vajzat tiranase

plakudhedeti

Primus registratum
vajzat tiranase

mendoj se jane me te mirat. per veten time kam kujtime shume te mira, kam kaluar histori shume te bukura

nje puthje, dy puthje.. shume puthje per te gjitha vajzat tiranase

plakudhedeti

Primus registratum
Re: vajzat tiranase

ngjitje mesazhit tim te mbisiperm:

tregoni historite me te bukura qe keni pasur me vajza nga tirana

Florus

Forumium maestatis

kane shume p*ordhe :mad: megjithate ndonjeres edhe i shkon /pf/images/graemlins/wink.gif

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga plakudhedeti:
[qb] mendoj se jane me te mirat. per veten time kam kujtime shume te mira, kam kaluar histori shume te bukura

nje puthje, dy puthje.. shume puthje per te gjitha vajzat tiranase [/qb]
avash plako,po ne te tjeret qe sjemi nga tirana
jemi te keqija :mad:
populli thote ska pyll pa derra /pf/images/graemlins/wink.gif
ose ska shtepi pa wc

Florus

Forumium maestatis

:kiss: :kiss: :kiss: --> vetem per se_di
kte te wc nuk e dija :rolleyes: megjithate un e mbaj xixe /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

flm na dhe ty :kiss: :kiss:
bravo /pf/images/graemlins/wink.gif keshtu duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Une per vete te Tiranset hy megjithate me duket e kote te thuash qe jane me te mirat :shrug: Pasi do te thoja per djemte qe sjane Tiransit me te miret,pasi kam pasur shoqeri shkolle me cuna rethesh dhe kane qene 100 here me xhantila sesa ata te Tiranes :wink: I njejti fenomen ndodh dhe per vajzat..Kaq kisha.

picasso

Forumium maestatis

kane shume te peraferta me femrat europiane.pa lene pas te tjerat.
une per vete i pelqej.por kjo nuk do te thote qe i paragjykoj te tjerat.besomeni ne shume qytete kam nga nje shoqe,apo ish.dhe secila eshte me e mire se tjetra.dhe secila eshte "femer"kjo qenie aq e bukur qe i jep kuptim kesa bote.

Alanis

Primus registratum

Une them qe tiranset kane shume perparsi ne aspektin e pamjes. Thjesht mbahen shume. Ps paragjykime por une kam nje shprehje: nuk ka vajza te shemtuara por vetem vajza dembele :thumbsup:

Guest

Fillimisht postuar nga *Mr. Love*:
[qb] Une them qe tiranset kane shume perparsi ne aspektin e pamjes. Thjesht mbahen shume. Ps paragjykime por une kam nje shprehje: nuk ka vajza te shemtuara por vetem vajza dembele :thumbsup: [/qb]
Ndonjehere njeriu kushtezohet dhe nga ambjenti qe e rrethon,psh nje vajze tironse ka pasur nje opinion me te gjere sesa nje vajze nga rrethet(sidomos ato te retheve te vogla)duke qene me e lirshme, ne nje hapesire me te gjere.

/pf/images/graemlins/wink.gif Me intereson me shume ndergjegjia,sesa opinoni i te tjereve. :kiss:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga *Mr. Love*:
[qb] por une kam nje shprehje: nuk ka vajza te shemtuara por vetem vajza dembele :thumbsup: [/qb]
Ti je gjeni,lum si ne per shprehjet e tua...
Ku ke qene deri me sot se vallai qem tu u myt pri inotit..