahaha
Kurse une as nuk qesha as nuk u tremba,e prisja nje fund te tille te asaj videoje,,,,po thjesht me vjen keq ku arriti imazhi i Michael Jackson vetem nga historia e "sajuar " them une e fantazmes....te qeshur thua me te madhe.
Po mendoj te hap nje teme "Video HORROR" se pidi do kete sukses
hahahaha
lol do e vendosi nen 18 vjec se mbi 18 vjec kane probleme me zemren hahahaha ....Po ti mos mbaj kasavet se do e shkruaj ne fundhahahahaa shume per te qeshur ,dhe te te them te drejten me pelqen si ide nuk eshte keq,por ta vendosesh mbi 18 vjec,dhe nuk lejohet per ata qe vuajne nga zemra,se kemi pasoja me pas,mire
Ok,ku do e hapim temen?shume bukur,i like,
shume bukur,i like,